2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhabalarrr...

umarımm herkes iyidir... biz oğluşumla çok iyiyizzz.. maşallahhh bizee....

ayy canımm yaa çok duygulandım bak şimdiii senağlama

umarım fırsat olur da görüşürüz yinee.... doğumdan sonra ya kalsa bile görüşmelerimiz kalbimiz bir eminimm... allah sana hayırlı doğumlar bebişine sağlık versin cnm...a.s.

EVET benimd eaklıdma o var tam kan sayımı ve idrar tahlili.bir de idrar kültürü,

işte inşallah ilerlememiştir.

sweethome'cum yaslarimiz ayni ama ben cok dert etmiyorum. Birincileri hayirlisiyla doguralim, 2. yi de yapariz insallah. dedigin gibi insanin kardesi olmasi cok guzel birsey...
evet artık allah kısmet edere yaparız.
yani eşim geçen gün 1 yıl ara verip hemen çalışmaya başlayalım dedi.
:)))))
oldu sen doğuracaksın ya sanki dedim.
ama diyor sen çok şükür fazla zorlanmadın hamilelikte çabuk geçer kardeşsiz olmaz kızımız diyor.
ama işte dediğim gibi kısmet

ay canım , göürşürüz inşallah orada arkdaşlarında felan olursa arda gelir yazarısn.
ama herşeyden önce inşallah ehr zaman iyi olurusunuz bebeğin sen ve aileleriniz
eşine de hayırlı teskereler diliyorum.
geçen yıl bu zamanlar gün sayıyorudm eşimin yanına gidtmek için askerdi.
zor gelir ama düşünme fazla ,inşallah en gzüel yerde askerlik yapar da bebeğini taşırken eşini tasa etmek zorunda kalmazsın .
görüşmek üzere diyorum.elveda değil.
a.s.:1hug:

ay maşallah,
gözleri aydın olsun inşalllaha.s.

dilara gaydın melek zuzum babaylon kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilkleriniz için.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ne kadar el üstünde tutsalarda kimse insanın eşinin yerini tutamaz işte. beni dualarınızda unutmayın arkadaşlar.
ablama gittikçe girmeye çalışırım fakat ablama fazla gidebileceğimi zannetmiyorum.
her girdiğimde güzel haberlerinizi alırım inş. sizleri artık hiçbirşey üzmesin hiçbir kötü durumla karşılaşmayın.:Saruboceq:

bizde seni özlüyeceğiz canım
inşallh zaman sana çok çok çabuk geçer
eşin kısa dönem mi yapacak canımm

eyetkiner swethome size de çok teşekkür ediyoruma.s.a.s.
inş görüşeceğiz canım dönünce sizden daha fazla ayrı kalmaya niyetim yok.
güzel dilkeleriniz için çook saolun

kızlarr bu arada sada hastanesini duymuşsunuzdur belki .....

neysee.. oraya başlayacağım herkes çok methettii de... umarım benim ve oğlum için hayırlısı olur doğumu orada düşünüyorumm.. aradımm randevu için 28 nisan a randevu verdilerr arada tanıdık olduğu için hem bize yakın bi hastane inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr...

a.s. teşekkür ederim neslicim.
evet eşim kısa dönem yapacak. şimdi dua ediyorum yakın bi yerler çıksın da görüşmek kolay olsun diye.

ahududulum bizde seni çok özlüyeceğiz
lütfen fırsat bulursan gir bir slm ver arada birde olsa .

cnm sanada hayırlı doğumlar bebişine ve kendine iyi bak . eşin içinde hayırlı teskereler . üzme kendini zaman su gibi akıyo inan bak bi bakıcan gelmiş geçmiş bebeğiniz eşin ve sen bi aradasın

ahududulu sende bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın.eşinede şimdiden hayırlı teskereler.özletme kendini arada bir gir ben ve bebeğim iyi de.hoşçakal

Eyetkıner hayırlısı olsun ınŞallah canım memnun kalırsın umarım
bu arada ege Çok hoŞ bı ısım de ıbrahım........e gerek varmı kı sence neden tek ısım dÜŞÜnmÜyorsun bebıŞıne...........
Benım Şahsı fıkrım tabı yalnıŞ anlama tatlım ama ben olsam ÇocuĞuma kımsenın adını vermem.............Özellıkle de etrafımda olanların..neden bebeĞının kendıne aıt Özel bı adı olsun bence..........
Tabı kı sız bılırsınız de

yok canım ya ben hiç duymadım bu aralarda
baya araştırıyorum doğum için
gaziyi önerdiler hem ssk anlaşmalı
doktor parasıyla baya uygun oluyo
nerde bu hastane:CüvCüv:

selsincim teşekkür ederim canıma.s.
ben de sizleri çok merak edeceğim. özellikle doğumlar başladığında aranızda olmayı çok isterdim.
herkes doğum hikayesini yazsın kızlar unutmayın. geç de olsa ben de okumak istiyorum.

kızlar özel hastane doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı
il il değişiklik gösterir ama paylaşırsak ortalama fikrimiz olur

çok teşekkürler cnm... inşallah memnun kalırım..

aslında haklısın cnm ama eşim çok istediği için kıramıyorumm.. bana kalsa sadece ege.... napalımm.. bu arada ibrahim eşimin kaybettiği tek kardeşinin adı...

yok canım ya ben hiç duymadım bu aralarda
baya araştırıyorum doğum için
gaziyi önerdiler hem ssk anlaşmalı
doktor parasıyla baya uygun oluyo
nerde bu hastane:CüvCüv:

canım hastane menemen de.. ssk anlaşması var..
normal doğum 215 tl
sezeryan 227 tl mış.. 1 gün oda dahil bu fiyatlara....
fazladan yatmamız gerekirse günlük 81 tl mışş. çok uygun ama ilk önce gidip görmem laızm tabii

eyetkinercim ben hayatta sanmıştım kardeşini o yüzden kaybettiyse manevi duygular girer işin içine...
allah oğlunuza uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…