Ama ben cok usluyummm ki -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Anammm sende mi 11 nisan... Benimde bir sonraki randevum 11 nisan hatta şeke yüklemesi yaptırmıs bi sekilde gitcem, 11 nisanın haftaiçi bir gun şeker yüklememi yaptırıyım, 11 nisanda bebiş kontrolllll naniknanik
Oy yirimmmmm, sen bana diyosun ama kesin senin yaramasta icerde fır dönüyodurrrr delikafadulden
günaydın diloş ohh mis gibi hava senin yerinde olsam çıkardım güneşli istanbul turuna..........
ama sen çıkma tabi bizi yalnız bırakma burda
canım kesin öbür kızım gibi olursa kafayı yerim biraz kızım çok dilli çok hareketli yetişemiyordum bebekken şimdi halen öyle buda öyle olursa waay halimee-tatlicadiarzu-
akdaşçım nasılsın hazır sen de burdayken diyer topikteki çizelgemizzi düzenleyelim kızlar ....
herkez bilgilerini haftalığını ve kilosunu güncellesin akdaşçım ben yazıyorum diğer topiğe
teşekkür ederim kızlar. bana şeker yüklemesi yapıldı cumartesi günü... allaha bin şükür bir sorun yok. ama kızlar şu öksürükten kurtulamadım. bu 3. yakalanışım. bu defa mecburen antibiyotik tedavisine başlandı. korkuyorum ama ne yapalım öksürürken de çok korkuyorum.
bu arada benim ayaklarım çok şişiyor kızlar. tahliller yapıldı bişi yok ama özelllikle okuldan geldiğimde balon gibi oluyo ama evde olduğumda da normal olmuyo. hoş ayak parmaklarım bile kilo aldı ama şişlik de var.gerçi bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım:)
teşekkür ederim kızlar. bana şeker yüklemesi yapıldı cumartesi günü... allaha bin şükür bir sorun yok. ama kızlar şu öksürükten kurtulamadım. bu 3. yakalanışım. bu defa mecburen antibiyotik tedavisine başlandı. korkuyorum ama ne yapalım öksürürken de çok korkuyorum.
bu arada benim ayaklarım çok şişiyor kızlar. tahliller yapıldı bişi yok ama özelllikle okuldan geldiğimde balon gibi oluyo ama evde olduğumda da normal olmuyo. hoş ayak parmaklarım bile kilo aldı ama şişlik de var.gerçi bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım:)
normalde 7 de falan bitiyor randevuları sanırım......ama yarın akşam nöbetçi o yüzden gece gideceği sakin sakin bakıp göreyim kızımı
aman benim meleğimin bebeği 23 haftalık olmuş yerim ben onu
iyi olmuş doya doya gör hatunu:asigim:
diğer anneler size de maşalllah
inşallah hayırlısıyla tamamına erecek bebekler gelecek
ayy ayy az kalmış yaaadelikafadulden
Hayır akdaŞÇım ben son adet tarİhİme gÖre 23+2 haftalıkım..son adetİm 12 ekİm.............
11 temmuz da sezeryan olacaĞı İÇİn muhtemel doĞum tarİhİm...........
Normalde 19 temmuz doĞum tarİhİm.............
gaydin ve zuzum ve beyaz melek inşallah 100 grlık olana ihtiayç olamdan 50.grlık ile hallederisnzi.
ben 100 grlıkta biraz zorlandım .sıkılıyor insan birde.
inşallah hep güzel ve tontiş haberler alırız.
bu arda bne de 2 gündür sol bebreğim üzerinde kııpı kıpır bir şeyler var.bem yaramaz acaba orada mı .aynen kasıklarıma vurudğu gibi kıpırt.
dün gece de sağ böberek çok ağrıdı.
sola yatarken de bir şeyler acıdı .galiba o tarafa gitti, minik kızım, ipek ecem yada bilmem daha ne olur,
ismi her gün değişiyor.
acaba böbrekte ki hareket bebek midir?
başına gelen var mı?
canım benim ya çok teşekkür ederim maşallah kocaman olduk yolun yarısını geçtik allahın izniyle gelsin bebişler............:1hug::1hug:a.s.a.s.
ayın 15 i olsun maaşlar alınsın ondan sonra doğur kızzz
ilerde hediye alırken insanlar daha rahat olur:roflol:
ayyy temmuzda yerimde duramam ben habire sana bakar dururumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?