kızlar bana yardım edin yazım arada kaynadı bu ninni cd sini nerden buluyosunuz
kızlar bebıslerın eksıklerı bıttımı?
ben hep kıyafet aldım bı dunya kıyafetı oldu ve koyacak dolabım yok malesef
dolap alsam koyacak yerım yok tasınmaktan vazgectık ınsallah daıre alıyoruz bebıs dogduktan bı kaç ay sonra ıdare edıcez artık bı sekılde
tuana koyacağız inş canım
ben hep kıyafet aldım bı dunya kıyafetı oldu ve koyacak dolabım yok malesef
dolap alsam koyacak yerım yok tasınmaktan vazgectık ınsallah daıre alıyoruz bebıs dogduktan bı kaç ay sonra ıdare edıcez artık bı sekılde
selsin beni gören zaten oglun mu olcak dio..resmen top yutmuş solucanım kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız bakalım
anca girebildim
umarım annelerde ve bebişlerde bi sorun yoktur bu gün
karencim bende görücem göbeğini eklermisin benide canım
canım cd almadım ben netten nınnı dıye aratıp ordan dınlıyoruma.s
çok güzelmiş ilsucumŞeniz
canım benim bebek bakım çantası ve temizlik ve bakım setleri kaldı.Birde birtane daha nevresim almak istiyorum.Küvet süngeri ve filesi var bide. sanırım bu kadar kaldı.
çok fazla kıyafeti oldu, geçen gün eltim diyor ki demet sen kendi gardrobunu boşalt kızın cicileri anca sığar orayakaydirigubbakcemile3
bebek bakım cantasını chıccodan aldım sampuan krem herseyı var ıcınde
nevresım almadım daha park yatagı gelsın ona gore alıcam bıde uyku setı:lepi:
bende cok asırı kıyafet aldım kendı dolabımdada yer yokkı tıklım tıklım aılece kıyafet hastalıgı var bızde bazanın aldı bıle doludelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Ben hep kıyafet aldım bı dunya kıyafetı oldu ve koyacak dolabım yok malesef
yaaa ben hiçbişey alamadım kızıma, zaten cinsiyeti gec belli oldu aradaki süreyi kacırdımmm, 2 tane tulumu, 1 tane tshirt ü, bi de ananemin ve babanesinin ördüğü kıslıklar var ama onlar yaklsık 1 bavul ediyo kaydirigubbakcemile3 eşim izin vermiyo ya bisi almamıza, bebeğimiz dogdugu gibi alcakmısız herseyini oyle diyo, doktorumda veriyo gazı eşime, ikisi beni engelliyoklava: Bu haftasonu bakıcam ama bana ne
Kızlar mobİlyalarda kdv dÜŞtÜ.odaları daha uygun alırız herhalde.
daha tam anlamıyla başlamadık ki canım bitsin :1no2:
hem babamız daha bişey aldırmıyo..erken diye
elimize listeyi alıp toptan alacakmış hem bişey eksik kalmaz diyo
bi yandan haklı ama dayanamıyoki insan :dilcikar:
önumuzdakı ay inş bizde almayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile5
sadece annamgil bişeyler yapmış onlar var..vede dayanamayıp aldığım birkaç bişey kaydirigubbakcemile3
indiriliyomu acaba canım ya bende nette aradım ama söz olarak çıkıyo
kızlar bana yardım edin yazım arada kaynadı bu ninni cd sini nerden buluyosunuz
gamzecim ekledim tatlım..
demetcim ablamda bebklerine bu deterjanı kullanmıştı ve pişik bile yapmadı, memnun kaldı.sabuntozu da en hafifi evet ama bazı bebkler ona bile duyarlı olabilio ki yegenm öyleydi:=)her bebek farklı tepki verio inş bizimksi sever.
ayrıca tesekkur ederiz cicileri geldiği gibi fotosunu koyucaz inş teyzeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?