ayy canım ya ben evde de olacağım artık son 1,5 ayyyy işteyim mayısta ayrılcam doğum iznine...
bol bol muhabbet ederiz canım artıkın....
oğluna kardeşini gösterirsin...
ayy bende heycanlandım bak şimdi...hihoyyyt
DORUK ta arkadaşlarını merak ediyo zzaten
sen oğluşmun yeni resimlerini gördün mü
bursaya gelelim
sen gülbeyza seherim bütün kardeşleriyle görüştürecem oğluşumu
ay maşallah mekena da seçiyorlar,annesisaol canım ya inş. Bikaç gün öncesinden tatlı yeme dedi doktorum yemicem bende
canımcım inan benim paşada her yerde bazen göbeğimin üstünde bazen en sağımda bazen en aşağıda geziyo mekanı müsaitken bence seninkide kuzundur rahat ol canımcım
ademel sivaslımısın yoksa mecburi hizmet felanmı bende sivaslıyım ama ist.da oturyorum akrabalarım hala orda ramazan bayramında ordaydık bizde severim memleketimi hihoyyyt
gaydin ve zuzum ve beyaz melek inşallah 100 grlık olana ihtiayç olamdan 50.grlık ile hallederisnzi.
Ben 100 grlıkta biraz zorlandım .sıkılıyor insan birde.
Inşallah hep güzel ve tontiş haberler alırız.
Bu arda bne de 2 gündür sol bebreğim üzerinde kııpı kıpır bir şeyler var.bem yaramaz acaba orada mı .aynen kasıklarıma vurudğu gibi kıpırt.
Dün gece de sağ böberek çok ağrıdı.
Sola yatarken de bir şeyler acıdı .galiba o tarafa gitti, minik kızım, ipek ecem yada bilmem daha ne olur,
ismi her gün değişiyor.
Acaba böbrekte ki hareket bebek midir?
Başına gelen var mı?
mecburi hizmet canım
sivasta çok dışarıda olan kişi var canım
memleket bu sevilmez mi:1hug:
Saol canım ya inş. bikaç gün öncesinden tatlı yeme dedi doktorum yemicem bende
Canımcım inan benim paşada her yerde bazen göbeğimin üstünde bazen en sağımda bazen en aşağıda geziyo mekanı müsaitken bence seninkide kuzundur rahat ol canımcım
ay maşallah mekena da seçiyorlar,annesi
keisnlikle öyle galiba.
Ben onun pıt pıt eden ayaklarını koklamak ve kemirmek hayali ile yaşıyorum.o bana vurudkça llahım sen koru onu diyorum.
Ayy şöyle poposun vurarak minik minik koklamak,boynuna yüzümü yasalamk çok zevkli olur herhalde.
şimdeden temmuz da gel kızım diyorum.temmuz da gel annem benim.anneanne gelecek ,teyze gelecek, hem de kuzenlerin geelcek.yavrukuşum benimmmmm
DORUK ta arkadaşlarını merak ediyo zzaten
sen oğluşmun yeni resimlerini gördün mü
bursaya gelelim
sen gülbeyza seherim bütün kardeşleriyle görüştürecem oğluşumu
Zuzuuum maŞallah kızına kıpır kıpır duramıyor demekkİ yerİnde.yerİm ben onu
Gaydıncımmm ya dün bende şeker yüklemesini sordum doktoruma, aç karnına gelmen gerekmiyo ama bis ac karnına olmanı daha cok tercih ederis dedi. Su bikac gun onceden tatlı yememe muhabbetini sordum, yeme düzenini son ana kadar sakın degistirme, normalde yiyosan yemeye devam et yoksa yalancı negatif cıkabilir dedi...Onemli olan senin normal yeme düzenin içerisinde gebelik şekerine yakalanma riskin dedi... CADIARZU
Halamlar kalenin dibinde oturuyorlar bir arkadaşımda tesadüf Sivasa evlendi soğuk felan ama dediğin gibi memleket sevilmezmi
Sen Bursalımısın sizin memlekette güsel geldim inegöle felan gezdim eşimin asker arkadaşı inegölde doğumdan sonra gidicez gene yanına bu haftasonu gelin demiş eşime ama bu halimle gidemeyiz yazı daha bir güsel oluyo Bursanın yemyeşil mis gibi:sm_cool:
yok canım ben ankaralyım
oğluşum amcasını ziyarete gidecek bursaya inşallah:asigim:
:mymeka:bide teyzesini:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?