kızlar ben amway in bebkler için özel deterjanından aldım, şimdi aldıgım uyku setinn nevresimlerini yıkıyorum.fosfatsız ve bebeğe pişik yaptırmayan özel kimyasal formülü var.tavsiye ediorum arkadaşlar..
ayy cok heycan yaptım ya..:)10 gune kadar da sipariş verdiğimiz beşik gelicek ama belisten bakabilirsiniz modelimize..paptya modelini pembe beyaz yaptırdık ve coook cici cibnlkli pembiş b paptya uyku seti ile tamamladık..Allahım inş bebişlerimize sağlıkla kavusmayı nasib eder.
Karencİm maŞŞallah gÖbÜŞÜne.sİpsİvrİ olmuŞ
şubat annelerinde kullananlarda çok memnun.bide omonun bebekler için deterjanı varmış..ondanda çok memnunlarmış a.skızlar ben amway in bebkler için özel deterjanından aldım, şimdi aldıgım uyku setinn nevresimlerini yıkıyorum.fosfatsız ve bebeğe pişik yaptırmayan özel kimyasal formülü var.tavsiye ediorum arkadaşlar..
ayy cok heycan yaptım ya..:)10 gune kadar da sipariş verdiğimiz beşik gelicek ama belisten bakabilirsiniz modelimize..paptya modelini pembe beyaz yaptırdık ve coook cici cibnlkli pembiş b paptya uyku seti ile tamamladık..Allahım inş bebişlerimize sağlıkla kavusmayı nasib eder.
bizde park yatak almayı düşünüyoruz..kullanan arkadaşlar var çook rahat diyo..çok memnunlar..ay bızde alıcaz park yatagımızı ve bebek arabamızı 10 guncuk kaldıdelikafadulden
ben çıkayım , valiz neyin hazırlıycam sonra yine gelirim , geçmişi okuyamadım zaten merak ediyorum naaptınız .. ama çok yazmayın yaaaa , desem de çeneniz durmayacak neyse kaydirigubbakcemile3, grüşürüzzzzzz , keyitli sohbetler size
demetçim meleğin güle güle kullansın inş bende oda istiyordum ama biraz ertelenecek galiba
teşekkürler cici anneler ..
çok basit bu arada ve yummmmmmmmmmşacık bi şey :asigim:
demet hocam omuş dimi kaydirigubbakcemile5
kızlar ben amway in bebkler için özel deterjanından aldım, şimdi aldıgım uyku setinn nevresimlerini yıkıyorum.fosfatsız ve bebeğe pişik yaptırmayan özel kimyasal formülü var.tavsiye ediorum arkadaşlar..
ben çıkayım , valiz neyin hazırlıycam sonra yine gelirim , geçmişi okuyamadım zaten merak ediyorum naaptınız .. ama çok yazmayın yaaaa , desem de çeneniz durmayacak neyse kaydirigubbakcemile3, grüşürüzzzzzz , keyitli sohbetler size
kızlar bebıslerın eksıklerı bıttımı?
ben hep kıyafet aldım bı dunya kıyafetı oldu ve koyacak dolabım yok malesef
dolap alsam koyacak yerım yok tasınmaktan vazgectık ınsallah daıre alıyoruz bebıs dogduktan bı kaç ay sonra ıdare edıcez artık bı sekılde
şubat annelerinde kullananlarda çok memnun.bide omonun bebekler için deterjanı varmış..ondanda çok memnunlarmış a.s
bizde park yatak almayı düşünüyoruz..kullanan arkadaşlar var çook rahat diyo..çok memnunlar..
ayyy bian önce alsakta doyasıya izlesek delikafadulden
evet canım cok rahat ve kullanıslı gercekten ben cok arastırdım en sonunda chıcco almaya karar verdım super bısey
bebek arabasınıda cok aratırdım pıerre cardın ve chıcco arasında gıdıp geldım travel sıstem alıcam cunku ama pıerre cardın bana sankı rahatsızlık hıssı verdı chıcco almaya karar verdım
hafta sonu banyo esyalarını aldım küvetı vs.
yazlık kıyefetler cıkmıstı slopet falan aldım
pek bısey kalmadı sayılır:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?