2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım benim sende haklısında dediğin belirtiler hamileliğin normal belirtileri bazısında geç olur bazısında hemen başlar.. bünye meselesi, kendini üşütmüş olabilirsin bu gibi durumlarda belirtiler artar.. unutmaki bebişlerimiz artık canlılar bizim hissettiklerimizi onlarda hissediyorlar o yüzden çok düşünme 9 ay endişeyle geçmez keyfini çıkar hamileliğin , başka şeylerle meşgul ol rahat ol.. bak çok önemli yoksa bebeğin hırçın huysuz olur ..

kızlar ben çalışıyorum işte net yok 2-3 gündür girmiyorum yazıları oku oku bitmiyor :) ben şuan 5+4 üm 4+6 ken normal ultrasyonla keseyi görmüştük dr. beni cumartesi çağırdı kalp atışları için sıkışık gel dedi bayrama rahat gir dedi :) ben o zaman 6+2 oluyorum sizce erken mi ya göremezsem normal ultrasyonla bakacak üstelik. inş. görürümde çifte bayram olur :)

bebeklerinin kalp atışlarını duyan tüm anne adayları hepinizi tebrik ediyorum.

badem ayy ikizmiş çok sevindim benimde gönlümden ikiz geçiyordu kısmet, en önce hayırlısı buna şükür. bi daha uğraşmazsın ne güzel bi de kendiliğinden olur al sana 3 çocuk hehe :)

sıla seninle satımız aynı kız daha öncede yazmıştım görmemişsin sen beni. benimde 30 temmuz hesaplara göre

nasılsınız kızlar ben ddoktoruma sordum haziran annesi oluyormusum...
ikili test istedi 20 aralıkta Allah bebeklerimizi bütün kötülüklerden korusun..

canım belirtilerin çıkması için geç değil ki mide bulantıları 6. haftadan sonra başlayabilir. bence çok düşünme rahat ol ki bebiş de rahat olsun değilmi?

iyi geceler kızlar... bugün dr a gittim bebeğimin kalp atışını duydum. allahıma bin şükür....

dr 8 + 4 dedi.. internet hesaplayıcılarında 7+4 çıkıyor.
şaşırdım ama bu konu herhalde ileriki haftalarda kesinleşir.

slm güzel anneler bir haftadır bulantılarla bas etmeye calısıyorum en sonunda yenildim ona iki gündür içim dısıma cıktı bişey yiyemiyorum bugünde evde yalnızım esimde yok bu bulantıyı gecirecek bir fikri olan var mı mahvoldum yaa

canım çubuk kraker veya leblebi ye inş sana faydası olur

kızlar beyaz meleği merak ettiğim için girip çıkıyorum sürekli değilse midem berbat hadi melek gelde bende rahat rahat yatayım

Canım çay,kahve ,kola gibi içecekler mide bulantısını arttırıyormuş..bir de midesinde ülser sorunu olanlarda bu risk daha fazlaymış..yağlı yiyeceklerden kaçınmak gerekiyormuş...

Bende hala bulantı yok...

bademcikk hayırlı olsun bebeişlerin Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inş

bademcikk hayırlı olsun bebeişlerin Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inş

Amin canım hepimizin inşallah..
Hamile kalsam rahatlarım diyordum..Ama asıl hamile kalınca başlıyormuş endişeler..Acaba sağlıkları nasıl? Acaba kalpleri düzenli atıyormu...Acaba sağlıklı doğacaklarmı..? Sanırım annelik endişelerimiz başladı...:1rolleyes:

Ya bende nie hiç bulantı yok ya bunu sölemeyede çekiniyorum böle sölersen hemen başlıyomuş aman başlamasında yani aranızda varmı hiç bulantı yaşamayan.Ya da daha erkenmi 6 haftalık hamişim....

Merhaba herkese,
Benim 6. haftadan sonra hafif hafif başladı. Son 1 haftadır iyice arttı. Ama hiç bulantısı olmadan hamileliğini geçirenler de var. Hatta bebek erkekse rahat geçer diyorlar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…