2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet cantasını bende begenmıyorum zaten ıcındekı bakım setı ıcın aldım tek almaya kalksam daha pahalıya gelıyo cunku

çoook güzel olmuş bunlarr delikafadulden
maşallah temmuz anneleri hep bi becerilki kaydirigubbakcemile3 benim dişımda kaydirigubbakcemile3

Alın benden de o kadar Koçtaştan hazr ip perde almıstım onu bile 4 aydır yapmıyorummm Hem beceriksizim üstüne bi de tembelim yaneee delikafadulden

bu arada hangi sabun tozunu kullandın demetçiğim.
Bende dterjanları düşünüyorum ama sabun toznuda ablamdan hatırlıyorum .bakalım hangisi iyi acaba.

hacı şakir canım hihoyyyt

Demet takvİmİn Çok gÜzel olmuŞŞŞ

teşekkürler meleğimmmŞeniz

oğlum seçti teyzesihihoyyyt

tek tek baktık hepsine birsürü eledik en sonunda buna karar verdi yakında değiştirmesse :lepi:

canım ben sabamed in ürünlerinden set yapıcam niyetim öylea.s
yalnız kızlar aklınızda olsun yarın bim de johnson bebe seti 17.90 TL onu8 da kaçırmıycam içinde şampuan, bebek yağı, bebek kremi, ve ıslak mendilleri var onları da alıcam:lepi: sizlerde kaçırmayın derim gerçekten çok çokk ucuzzzhihoyyyt

vee tülümün uzak görüntüsü güneşten karanlık mçıkmış ama idare edin normalde ışıl ışıl duruyo valla eferimmm banaaaa çok güzel yapmışımmmmsengözlerimebaksanab:sm_cool::roflol:

nur senın battanıyende cok guzel olmus canım masallah gule gule kullansın bebısın

benim başladığım iş hemen bitecek sabırsızım biraz :dilcikar:..o yüzden böyle şeylerle uğraşmak bana çok sıkıntı veriyo..ama bişi yapıpda seyretmenın keyfide bi başka olur sanırımmm yerimseniben

kızlar bu arada ben hastanede gıymek ıcın penye pıjama ve gecelık takımımı aldım
sımdı 1 takım saten pıjama takımı daha alsam yater
bunun dısında 2 tane emzırme sutyenı ve ıc camasırı alıcam bıde bavul baska bı eksık varmı aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…