2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet cnm benim eltimin başına geldi doğumdan sonra daha bi dikkat etmek gerekiyo bünya daha müsait oluyo hamile kalmaya tekrar

herkeze günaydın nasılsınız cici hamileler herzaman okuyordum sayfamızı ama yazamıyordum bir türlü çalışıyordum işten çıktım inşallah herkez iyidir bende 21 haftalık hamileyim kızlar lütfen bana yardımcı olun elisa testim kötü çıkıyor kanımda mikrop varmış doktorun dediğine göre kedi köpek mikrobu bunu bilen duyan varmı dün kan verdim bugün sonuç aldım ama doktor izinli çok üzülüyorum testleri yanında olan varmı veya bakma şansınız varmı 10,5 pozitif diyor negatif olması gerekiyor çok korkuyorum yarını nasıl bekliycem

cnm çok geçmiş olsun hiçbi bilgim yok testle ilgili

canım elisa testi aids değil mi yada ben mi öyle biliyorum
hayvanlarla ilgili olan toxoplazma testi

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMMMMM
SENİ YALNIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM AMA ELİZA TESTİ KEDİ KÖPEKLE İLİLİ Bİ TEST DEĞİLDİR........:1shok:
KEDİ KÖPEKLE BULAŞAN MİKROP TOKSOPLAZMA TESTİDİR...
ELİZA TESTİ benneyaptımki HAKKINDA NETTEKİ Bİ YAZIYI AKTARAYIM...

Eliza diye bilinen testle kanda, hastalığa sebep olan mikroba karşı gelişmiş olan antikor olup olmadığına bakılır. Antikorların Eliza yöntemiyle ölçülebilecek düzeye ulaşması için 3 aylık bir süreye (pencere dönemi) ihtiyaç vardır. Bu nedenle test, bulaşma olduktan 3 ay sonra yapılmalıdır.

Test sonucu HIV(+) (HIV Pozitif) çıkarsa kişi kanında bu antikorları taşıyor demektir. Bu da kişinin AIDS virüsüyle karşılaştığı anlamına gelir. Ancak testin yalancı pozitif çıkma ihkimali de vardır. Kişinin HIV pozitif olduğunun seylenebilmesi için Westernblood testi denen doğrulama testinin de yapılıp sonucunun pozitif olması gerekir.

evet melek bende öyle biliorum elisa aids virüsü ile ilgili

dr un sana anlattığı şey toxoplasma Aytii

merhabalr kızlar,
aytiş canım geçmiş olsun inş tehlikeli bi durum yoktur ama benim de bi bilgim yok malesef.
kızlar iki gündür yatıyorum çook hastaydım hala da atlatabilmiş değilim. idrar yolları enfeksiyonum ilerlemiş ve böbreğime kadar ulaşmış mikroplar:çok üzgünüm: pazartesi sizinle yazışırken birden böbreğim ağrımaya başladı ve bir daha da geçmedi. eşimle drye gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi. şimdi bol bol su içmeye çalışıyorum wcden çıkamıyorum. ama zamanla azalıyor ağrım.
böbrek ağrısı çook felaket birşeymiş kızlar. kıvrandım yattığım yerden gözümden yaşlar aktı devamlı. Rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:
hep aklıma nilay geldi. canım ya neler çekiyo Allah bilir. inş en kısa sürede şifa verir ona da:Saruboceq:

kızımla doya doya vakit geçirmek onu iyice büğütmek istiyorum...........
5-6 yaşına geldikten sonra düşünürüz...........
bana kalsa hiç istemiyorum ama eşim istiyor...
bende onun bu düşüncesine katılıyorum bize bişey olursa kızımızın hayatta en yakını kardeşi olsun istiyoruz...

Ahududulu canım çok geçmiş olsun bol su iç en kısa zamanda geçer inş. sağlığına kavuşursun böbrek gerçekten zor canım ya:teselli:

canım geçmiş olsun
benimde test yaptırmam lazımdı aslında
köpeğim var çünki ama geç kalmışım
inşallah bişey olmaz aşıları tamsa sorun olmaz diyolar ama
yinede pişman oldum yaptırmadığıma

Bende kardeşleri olsun istiyorum ama aralarında 3-4 yaş olur sanırım hemen olması ilk bebeğede haksızlık olur oda ilgi şefkat ister 3-4 yaş ideal diye düşünüyorum ne güsel cıvıl cıvıl evler :sm_cool::teytey:

bende 5 yaşına kadar istemiyorum
aslında ikinciyi bile istiyomuyum bilmem
oğlum bi doğsunda bakalım
sonrasını zaman gösterir

Aslında bende 4-5 ÇocuĞum olsun ıstıyorum ama malesef o kadar Çocuk doĞuracak kapasıtede hıssetmıyorum kendımı...
Allah ÖykÜme saĞlık versın uzun ÖmÜr versın..........ınŞallah
en fazla 2 Çocuk dÜŞÜnÜyorum

teşekkür ederim gaydincım. evet böbrek çok zormuş ilk defa yaşıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:
ben de kardeş istiyorum ama en az 3 yıl ara veririm heralde. aslında ben ikiden fazla çocuğum olsun istiyorum. biz 4 kardeşiz ve bundan herzaman çok memnun oldum. çocuklarım da çok kardeş olsunlar ama bakalım göze alabilecek miyim.
kızlar ben sadece nemlendirici krem kullanıyorum yağ kullanmıyorum. ikisini de kullanmak gerekiyor muCADIARZU yağ sizi rahatsız etmiyor mu?

kızlar ben bişey sorucam
şeker yüklemesinden sonra baka test falan yapılıyomu
yapılıyosa ne testlri yapılıyo merak ettim
bu 3 ay başka hastaneye gidicem atlamayalım
diye soruyorum

yok canım beni rahatsız etmiyor
daha doğrusu alıştım
kakao yağı biraz farklı kokuyo ama
sabah işe gitmeden önce ve akşam sürüyorum:CüvCüv:

akşam olsa da kızımı görmeye gitsem keşke.............
eve gitçem duş alcam giyincemmmmmmmmmmm
saat gece 9*30 gibi çıkarız evden saat 10 da doktorda olacağım...........
gerçi acelesi yok nasılsa sabaha kadar orda doktorum...canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…