alemsin sweat ya :) kız kıyamazsın koklamalara kimseye de vermezsin öyle seyredersin ne güsel yaaasenağlama
araştırmışsın canım sen bayağı aklımzıda olsun bakalım eğer çatlaklarımız artrsa bzide tedbir için hemen allaımkızlar ben roc kullanıyorum burda kozmetik ürün bebeğe zararı olabilir diye duyduğum için araştırayım dedim bunu buldum sizce kullanılabilir mi?gerçi ben 1 aydır kullanıyorum birde bunuda eczaneden alıyorsun kaç tane eczane dolaştım hepside çatlama yağı diye roc u söylüyo zararı olsa belirtirler değil mi kafama takıldı.ya bide kozmetik derken buda dermokozmetik ürün diye geçiyor sanırım.
Roc Maternity Anti Stretch Mark Hamileler için Çatlaklara önleyici bakım sunan bu yağın dermatologlar tarafından test edilen formülü tamamen doğal formülü şu etkili bileşenlerin karışımından oluşur:
Soya yağı:Kuru cildi nemlendirir ve cildi yumuşacık yapar.
Tatlı badem yağı:Cilde ihtiyacı olan esansiyel yağları sağlar.
Kuş üzümü çekirdeği yağı :Cildin iyice nemlenmesini sağlar.
Bisabolol:Yumuşatıcı ve sakinleştirici bir etki sağlar.
Kuşburnu yağı:Cildin yenilenmesine yardımcı olur ve nemlendirici etkisi vardır.
E vitamini:Güçlü serbest radikal tutucu özelliği ile erken hücre ölümü gibi hücre hasarlarını önler.
150 ml pompalı sprey.
ya kızlar ne bu durgunluk çarşamba şarşafamı dolandı çokmu yoğunsunuz
ben sadece bebe yağı kullanıyorum ama duyduğum kakao yağı+badem yağı+susam yağı karıştırıp sürülüyormuş vücut hem nemli oluyomuş ama ben yapmadım
Cok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için inanın beni boyle kolay kolay bir insan sinirlendiremez... Ben böyle seyler yasadıkca halihazırda isyan ettigim hersey gün yüzüne cıkıyo ve beni üzüyo, inanın içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Çalışmadan para kazanan insanları gördükçe, dışarda evine 1 tl götüremeyen işsiz insanlar geliyo, Vurdum duymaz insanları gördükçe, iyi niyetli ama bu niyetinden dolayı hayatta sürekli kaybeden insanlar aklıma geliyo,
Yalaka insanları gordukce, gercekten emek veren zeka pırıltısı gösteren ama bu insanlar yüzünden ezilen silinen insanlar geliyo aklıma
İnsanları kötü niyetli oldukları için elbette ki yargılayamam ama boyle tiplerle karsılastıkca herseyin cok cok gusel olacağına dair umudumu kırıyolar. Ben boyle bi insan diilim ve sanırım herkesin benim gibi olmasını bekliyorum, hayatta herseye güler gecerim, kimseye zararım dokunmaz tam tersi bei goren mutlu olur, sokakta ters dönmüş bocek görsem aglayasım gelir merhametimden ama ben bi can tasıyorum, 2 kişiyim artık ama insanlar sanki boyle degilmis gibi üzerime geliyolar ya anlamakta güçlük cekiyorum. Allahım tüm dert çeken insanları düzlüğe cıkarsınnn, beni de buradan kurtarsınnnn....Düşünün daha bu düşündüklerimin binde biri dahi degil, onun icin beni mazur görünki sizinde sinirinizi bozmıyım boş yere, yarın yine bıdı bıdı baslarım merak etmeyinnn Şeniz
nurcum biz iyiyiz sen nasılsın bakalım şafak sayıyoruz bizlerrrhihoyyyt
Kızlar ben bugun pek foruma katılamıcam sadece okuyucu olucam, sinirimi fena bozdular benim, konusmaya baslarsam yine sacmalıcammm insanlık üzerine, cok sey istemiyorum sanırım dimi... Bugunluk beni affedinnn, güzel güzel muhabbet edin bakıyımmm yerimseniben Görüşürüssss, bütün hevesimi alan insanları da allaha havale ediyorummm
benimde henüz çatlağım olmadı . mustelanın çatlak kremini bide susam yağı badem ve kakao yağı iki güne bir sırayla sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?