2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BÖbrek aĞrısı.......
Çok geÇmıŞ olsun ahududulu
ben de bılırm o aĞrıyı.bÖbreklerım bıraz rahatsızdır.
Ama 2 gÜndÜr saĞ bÖbreĞım aĞrıyor.
Bakalım ne olacak.
Bu arada 2. Çocuk ıÇın konuŞmalra olmuŞ.
Elbette ÇocuĞumun tek kalmasını ıstemıyorum ,ama vakıt olursa 2. Yı yapacaĞım.fakat ben zaten doĞum yaptıĞımd a35 olmuŞ olacaĞım.
Ne zaman naısl yaparım bılmıyorum.
Yoksa kardeŞten gÜle Şey yok ınsana .
3 ols daha gÜzel tabı.
Ama allah ım hereyın hayırlısını verısn.

kızlar bugün bi ağırlık va üzerimde elim kolum kalkmıyo hiç bişey canım istemiyo pc başında kös kös oturuyorum bişeyde yazmak aklıma gelmiyo-tatlicadiarzu-

nur swethome çok saolun kızlara.s.
swethome canım dikkat et böbreğine bi idrar tahlili yaptırsan fena olmaz. benim de bikaç gün önce iki defa sinyal vermişti böbreğim ama kısa sürede geçmişti ağrısı ben de takmadım. ama pazartesi günü öyle bir geldi ki.... şimdi geçmiyor da kolay kolay.
sizede bi daha yaşatmasın Rabbim kızlar.

meraba arkadaşlar..elisa testi denince hemen akla aids gelir ama aslında öyle değildir.elisa bi test ismidir.yanlış hatırlamıyosam türkçe açılımı enzimle işaretlenmiş immun sistem testi gibi bişey olması gerekiyo..enzimler kullanılarak bir takım enfeksiyon hastalıklarının belirlenmesinde kullanılıyo.hıv de bunlardan birisi...yanlız aids için yapılan bi test değil yani..içiniz rahat olsun.aytişş cim 10.5 çıkan ne değeri yazıyomu karşısında..mesela ıgG veya ıgM gibi bişey varmı..umarım yardımcı olabilmişidir..

bende düşünüyorum oğluma kardeş inşAllah 3 yıl dan sonra tabiki bu işler kısmet hayırlısı

geçmiş olsun canım
zordur tabiki allah kiimseye yaşatmasın
yaşayanlatra acil şifalar versin:Saruboceq:

sweethome'cum yaslarimiz ayni ama ben cok dert etmiyorum. Birincileri hayirlisiyla doguralim, 2. yi de yapariz insallah. dedigin gibi insanin kardesi olmasi cok guzel birsey...

nesli saol canıma.s.
bu arada kızlar bugün sizinle son günüm galiba:çok üzgünüm:
yarın interneti kapattırmayı düşünüyoruz yada öteki gün.
haftaya hem taşınıyoruz hem de ankaraya gidiyoruz eşimle memleketimize. nisanın12sinde de eşim askere gidiyosenağlamasenağlamasenağlama
ben de ankarada kalacağım. ne annemlerde ne kayınvalidemlerde net yok malesef:çok üzgünüm:
sizleri çok özleyeceğim. inş herkes sorunsuz mutlu huzurlu bi şekilde hamileliğini tamamlar ve zamanında gelmiş bebeğini sağlıkla kucağına alır. daha da mutlu olur.:Saruboceq:
ben döndüğümde bebeklerimiz 2-3 aylık olacak konularımız faklılık kazanacak artık..
şimdiden veda edeyim dedim. eğer bi hatam oldu birilerini kırdım ise affola.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kıslar arkadaşım sezeryan olucaktı olmuş yatıyolarmış onunla konuşamadım ama teyzesi ile konuştum ikiside çok iyiymiş bebiş 3 kg. doğumuş 49 cm miş ayyy ne güsel ya maşallah iyi doğmuş dimi bu arkadaşım ilk dönem çok zorlu geçirdi hiç bişiy yiyemedi 8 kg felan alabildi ama bebek çok güsel beslendi süt içemedi mg. hapını kullanamadı çok zorlu geçti hamileliği ama bebiş hiç etkilenmemiş ne güsel ya:1hug:

canım kendine iyi bak bebişinede özlücez seni allah sabır versin bide asker yolu bekliceksin allah kavuştursun canım inşallah herşey düzene gircek sabrın sonu selamettir canım üzme kendini bebişine sıkı sıkı sarılırsınsenağlama:a015:

Son düzenleme:

ay canım demek gidiyosun ordan girmene imkan yokmu ay bana düşmez ama annende kalsan arada kayınvalidene gidersin eşinde yok diğer türlü çok sıkılırsın kayınvaliden de en azından annen bildiğin yer canım Allah yardımcınız olsun her zaman bekleriz aramızda olucaksın sen her zaman canımcım:1hug:a.s.:teselli:

:1shok:ayyy canım ya çok üzüldüm..........belki aralarda biyerden fırsat bulur girersin yanımıza uğrarsın tatlım...........
eğer görüşemezsek öncelikle sana hayırlı doğumlar inşallah sağ salim kavuşurrsun yavruna..
eşinle de allah kavuştursun bitanem............
kendine ve meleğine iyi bak:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Şımdı kızımın teyzesı aradı.
Kızıma bembeyaz hastane ÇıkıŞı aldım.kÖŞesınde pembe kelbek var dedı.
Ay benım kızım zaten teyzesını Çok sever ne zaman teyzesıne gıtse ,akrobası hareketlerı yapar.
Ay mutlu olduk ,bzıde tabı.:)
teŞekkÜr ederız teyzesı

Canım bugün foruma yazmıyorum gerci hala sakinleşemedim, sizleri germek istemiyorum, sadece okuyorum o nedenle ama senin yazını görünce cok üzüldüm yazmak istedimm senağlama Allahım eşini bir an once sağsalim sana kavustursun, nolur yüregini beynini ferah tutmaya bak, belli bir süre bebegine hem anne, hem baba olcaksın, sora bi bakcaksın eşin yanında, sayılı zaman cabuk geciyo bak daha dün kac haftalardaydık simdi neler konusuyoruss... Annen ve kayınvalidenin keyfini cıkar, kral olursun sen orda gör bak kaydirigubbakcemile3 İnsallah sende sorunsuz ve huzurlu bir sekilde hamileligini tamamlar, güzel bebegini kucagına alırsın cnm, allah tekrar birleştircek bizi yollarımız kesişicek kaydirigubbakcemile5 Burada yaptıgımız en ufak hatamız dahi bize bi sürü güzel dost kazandırdı, benim ne hakkım varsa ki bence yok helal olsuuuuunnnn :1hug:

canim simdiden allah kavustursun. bebisini de insallah saglikla kucagina alirsin. mutluluklar dilerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…