2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

DORUK ta arkadaşlarını merak ediyo zzaten
sen oğluşmun yeni resimlerini gördün mü

bursaya gelelim
sen gülbeyza seherim bütün kardeşleriyle görüştürecem oğluşumu

bursaya gelelim

ademel sivaslımısın yoksa mecburi hizmet felanmı bende sivaslıyım ama ist.da oturyorum akrabalarım hala orda ramazan bayramında ordaydık bizde severim memleketimi hihoyyyt

ay maşallah mekena da seçiyorlar,annesi
keisnlikle öyle galiba.
Ben onun pıt pıt eden ayaklarını koklamak ve kemirmek hayali ile yaşıyorum.o bana vurudkça llahım sen koru onu diyorum.
Ayy şöyle poposun vurarak minik minik koklamak,boynuna yüzümü yasalamk çok zevkli olur herhalde.
şimdeden temmuz da gel kızım diyorum.temmuz da gel annem benim.anneanne gelecek ,teyze gelecek, hem de kuzenlerin geelcek.yavrukuşum benimmmmm

ademel sivaslımısın yoksa mecburi hizmet felanmı bende sivaslıyım ama ist.da oturyorum akrabalarım hala orda ramazan bayramında ordaydık bizde severim memleketimi hihoyyyt

mecburi hizmet canım
sivasta çok dışarıda olan kişi var canım
memleket bu sevilmez mi:1hug:

bende cmtesi 50 lik yaptırdım sorun çıktı.önümüzdeki cmtesi 100 lük yaptırıcam.onda ne kadar bekleniyor.kaç kere kan alınıyor.sen aldın mı 100 lük sonucunu nasıl çıktı.

mecburi hizmet canım
sivasta çok dışarıda olan kişi var canım
memleket bu sevilmez mi:1hug:

Halamlar kalenin dibinde oturuyorlar bir arkadaşımda tesadüf Sivasa evlendi soğuk felan ama dediğin gibi memleket sevilmezmi
Sen Bursalımısın sizin memlekette güsel geldim inegöle felan gezdim eşimin asker arkadaşı inegölde doğumdan sonra gidicez gene yanına bu haftasonu gelin demiş eşime ama bu halimle gidemeyiz yazı daha bir güsel oluyo Bursanın yemyeşil mis gibi:sm_cool:

Kızlar dıŞım ÇÜrÜdÜ.aĞrı yapıyor.doktorumu aradım Şımdı.dolgu yaptırabılırsın dedı.morfını sordum.lokal anestezıden bırŞey olmaz dedı.bende bu akŞam dıŞÇıye randevu aldım.aslında tedırgınım.ama 3 ay beklıyemem.ya .Çok aĞrırsa

Gaydıncımmm ya dün bende şeker yüklemesini sordum doktoruma, aç karnına gelmen gerekmiyo ama bis ac karnına olmanı daha cok tercih ederis dedi. Su bikac gun onceden tatlı yememe muhabbetini sordum, yeme düzenini son ana kadar sakın degistirme, normalde yiyosan yemeye devam et yoksa yalancı negatif cıkabilir dedi...Onemli olan senin normal yeme düzenin içerisinde gebelik şekerine yakalanma riskin dedi... CADIARZU

ay canım sorma akşamları tv karşısında uyukluyorum o sırada bir hareketler yapıyor inanamıyorum ya birde elimi koyduğumda sanki bir yerlerini hissediyorum ama emin olamıyorum dün mesela elime oval biryerleri değdi sanki popişi olabilir yada diyorum dizi olabilir acaip ya balık gibi geziyo hakikaten... Çok yaramazlarrr doğsunlarda koklayalım kimseciklere veremem herhalde ben takıktırım biraz

bursaya gelelim

:lepi:süperrrrr olur tatlım ya düşünsene hepimiz buluşur bebişlerimizle birarada bir gün geçiririz...harika olur gelirsen mutlaka haber ver tatlım...
bakayımmm şimdi resimlere görmedimŞeniz

Zuzuuum maŞallah kızına kıpır kıpır duramıyor demekkİ yerİnde.yerİm ben onu

Saol Selcinsimm bende sana bakınıyodum nerde kaldı bu saate kadar diye kaydirigubbakcemile3 Duramıyo teyzesi inaılmaz rahatsız oldu dün, yeter rahat bırakın beni diyo kısacasııı cokacimcoook

daha 1 hafta önce tam idrar testi yaptırdım bişeycik çıkmadı...................
ama 10 dk da bir idrara çıkıyorum çok su içiyorum bu ara sanırım ondannn

kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu gün......vucudum kırgın sırtım ağrıyor...bi tuhafım çok duygusalım bu gün dokunsan ağlayacak gibiyimm :1no2:

Canımcım aslında doğru diyosun ama doktor bana zaten hamurişini tatlıyı azalt dedi ya sanırım o yüzden söyledi biraz fazla kilo almış bebiş demişti genel söyledi yani o yüzden bende azalttım gene günlük yediklerim gibi olucak sanırım canımcım

yok canım ben ankaralyım
oğluşum amcasını ziyarete gidecek bursaya inşallah:asigim:

Selsincim canımcım geçmiş olsun diş olayı kulak olayı çok ağrı yapar diş çekmedim neyseki ama kulak fena canımı yakmıştır.
Sende ilerlemeden orta 3 ayı geçmeden mutlaka çaresine bak canım diş sinsi sonradan kötü olursa müdahalede edilmez Allah korusun şimdiden hallet canımcım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…