2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gamzecim ekledim tatlım..

demetcim ablamda bebklerine bu deterjanı kullanmıştı ve pişik bile yapmadı, memnun kaldı.sabuntozu da en hafifi evet ama bazı bebkler ona bile duyarlı olabilio ki yegenm öyleydi:=)her bebek farklı tepki verio inş bizimksi sever.
ayrıca tesekkur ederiz cicileri geldiği gibi fotosunu koyucaz inş teyzeleri..

daha tam anlamıyla başlamadık ki canım bitsin :1no2:
hem babamız daha bişey aldırmıyo..erken diye
elimize listeyi alıp toptan alacakmış hem bişey eksik kalmaz diyo
bi yandan haklı ama dayanamıyoki insan :dilcikar:
önumuzdakı ay inş bizde almayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile5
sadece annamgil bişeyler yapmış onlar var..vede dayanamayıp aldığım birkaç bişey kaydirigubbakcemile3

tuana koyacağız inş canım

çok güzelmiş ilsucumŞeniz

canım benim bebek bakım çantası ve temizlik ve bakım setleri kaldı.Birde birtane daha nevresim almak istiyorum.Küvet süngeri ve filesi var bide. sanırım bu kadar kaldı.
çok fazla kıyafeti oldu, geçen gün eltim diyor ki demet sen kendi gardrobunu boşalt kızın cicileri anca sığar orayakaydirigubbakcemile3

selsin beni gören zaten oglun mu olcak dio..resmen top yutmuş solucanım kaydirigubbakcemile3

karen ekledim seni canım kabul edermisin

selam kızlar nasılsınız bakalım
anca girebildim
umarım annelerde ve bebişlerde bi sorun yoktur bu gün

karencim bende görücem göbeğini eklermisin benide canım

hoşgeldin gamzecim nasılsınŞeniz
ben ve kızım iyiyiz çok şükür teyzesihihoyyyt

Valla bende kıyafet dıŞında daha bırŞey almadım.ama hep alasım var kıyafet.altı yok ÇocuĞumun hep ÇıtÇıtlı bodysı ve kazakları oldu.altı Çıplak gezıcek herhalde.Çok gÜzel tulumlar beĞendım ama yaza gelıyor gıyebılırmıkı.

karen canım gördüm saol
tam söylediğin gibi
top yutmuş gibi yani:lepi:
ama çok güzel duruyo ne güzel sadece göbek şişmiş:CüvCüv:

gamzecim ekledim tatlım..

demetcim ablamda bebklerine bu deterjanı kullanmıştı ve pişik bile yapmadı, memnun kaldı.sabuntozu da en hafifi evet ama bazı bebkler ona bile duyarlı olabilio ki yegenm öyleydi:=)her bebek farklı tepki verio inş bizimksi sever.
ayrıca tesekkur ederiz cicileri geldiği gibi fotosunu koyucaz inş teyzeleri..

hayırlı olur inşallah bir kaç ay sen valizlede tut.
Fazlasını.sorna inşallah mis gibi oda döeşrsin yeni evinde

ay ben de almıyorum.
Ama teyzesi anneannesi ve bir kaç arkadaş almışalr biraz.
Geriside inşallah büyüsn kızım öyle alacağım.:)

bu arada hangi sabun tozunu kullandın demetçiğim.
Bende dterjanları düşünüyorum ama sabun toznuda ablamdan hatırlıyorum .bakalım hangisi iyi acaba.

evet canım cok rahat ve kullanıslı gercekten ben cok arastırdım en sonunda chıcco almaya karar verdım super bısey
bebek arabasınıda cok aratırdım pıerre cardın ve chıcco arasında gıdıp geldım travel sıstem alıcam cunku ama pıerre cardın bana sankı rahatsızlık hıssı verdı chıcco almaya karar verdım
hafta sonu banyo esyalarını aldım küvetı vs.
yazlık kıyefetler cıkmıstı slopet falan aldım
pek bısey kalmadı sayılır
:lepi:[/QUOTE]

bende çok baktım canım.hem evimiz ıkı oda bi salon olunca en uygun bu geldi..taşımasıda kolay istediğimiz tere götürürüz artık..
ayy canım maşallah sen bitirmış gibisin :1hug:
bizde inş önumuzdeki ay hepsini birden alacaz ..:dance:

Kızlar mobİlyalarda kdv dÜŞtÜ.odaları daha uygun alırız herhalde.

Bende oyle düşünüyorum cnm %10 ama olsun hic yoktan iyidir... Avutma taktigine bakarmısın benim kendimiii ahhh kocacımmm vahhh kocacııımmm duysun sesimiiii:asigim: Cok seviyorum seni, cok aşıkımmm sana ama dedigim dediksinnn....KDV düşer benim eşimin inadı düşmezzz, dedi ya dogumdan sonra hepsini alıcas diye...Gizli gizli alcam ama nereye saklıcaksam delikafadulden

benımde annem bırsuru sey almıs tulumlar badıler uyku setı alt acma mınderı battanıyeler neler nelerdelikafadulden

indiriliyomu acaba canım ya bende nette aradım ama söz olarak çıkıyo

canım ben ındırmeden dınlıyorum bebek nınnılerı dınle yazıyorum arıyorum bulduklarımı dınlıyorum

ben kıyafetlerin b kısmını annemde bıraktım ve hakkaten cok oldu kıyafetleri..daha 0-3 ve 3-6 ay kıyafetleri olmuş 6-9 aya b daha alıncak .

benmde banyo ve bakım seti artı banyo kuveti filesi kaldı. ya chicconun seti güzeldi ama cantasınn rengi çok gıcıktı die almadım sevmem zaten hiç kahverrengni..

kızlar bana yardım edin yazım arada kaynadı bu ninni cd sini nerden buluyosunuz

canım eğer cd almak istiyorsan internette satış yapan tüm bebek mağazalarında var hemen hemen ama bence bebek ninnisi diye yazıp kendinde cd yapabilirsin tatlımkaydirigubbakcemile5

canım tabiki herkesin kendi tercihi ve kararıkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrr kendim tül yaptım bakalım beğenecekmisinizzzzzzzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…