ii akşamlar tatlım naber yerimseniben
ben de duvar kağıdı düşünüyorum ama yarım mı diyorlar yerden 1-1,5 m yükseklikte ve bordürlü felan gibi düşünüyoruz bakalım :sm_confused:
acıktım ben de şimdik geldi eşim yemek yiyen oburgillerden olucaz biz de .
cuma nişantaşında klinikte olucaz ya şu senin bahsettiğin yere gitmeyi düşünüyoruz eşimle fisfisfis malum sen de ctesi arkadaşlarınla olacakmışsın hani senle gezmek daha güzel olurdu ama kısmet .. o alışverişi bu geldiğimde yapayım istiyorum , bir sonrakine gelirim gelemem , şimdi bile biraz yürüyünce adım atamayacak gibi batmalarım oluyor bazen , o yüzden sen bana özelden tarif etsene tam olarak koordinatlarını o yerin yerimseniben
kızım hakkaten maşallah bebeğine .tosun olmuş annesi.nasıl besledin kızını anlat bizede tiyolar ver amanın allah kem gözlerden korusun 41 kere maşallah.şuanda seninkinden öte giden yok valla
ama zaten 6.aydan itibaren bebeklerimizde bizde hızlı bi gelişim sürecine girmemiz gerekiyo yoksa nasıl yetişsinler doğum kilolarına dimi şekerim:teytey:
canim cok buyuk aci yaa.. allah sabir versinn...Canim hosbulduk. benim de oyle, midem infilak edecek yakinda. cidden o kadaer gerildi ki anlatamam, yakinda catlamazsam iyidir.
ya bu arada az once uzucu bir haber aldik. eltim ikiz kiz bebeklerine hamileydi. 27. haftada kaybetmis. 2 hafta olmus biz de aramamistik, esimin sinavlari falan firsat bulamamistik. cok uzulduk yaaaa. Allah sabir versin.
Yaklaşık 3 gündür hiç bağlanamadım. Umarım herkes iyidir. Yine forumda kimse kalmamış. Yemek telaşına mı düştünüz kardeşim. Habire yiyin zaten.
Haftasonu dr'a gittim. Beni görünce hiç kilo almamışsın dedi. Ben, tartı öyle söylemiyor ama dedim. 9 kilo aldığım tescillendi baskülde. Neyse o kısmı atlattım bir şekilde. Bebişim de epey büyümüş yağlanmış. 873 gr çıktı. Boyu 34 cm olmuş. Keyfi yerindeydi. Suyu falan herşeyi iyidi çok şükür. 1 ay sonraya randevu verdi. Artık bir sonrakine 1 kilodan fazla olur kısmetse.
Bu arada kızımın odasına duvar kağıdı yapmaya karar verdim. Birkaç yere baktım fiyat aldım. Harika şeyler var. Pembe simli, hafif kabartmalı bir model beğendim. Bugün de tül baktım. Fiyatlar çok uygun değil. Duvar kağıtları 15 metrekarelikler 160 TL civarı. Tül de 25 TL metresi. Daha araştırma yapmam lazım ama gelecek aydan itibaren hareketlenmem de gerekiyor sanırım. Haftasonu Ümraniye'de ünlü bir markanın kalan tüllerini satan bir yer vardı. Oraya da bakacağım.Son aya bırakmak istemiyorum ki bu zamanı kendime ayırayım. Birdaha öyle bir şansım olmayacağı için.
Bordör ben de düşünüyorum. ama onun modeline daha karar veremedik.
Bu arada arkadaşlarımla konuştum. Bu haftaki programı haftaya aldım. Cumartesi beraberiz şekerim.
Tek tüyo var hep söylüyorum. Günde yarım kilo bazen 600 gr civarında süt içiyorum. En çok da süt bebeğe kilo aldırırmış. Bunun dışında haftada bir gün balık yiyorum onun bir etkisi yoktur herhalde çünkü bazen unutuyorum. Ama et ve sebzeyi mutlaka hergün yiyorum. Kilo alma pahasına vitaminlerimi ve demir hapımı düzenli kullanıyorum. Başka ekstra birşey yok. He bir de geceleri soluma yatmaya özen gösteriyorum.
Tabi ben şu anda 26. haftadayım. ıçinizde hamileliği en ileri olanlardan birisi olduğumdan biraz kilosu fazla.
Yaklaşık 3 gündür hiç bağlanamadım. Umarım herkes iyidir. Yine forumda kimse kalmamış. Yemek telaşına mı düştünüz kardeşim. Habire yiyin zaten.
Haftasonu dr'a gittim. Beni görünce hiç kilo almamışsın dedi. Ben, tartı öyle söylemiyor ama dedim. 9 kilo aldığım tescillendi baskülde. Neyse o kısmı atlattım bir şekilde. Bebişim de epey büyümüş yağlanmış. 873 gr çıktı. Boyu 34 cm olmuş. Keyfi yerindeydi. Suyu falan herşeyi iyidi çok şükür. 1 ay sonraya randevu verdi. Artık bir sonrakine 1 kilodan fazla olur kısmetse.
Bu arada kızımın odasına duvar kağıdı yapmaya karar verdim. Birkaç yere baktım fiyat aldım. Harika şeyler var. Pembe simli, hafif kabartmalı bir model beğendim. Bugün de tül baktım. Fiyatlar çok uygun değil. Duvar kağıtları 15 metrekarelikler 160 TL civarı. Tül de 25 TL metresi. Daha araştırma yapmam lazım ama gelecek aydan itibaren hareketlenmem de gerekiyor sanırım. Haftasonu Ümraniye'de ünlü bir markanın kalan tüllerini satan bir yer vardı. Oraya da bakacağım.Son aya bırakmak istemiyorum ki bu zamanı kendime ayırayım. Birdaha öyle bir şansım olmayacağı için.
canım bu konuda bende sana katılıyorum.kımse banada gücenmesın ama gercekten cok dogru söyluyorsun ıster ıstemez empati kuruyor ınsan.:1no2:Arkadaşlar kimse gücenmesin lütfen ama birşey söylemek istiyorum. Burada birbirinden değişik, kalabalık bir grubuz. Hepimizin bir olaydan etkilenme derecesi farklı. Lütfen bebek kayıplarını birbirimizle paylaşmayalım. Biliyorum insan biri ile paylaşmak istiyor ama burası yanlış bir yer bence. ınsan ister istemez empati kuruyor bu da hiçbirimize iyi gelmiyor. Bebeklerimize de.
canım masallah bebegıne.Yaklaşık 3 gündür hiç bağlanamadım. Umarım herkes iyidir. Yine forumda kimse kalmamış. Yemek telaşına mı düştünüz kardeşim. Habire yiyin zaten.
ıyı aksamlar hanımlar.
gecmısın hepsını okuyamadım maalesef ne kadar cok yazmısınız yıne,masallah.
bızımde bugun kontrolumuz vardı.seker yuklemesı yapıldı cok sukur hersey normal degerlerde cıktı.
50 gr lık seker yuklemesınde ac gıtmek gerekmıyormus doktorum oyle dedı.bıraz bırseyler yıyıp ıcebılıyormusun.bu arada sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saatte bıraz bas donmesı oldu bende.oyuzden seker yuklemesıne gıdecek arkadaslar tuzlu bırseyler yıyıp gıdın basınız felan donmesın.
oglusumda gayet ıyıymıs teyzelerı.:1hug:730 gram olmus masallah prensim.:asigim:
ınslalah herkesın sonucları ıyı cıkar bebısler saglıklı bır sekılde dogar.:Saruboceq:
tesekkurler teyzesı.Şenizmaşallah canım herşey güzel çıkmış tosuncuk olmuşuz annesi 41 kere maşallah
Bordör ben de düşünüyorum. ama onun modeline daha karar veremedik.
Bu arada arkadaşlarımla konuştum. Bu haftaki programı haftaya aldım. Cumartesi beraberiz şekerim.
Tek tüyo var hep söylüyorum. Günde yarım kilo bazen 600 gr civarında süt içiyorum. En çok da süt bebeğe kilo aldırırmış. Bunun dışında haftada bir gün balık yiyorum onun bir etkisi yoktur herhalde çünkü bazen unutuyorum. Ama et ve sebzeyi mutlaka hergün yiyorum. Kilo alma pahasına vitaminlerimi ve demir hapımı düzenli kullanıyorum. Başka ekstra birşey yok. He bir de geceleri soluma yatmaya özen gösteriyorum.
Tabi ben şu anda 26. haftadayım. İçinizde hamileliği en ileri olanlardan birisi olduğumdan biraz kilosu fazla.
canım maşallah bebişine. ben de hafta sonu gittim dr a. bebişim iyiymiş maşallah.
ıyı aksamlar hanımlar.
gecmısın hepsını okuyamadım maalesef ne kadar cok yazmısınız yıne,masallah.
bızımde bugun kontrolumuz vardı.seker yuklemesı yapıldı cok sukur hersey normal degerlerde cıktı.
50 gr lık seker yuklemesınde ac gıtmek gerekmıyormus doktorum oyle dedı.bıraz bırseyler yıyıp ıcebılıyormusun.bu arada sekerlı suyu ıctıkten sonrakı 1 saatte bıraz bas donmesı oldu bende.oyuzden seker yuklemesıne gıdecek arkadaslar tuzlu bırseyler yıyıp gıdın basınız felan donmesın.
oglusumda gayet ıyıymıs teyzelerı.:1hug:730 gram olmus masallah prensim.:asigim:
ınslalah herkesın sonucları ıyı cıkar bebısler saglıklı bır sekılde dogar.:Saruboceq:
benim doğumda temmuza olacak inşallah....
şimdi 6 aylık hamileyim bebeğim erkek 2.oğlan geliyor kız olmasını çok istedim ama tabiki hayırlısı...
allah hepimize kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?