hele bır bırıncıyı doguralım da ıkıncıye elbet sıra gelır canım.kaydirigubbakcemile3
saka bır yana bende senın gıbı ıkıncıyı fazla yas farkı olmadan ıstıyorum.:jeyyar:ınslalh dogumdan sonra kazaya kurban gıdıp hemen hamıle felan kalmayız kıslar.
cok fazla tanıdıgım kısı var dogumdan hemen sonra istemeden hamıle kalan.delikafadulden
nur ben en az 5 yıl ara vermeyi planlıyorum tatlım.......kızıma bi kız kardeş gelmesi için
herkeze günaydın nasılsınız cici hamileler herzaman okuyordum sayfamızı ama yazamıyordum bir türlü çalışıyordum işten çıktım inşallah herkez iyidir bende 21 haftalık hamileyim kızlar lütfen bana yardımcı olun elisa testim kötü çıkıyor kanımda mikrop varmış doktorun dediğine göre kedi köpek mikrobu bunu bilen duyan varmı dün kan verdim bugün sonuç aldım ama doktor izinli çok üzülüyorum testleri yanında olan varmı veya bakma şansınız varmı 10,5 pozitif diyor negatif olması gerekiyor çok korkuyorum yarını nasıl bekliycem
herkeze günaydın nasılsınız cici hamileler herzaman okuyordum sayfamızı ama yazamıyordum bir türlü çalışıyordum işten çıktım inşallah herkez iyidir bende 21 haftalık hamileyim kızlar lütfen bana yardımcı olun elisa testim kötü çıkıyor kanımda mikrop varmış doktorun dediğine göre kedi köpek mikrobu bunu bilen duyan varmı dün kan verdim bugün sonuç aldım ama doktor izinli çok üzülüyorum testleri yanında olan varmı veya bakma şansınız varmı 10,5 pozitif diyor negatif olması gerekiyor çok korkuyorum yarını nasıl bekliycem
teşekkür ederim gaydincım. evet böbrek çok zormuş ilk defa yaşıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:
ben de kardeş istiyorum ama en az 3 yıl ara veririm heralde. aslında ben ikiden fazla çocuğum olsun istiyorum. biz 4 kardeşiz ve bundan herzaman çok memnun oldum. çocuklarım da çok kardeş olsunlar ama bakalım göze alabilecek miyim.
kızlar ben sadece nemlendirici krem kullanıyorum yağ kullanmıyorum. ikisini de kullanmak gerekiyor muCADIARZU yağ sizi rahatsız etmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?