2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bordör ben de düşünüyorum. ama onun modeline daha karar veremedik.
Bu arada arkadaşlarımla konuştum. Bu haftaki programı haftaya aldım. Cumartesi beraberiz şekerim.

Tek tüyo var hep söylüyorum. Günde yarım kilo bazen 600 gr civarında süt içiyorum. En çok da süt bebeğe kilo aldırırmış. Bunun dışında haftada bir gün balık yiyorum onun bir etkisi yoktur herhalde çünkü bazen unutuyorum. Ama et ve sebzeyi mutlaka hergün yiyorum. Kilo alma pahasına vitaminlerimi ve demir hapımı düzenli kullanıyorum. Başka ekstra birşey yok. He bir de geceleri soluma yatmaya özen gösteriyorum.
Tabi ben şu anda 26. haftadayım. İçinizde hamileliği en ileri olanlardan birisi olduğumdan biraz kilosu fazla.

canim cok buyuk aci yaa.. allah sabir versinn...

masallah kizinaa canimm. kocaman olmuss. allah nazardan korusun hepsinii

canım maşallah bebişine. ben de hafta sonu gittim dr a. bebişim iyiymiş maşallah .

canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah bebişine tosuncuk olmuş seninle aramızda 2 gün var benim sıpa ne kadar oldu merak ediyorum sanırım cuma veya cumartesi gitcem bende haberleri getiririm

hüzünnn nerdesin canım uyandınmı duş aldın mis gibi olmuşsunuzdur ana oğuldelikafadulden bende üşendim bugün bide boğazımda hafif bi gıcıklık vardı dedim durduk yere kendimi hasta etmeyim sadece hemen saçlarımı yıkadım banyoda çıktım yarın artık akşam duş alıp hemen yatağa girerim ben gündüz duş yapamıyorum hemen üşütüyorum ancak akşam duş alıp hemen yatmalıyım anca öyle rahat ediyorum:)))

ıyı aksamlar hanımlar.
gecmısın hepsını okuyamadım maalesef ne kadar cok yazmısınız yıne,masallah.
bızımde bugun kontrolumuz vardı.seker yuklemesı yapıldı cok sukur hersey normal degerlerde cıktı.
50 gr lık seker yuklemesınde ac gıtmek gerekmıyormus doktorum oyle dedı.bıraz bırseyler yıyıp ıcebılıyormusun.bu arada sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saatte bıraz bas donmesı oldu bende.oyuzden seker yuklemesıne gıdecek arkadaslar tuzlu bırseyler yıyıp gıdın basınız felan donmesın.
oglusumda gayet ıyıymıs teyzelerı.:1hug:730 gram olmus masallah prensim.:asigim:
ınslalah herkesın sonucları ıyı cıkar bebısler saglıklı bır sekılde dogar.:Saruboceq:

canım bu konuda bende sana katılıyorum.kımse banada gücenmesın ama gercekten cok dogru söyluyorsun ıster ıstemez empati kuruyor ınsan.:1no2:

canım masallah bebegıne.kocaman olmus kuzucuk.

maşallah canım herşey güzel çıkmış tosuncuk olmuşuz annesi 41 kere maşallah

Ipegimucum ya 160 TL pahali geldi bana. ya da ben fiyatlari iyice unuttum:)

soyle de yapabilirsin. boyle kendin boya alip bauhaus'ta falan icine karistirilan sim varmis. duvari o sekilde simli simli boyuyormussun. cok makul oluyormus. uzerine de yapiskanli stickerlar var.iste barbili, veya dorali. kelebekler cicekler. onlardan al. yapistir cok guzel olur. hem kendi yaraticiligini da kullanmis olursun. hem de daha ekonomik olur. ama sen bilirsin tabi.

benim de ilginc bir durum var. ben bu eve tasindigimda evin bir odasi erkek beebk odasi idi. mavi cok sirin ayicikli duvar kagidi kapliydi. degistiremedik. cunku cikartmasi zor duvar kagidini. bir kez kapladin mi sirke ile falan cikiyor. oylece biraktik. e simdi kizim oluyor. yani mavi renk kiza gitmez dsemem, mavi kiyafetler de aldim ama bu bariz belli erkek bebek odasi:)

o odayi birakip oylece yandaki odayi bebege oda yapayim diyorum. o odayi boyayayim bebek icin. stickerlar alayim. ben gidince bebekle ugrasmam zor olacak ama insallah kizim uslu olur ve bana musaade eder. ben birseyler yapmayi cok severim.

bakalim fikirlerinize acigim arkadaslar burada bebek odalarimizin fikirlerini paylasalim.

Bu arada Umraniye, Tepeustunde Aydin Orme-Lila markasinin kalan tulleri satiliyor. sanirim ayni yerden bahsediyoruz. tepeustundeki gobegi gectikten sonra sola dogru gidiyorsun. yol sag ve sol diye ayriliyor. hemen az ilerde solda. bir binanin en alt kati. onund ahatta araba parki, arabalarin park etmesi icin genis bir alan vardi yanlis hatirlamiyorsam.

bu arada wall sticker diye eaby'dan da alabilirsiniz. orada uygun fiyatli tr de hersey gibi onlar da pahali.kagit oldugu icin kargosu da fazla tutmaz.

benim doğumda temmuza olacak inşallah....
şimdi 6 aylık hamileyim bebeğim erkek 2.oğlan geliyor kız olmasını çok istedim ama tabiki hayırlısı...
allah hepimize kolaylık versin...

iyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var , en azından 2 haftadır bebeğinin sağlığı ile ilgili çok ciddi endişelerinden yeni yeni kurtulmakta ve inşallah bu cuma gireceği detaylı usgden sonra tamamen kurtulmayı dileyen benim ..
o yüzden biraz daha hassas olalım mı üzücü haberlerin paylaşımında ....

heyyooooooooooooo delikafadulden
son anda bi aksilik çıkmaz inşallah fisfisfis

canım maşallah bebişine. ben de hafta sonu gittim dr a. bebişim iyiymiş maşallah .

akdascım , senin bebişine de sana da

canım çok sevindm iyi haberlerle dönmene

benim doğumda temmuza olacak inşallah....
şimdi 6 aylık hamileyim bebeğim erkek 2.oğlan geliyor kız olmasını çok istedim ama tabiki hayırlısı...
allah hepimize kolaylık versin...

hoşgeldin canım :1hug:
inşallah oğluşun sağlıkla ve zamanında gelir ..
kaçıncı haftadasınız yerimseniben

Günaydın millet hayırdır kimse yok şaşırdım bu duruma :uhm:
Bugün hava çok güsel bende çok mutluyum o yüzden bahar gelicek galiba artıksositososito

Günaydın güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları kaydirigubbakcemile2 Yattım kalktım geldim aaa bi baktım salı olmus, bak sen allahın işineeee kaydirigubbakcemile3

Rosem, ıpeğimu ve Akdascımmmm güzel haberlerinisi aldık, hepinise hayırlı olsun diyorum teker teker, allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinisii. ıpeğimuuu seninki bilas zor olcak topaç topalakkk masallahhhh, kas yapıcaksın kas -tatlicadiarzu-

Stardustcım cuma günü eminim sende artık tamamen rahatlıcaksın lütfen daha fazla takma kafana inan bebişin senden daha iyi ve daa konforlu suanda hihoyyyt

Hosgeldin Tevvapcım aramıza...Sende umarım sorunsuz ve saglıklı bi sekilde kucagına alırsın oğluşunuu a.s.

Bende dün aksam kontrole gittim, normalde 5 dk. sürecek kontrolüm kızımın asırı yaramazlıkları yüzünden 20 dk. yı gecti ve bize ne yüzünü gösterdi ne de kalp atışlarını dinletti, düşünün artık yaramazlıktan dönüp dönüp duruyodu içerde, doktorum bile yoruldu, benim basım döndü zaten asırı hareketten, cok rahatsız oldu bu sefer ultrasondan pek düşkün rahatına valla napcaksam ilerde Hatta bi ara yüzüne zoom yapmısken ultrasonu bi anda bir ayagı ve bir elini de aynı kareye soktu, nası durdugunu anlamadık bile, cok tatlıydı topalakkk kızımmm benim yirim onu ben cokacimcoook

Çenem düştü sabah sabah biri beni durdursunnnnnn

gÜnaydın annelerın ennn tatlıları ve mınık masum bebecıkler...

ıyı haberlerınızı okudum maŞallah kocaman olmuŞ bebıŞler bende yarın akŞam gıdeceĞım bakalım kızım kaÇ gram olmuŞŞŞ

ıpeğimu canımcım bebişinin maşallahı var ne güsel süper herşeyi sağlığı yerindeymiş böyle devam etsin inş.
Canım sen işten çıktınmı çalışıyomusun hala kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…