yiğenin çok tatlıymış gaydın masallah saclarına bittim:))
Melekcim hoşgeldin
gecmıs olsun canım dısının agrısından kurtulmusun.dün dişçiye gittim.dolgumu yaptırdım.çok şükür kurtuldum.ama 2 tane daha var.onlarıda önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah
beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?akşama kızımı görmeye gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyy
yarın bisürü fotoğraflarını eklerim.....hatta video ekleyebilsem tam 15-16 tane videosu var akşamada eklenir 5-6 video..........
gecmıs olsun canım dısının agrısından kurtulmusun.
[color="ındigo"]beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?[/color]
beyaz melek vıdeo yu renklı usg yle bakınca mı verıyor doktorun?bende nısanda renklı usg ye gırıcem aacaba banada verırlermıkı?
sweatcim deli seviyo anlaşılan bazıları vardır mıncıklayarak sevmeyi severler o zaman sevdiğimi anlıyorum derler sende onlardansın kaydirigubbakcemile5 ben öpmeyi çok seviyorum ama ele avuca geldiğinde 11 aylık yeğenim var deli oluyorum cuk cuk öpüyorum kuzumuuuu ayy durun size resmini koyucam kuzuma bakın yaaa tam ısırmalık ama yanaklar cokacimcoook
[/URL][/IMG]
kizlar bugun cok mutluyum.cunku bebisimin cinsiyetini ogrendim.bir oglum oluyor.icimde cok tuhaf bir his var, ucuyorum nerdeyse....gamyoncuiremsu
hele bır bırıncıyı doguralım da ıkıncıye elbet sıra gelır canım.kaydirigubbakcemile3kızlar sağ salim bebklerimiz doğduktan sonra ikinciyi düşünüyomusunuz ya da ne zman düşünüyosunuz ? ben iki tane düşünüyorum kızıma arkadaş olsun istiyorum fazlada yaş farkı olmasın diyorum
[/COLOR]
EVET Bİ TANEM RENKLİ USG DE ÇEKİYOR AMA BEN HAMİLE KALDIĞIM İLK GÜNDEN BU YANA RENKLİ USG DE MUAYNE OLUYORUM NE GÜZEL Bİ GÖRSEN..VERMEZLERSE SEN HATIRLAT TATLIMkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?