ÇOK HAKLISIN BİTANEM.....
AMA ELDE DEĞİL İLK BEBEĞİM.ONU ÇOK İSTİYORUM.BEN HAMİLELİĞİMN BAŞINDAN BERİ HİÇ BULANTIM VEYA AĞRIM OLMAMIŞTI.GÖĞÜSLERİM BİLE PEK AŞIRI HASSAS DEĞİLDİ.AKŞAMDAN BERİ FELAKET KASIK SANCIM VAR BİDE HİÇ BULANMAYAN MİDEM BULANMAYA BAŞLADI BEN O YÜZDEN TEDRGİNİM.
YANİ BİŞEY YOKKEN PAT DİYE BUNLAR NERDEN ÇIKTI ....
OYSA 7.HAFTAMDAYIM OLSA ŞİMDİYE KADAR OLMALIYDI EN ÇOK ....
BİŞEY OLMAYACAĞINI BİLSEM RAHATLIYCAM ACIYA DAYANACAĞIM AMA..YA BİŞEY VARDA GEÇ KALIRSAM DİYE KORKUYORUM TATLIM...Şeniz
ÇOK HAKLISIN BİTANEM.....
AMA ELDE DEĞİL İLK BEBEĞİM.ONU ÇOK İSTİYORUM.BEN HAMİLELİĞİMN BAŞINDAN BERİ HİÇ BULANTIM VEYA AĞRIM OLMAMIŞTI.GÖĞÜSLERİM BİLE PEK AŞIRI HASSAS DEĞİLDİ.AKŞAMDAN BERİ FELAKET KASIK SANCIM VAR BİDE HİÇ BULANMAYAN MİDEM BULANMAYA BAŞLADI BEN O YÜZDEN TEDRGİNİM.
YANİ BİŞEY YOKKEN PAT DİYE BUNLAR NERDEN ÇIKTI ....
OYSA 7.HAFTAMDAYIM OLSA ŞİMDİYE KADAR OLMALIYDI EN ÇOK ....
BİŞEY OLMAYACAĞINI BİLSEM RAHATLIYCAM ACIYA DAYANACAĞIM AMA..YA BİŞEY VARDA GEÇ KALIRSAM DİYE KORKUYORUM TATLIM...Şeniz
nasılsınız kızlar ben ddoktoruma sordum haziran annesi oluyormusum...
ikili test istedi 20 aralıkta Allah bebeklerimizi bütün kötülüklerden korusun..
slm güzel anneler bir haftadır bulantılarla bas etmeye calısıyorum en sonunda yenildim ona iki gündür içim dısıma cıktı bişey yiyemiyorum bugünde evde yalnızım esimde yok bu bulantıyı gecirecek bir fikri olan var mı mahvoldum yaa
slm güzel anneler bir haftadır bulantılarla bas etmeye calısıyorum en sonunda yenildim ona iki gündür içim dısıma cıktı bişey yiyemiyorum bugünde evde yalnızım esimde yok bu bulantıyı gecirecek bir fikri olan var mı mahvoldum yaa
canım çubuk kraker veya leblebi ye inş sana faydası olur
kızlar beyaz meleği merak ettiğim için girip çıkıyorum sürekli değilse midem berbat hadi melek gelde bende rahat rahat yatayım
bademcikk hayırlı olsun bebeişlerin Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?