2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yemek yedık geldık kızımla.........
Zaten bu sabah kahvaltı edememıŞtım..Çok aÇtım............
Şımdı keyfı yerıne gelır bebıŞkomun

akşama kızımı görmeye gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyy
yarın bisürü fotoğraflarını eklerim.....hatta video ekleyebilsem tam 15-16 tane videosu var akşamada eklenir 5-6 video..........

dün dişçiye gittim.dolgumu yaptırdım.çok şükür kurtuldum.ama 2 tane daha var.onlarıda önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah
gecmıs olsun canım dısının agrısından kurtulmusun.
akşama kızımı görmeye gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyy
yarın bisürü fotoğraflarını eklerim.....hatta video ekleyebilsem tam 15-16 tane videosu var akşamada eklenir 5-6 video..........
beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?

beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?[/QUOTE]

EVET Bİ TANEM RENKLİ USG DE ÇEKİYOR AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA RENKLİ USG DE MUAYNE OLUYORUM NE GÜZEL Bİ GÖRSEN..VERMEZLERSE SEN HATIRLAT TATLIMkaydirigubbakcemile5

çok sağol.canım.daha 2 tane var.dün hiçbirşey yoktu.bu sabah kalktım başka bir dişim çürümüş.oğlum sömürüyor beni galiba

kizlar bugun cok mutluyum.cunku bebisimin cinsiyetini ogrendim.bir oglum oluyor.icimde cok tuhaf bir his var, ucuyorum nerdeyse....gamyoncuiremsu

[/COLOR]
beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?

EVET Bİ TANEM RENKLİ USG DE ÇEKİYOR AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA RENKLİ USG DE MUAYNE OLUYORUM NE GÜZEL Bİ GÖRSEN..VERMEZLERSE SEN HATIRLAT TATLIMkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

benım doktorun usg sı sıyah beyaz eskı ultrasondan.lülülülülülü
nısanda benı gıttıgım hastandekı renklı usg ye yonlendırdı gıdınce soylerım ınsallah bana da verırler.

Kıyamam aslında kendşmi sıkarım ama ,arada kaçırıdğımda olur.eşim o yzüden şimdiden barikat hazıtlıyor kendince
:))))))
ay maşallah kuzcuğuna
allah koruusn

kızlar sağ salim bebklerimiz doğduktan sonra ikinciyi düşünüyomusunuz ya da ne zman düşünüyosunuz ? ben iki tane düşünüyorum kızıma arkadaş olsun istiyorum fazlada yaş farkı olmasın diyorum

hele bır bırıncıyı doguralım da ıkıncıye elbet sıra gelır canım.kaydirigubbakcemile3
saka bır yana bende senın gıbı ıkıncıyı fazla yas farkı olmadan ıstıyorum.:jeyyar:ınslalh dogumdan sonra kazaya kurban gıdıp hemen hamıle felan kalmayız kıslar.
cok fazla tanıdıgım kısı var dogumdan hemen sonra istemeden hamıle kalan.delikafadulden

[/COLOR]

EVET Bİ TANEM RENKLİ USG DE ÇEKİYOR AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA RENKLİ USG DE MUAYNE OLUYORUM NE GÜZEL Bİ GÖRSEN..VERMEZLERSE SEN HATIRLAT TATLIMkaydirigubbakcemile5

benım doktorun usg sı sıyah beyaz eskı ultrasondan.lülülülülülü
nısanda benı gıttıgım hastandekı renklı usg ye yonlendırdı gıdınce soylerım ınsallah bana da verırler.
[/QUOTE]

rozemcim inşallah verirler ya süper bişey canın sıkıldıkça açıp izliyorsun o kadar güzel ki..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…