2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın kıslar hoş geldiniz bugün kapıyı ben açtım ben karşılıyorum sizleri
Melekcim hayırlı haberlerle gel canımcım bakalım ne kadar olmuş kızçen sağlıkla büyüsün.
Benim daha çok var 11 nisanda gidicem ama ondan önce 4 Nisanda şeker yüklemem var belki o zamanda çaktırmadan usg ye girerim tanıdık hastanede yaptırıcam yüklememi bakalım fırsat olursa bakayım paşam napıyogamyoncuiremsu

herkese günaydın kızlar bugün hava çok güzel istanbulda yataktan güneşle birlikte kalktım gözüme kadar geldi sonunda güneşşsositosositosositosositosositososito

GÜnaydın geÇmıŞı okuyayaım dedım ama yetıŞemıyorum geÇmıŞe.
Nasılısnız .vzgeÇtım geÇmıŞten ,gelceĞe bakıyorum:hel de bu gÜneŞlı gÜnÜ gÖrmÜŞken ohhhh yaŞasın gelecek..
Gaydın gÜneŞı gÖĞrnce sen de benım gıbı mutlu oldun ha aohh maŞallah herkese.
Zuuuzm kızÇen de maŞallah ,yaramaz olacak tabı ,annesıneÇekmıŞ sankı Öyle bır ıfade var.
Ay yavrualrımzıa maŞallah hepımızın de allah koruusn onları.
DÜn eŞıme belım aĞrıdıĞı ıÇın kızıma bır Şey olmaz deĞıl mı dedım.
KÖtÜ dÜŞÜnme onlar bır melek ve allah koruyor sen dıkkat et yeter dedı.
Ben koÇıŞımı de sevıyorum bu arada ay aŞkım depreŞtı gene.
:))))))

Gaydın ben de11 nısanıu beklıyorum.
Ayda bır gıdıyorum ÇÜnkÜ.bÜyÜk ıhtımal aynı gÜn gıderız.:)
ınŞallah gÜzle haberler de alırız.
Yarında aŞı ıÇın gıtmem lazım aslında bugÜn d eama unutmuŞum.
2. AŞı olacak.
Sabah geldı aklıma ama kısmet ıŞte yarın olsun ne yapalım .herhalde bırÜgnden bır Şey olmaz heee

Bugün güneşli modumdayım bende herkesi herseyiiii seviyorummmm Şeniz Yaramazzz olcak teyzesi sorma hic dun aksamki goruntulerden sora daha da net anladım bunuuuu...

Melekcim sende güzel haberlerle gelirsin insallah ki hic süphem yokkkk

sweathomecum bende hala ayda bir gidiyorum sanırım 7. aydan sonra 15de bir çağırır doktorlarımız netten araştırıcam onu
Ah gidelimde kuzularımızı görelim canımcım ya
Bende de iş çok yaparsam yada çok yorulursam bel ağrısı gibi şeyler oluyor normal artık sanırım vücutlarımız ağırlaşıyo dengeleri değişiyor canım.

Gaydın demek kı aynı gÜn Şeker yÜklemesı yaptırcaz tatlım bende 4 nısanda yaptırcam sanırım...
Hayırlısı olur ınŞallah...

zuzummm maşallah kızına annesine çekcek yerinde duramıcak anlaşılan

Ama ben cok usluyummm ki -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Anammm sende mi 11 nisan... Benimde bir sonraki randevum 11 nisan hatta şeke yüklemesi yaptırmıs bi sekilde gitcem, 11 nisanın haftaiçi bir gun şeker yüklememi yaptırıyım, 11 nisanda bebiş kontrolllll naniknanik

bende cuma gidicem mink kızımı görmeyeee bakalım benim zilloşum ne alemde:asigim:

Oy yirimmmmm, sen bana diyosun ama kesin senin yaramasta icerde fır dönüyodurrrr delikafadulden

günaydın diloş ohh mis gibi hava senin yerinde olsam çıkardım güneşli istanbul turuna..........
ama sen çıkma tabi bizi yalnız bırakma burda

Gaydın demek kİ aynı gÜn Şeker yÜklemesİ yaptırcaz tatlım bende 4 nİsanda yaptırcam sanırım...
Hayırlısı olur İnŞallah...

Hayırlı haberlerle dönelim inş. canımcım ya şeker hiç yok ailemde felan ama genede hamilelikte olabiliyomuş tedirgin oluyorum ister istemez inş. normal çıkar değerlerimiz.
Önümüzde bir şeker yüklemesi kaldı dimi başka test sanırım kalmadı rutin kontroller olur bundan sonra hadi hayırlısı inş..:Saruboceq:

yarın akşam gece saat 10 da gideceğim doktora ne kadar geç ama olsun sakin sakin görürüm kızımı

Hic oyle deme melekcim benimde dün 9:30 du saat gittigimde doktora ama kızım fıldır fıldırdı, onlara gece gündüz farketmiyo maksat yaramazlık olsun delikafadulden Bence hic sakin olmıcak Öykücük gör bakk kaydirigubbakcemile3

Akdas, İpek,Rosem,Zuzum hepinizin gözü aydın güzel geçmiş muayeneleriniz .

Kibele Alalh sabır versin canım ,ikiz gebeliklerde çokça duyar olduk nedense .

zuzu zaten tam o saatlerde kızım çok hareketli oluyor...
ama 4 boyutlu usg olduğu için bu güne kadar hiç söz dinlemediği olmadı kızımın doktorum onu istediği şekle sokuyor hemen..............pek sıkıntı yaşamıyoruz o konuda...
yarın akşam doktorum hastanede nöbetçi...........
o yüzden gece geç satte gideceğim kimsecikler yokkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…