2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için inanın beni boyle kolay kolay bir insan sinirlendiremez... Ben böyle seyler yasadıkca halihazırda isyan ettigim hersey gün yüzüne cıkıyo ve beni üzüyo, inanın içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.

Çalışmadan para kazanan insanları gördükçe, dışarda evine 1 tl götüremeyen işsiz insanlar geliyo, Vurdum duymaz insanları gördükçe, iyi niyetli ama bu niyetinden dolayı hayatta sürekli kaybeden insanlar aklıma geliyo,
Yalaka insanları gordukce, gercekten emek veren zeka pırıltısı gösteren ama bu insanlar yüzünden ezilen silinen insanlar geliyo aklıma

ınsanları kötü niyetli oldukları için elbette ki yargılayamam ama boyle tiplerle karsılastıkca herseyin cok cok gusel olacağına dair umudumu kırıyolar. Ben boyle bi insan diilim ve sanırım herkesin benim gibi olmasını bekliyorum, hayatta herseye güler gecerim, kimseye zararım dokunmaz tam tersi bei goren mutlu olur, sokakta ters dönmüş bocek görsem aglayasım gelir merhametimden ama ben bi can tasıyorum, 2 kişiyim artık ama insanlar sanki boyle degilmis gibi üzerime geliyolar ya anlamakta güçlük cekiyorum. Allahım tüm dert çeken insanları düzlüğe cıkarsınnn, beni de buradan kurtarsınnnn....Düşünün daha bu düşündüklerimin binde biri dahi degil, onun icin beni mazur görünki sizinde sinirinizi bozmıyım boş yere, yarın yine bıdı bıdı baslarım merak etmeyinnn Şeniz

kikoleyim sen iyi konuşmuş ve durmuşsun ben galiba halısını aşağı çekerdim gitsin yerden toplasın o zaman tam toz olurdu temizlesin dursun delinin zoruna bak yeni gelin evi ne kadar kirlenmiş olabilir hiç dayanamam böyle tiplere ya densizzzklava:

ben sadece bebe yağı kullanıyorum ama duyduğum kakao yağı+badem yağı+susam yağı karıştırıp sürülüyormuş vücut hem nemli oluyomuş ama ben yapmadım

alemsin sweat ya :) kız kıyamazsın koklamalara kimseye de vermezsin öyle seyredersin ne güsel yaaasenağlama

Belli olmaz valla ben çok deli sevebilim.eşim seni kollamak laızm ebebği severken diyor.bazen kendimi kaybedebiliyorum.
yiğenime büyüdüğü için bir kere ısraabilirmiyirm diye izin istiyorum düşün yani.

araştırmışsın canım sen bayağı aklımzıda olsun bakalım eğer çatlaklarımız artrsa bzide tedbir için hemen allaım

ya kızlar ne bu durgunluk çarşamba şarşafamı dolandı çokmu yoğunsunuz

olabiirrrrr
ama işlerde çok tabi.
muhasebecielr artık vergi dönemini kapatmaya çalışıyoralr ondandır.
:)

ben sadece bebe yağı kullanıyorum ama duyduğum kakao yağı+badem yağı+susam yağı karıştırıp sürülüyormuş vücut hem nemli oluyomuş ama ben yapmadım

evet bende kakao-bağdem-susam yağını karıştırdım 1 aydır kullanıyorum
ama çok sık kullanmıyodum bu bir haftadır daha sık sürüyorum
inşallah faydası olurda çatlamayız:CüvCüv:

bekliyoruz canım yarını
ama dünyada adalaet pek yok hayatım.
inaşşallah iyilerin yolu açılır her zaman ama olmuyor işte.

benimde henüz çatlağım olmadı . mustelanın çatlak kremini bide susam yağı badem ve kakao yağı iki güne bir sırayla sürüyorum.

ben geldimmm herkez iyi sanırımm zuzuzmun siniri bozulmuş kıyamam..boşver bebişi düşün..............
biraz yoğundum işlerimi bitirdim artık tam gün yayındayım.................

sweatcim deli seviyo anlaşılan bazıları vardır mıncıklayarak sevmeyi severler o zaman sevdiğimi anlıyorum derler sende onlardansın kaydirigubbakcemile5 ben öpmeyi çok seviyorum ama ele avuca geldiğinde 11 aylık yeğenim var deli oluyorum cuk cuk öpüyorum kuzumuuuu ayy durun size resmini koyucam kuzuma bakın yaaa tam ısırmalık ama yanaklar cokacimcoook
[/URL][/IMG]

günaydın güzel anneler
inşallah hepiniz iyisinizdir görüşmeyeli

canım cım kafana takma münasebetsiz insan çok
sensiz olurmu canım bu topik
çok canlı enerjik biri gibisin valla enerjin banada bulaşıyor

benimde henüz çatlağım olmadı . mustelanın çatlak kremini bide susam yağı badem ve kakao yağı iki güne bir sırayla sürüyorum.

benimde çatlağım yok
hiçbirşey kullanmıyorum
ama badem yağı ve kakao yağı kullanacağım bu aydan sonra

hiçbir kozmetik kullanmıyorum ben makyajda yapmıyorum zaten sevmem
belki zararı yoktur ama yinede içim rahat etsin diye kulanmıyorum hepsi kimyasal
düşünün duş jelini bile hamilelikten sonra bıraktım

bende henüz çatlamadım..............
çatlamaktan çok korkuyorum ama...............
bazen pantolon iz yapmış oluyor ödüm kopuyor çatlakmı diye...
eşimle BıRLıKTE HER AKŞAM DEDEKTıF GıBı ÇATLAK ARIYORUZ..............

neslivicdan benim kullandığım ürün kozmetik değil eczane ürünü doktorum önerdiği için içim rahat kullanıyorum.

Saolun kıslar bende nasıl özlüyorum her gittiğimde yeni bişeyler öğreniyor hayretle seyrediyosunuz büyümelerini harika bişiy göz kırpmayı öğrenmiş şimdide çok dadlu kaymağımmm
Bizimkileride hayretle izlicez gözümüzün önünde büyücekler ahh aahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…