hayırlı olur inşallah bir kaç ay sen valizlede tut.
Fazlasını.sorna inşallah mis gibi oda döeşrsin yeni evinde
sagol canım ınsallah gonlume gore bır ev bulurum:Saruboceq:
bebısıme alıcagımız oda hazır zaten
artık benım dolapta bı yer ayırıcam oğluma bakalım
ben kıyafetlerin b kısmını annemde bıraktım ve hakkaten cok oldu kıyafetleri..daha 0-3 ve 3-6 ay kıyafetleri olmuş 6-9 aya b daha alıncak .
benmde banyo ve bakım seti artı banyo kuveti filesi kaldı. ya chicconun seti güzeldi ama cantasınn rengi çok gıcıktı die almadım sevmem zaten hiç kahverrengni..
canım eğer cd almak istiyorsan internette satış yapan tüm bebek mağazalarında var hemen hemen ama bence bebek ninnisi diye yazıp kendinde cd yapabilirsin tatlımkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım sağol
canım ben ındırmeden dınlıyorum bebek nınnılerı dınle yazıyorum arıyorum bulduklarımı dınlıyorum
teşekkürler canım
çoook güzel olmuş bunlarr delikafadulden
maşallah temmuz anneleri hep bi becerilki kaydirigubbakcemile3 benim dişımda kaydirigubbakcemile3
bu arada hangi sabun tozunu kullandın demetçiğim.
Bende dterjanları düşünüyorum ama sabun toznuda ablamdan hatırlıyorum .bakalım hangisi iyi acaba.
Demet takvİmİn Çok gÜzel olmuŞŞŞ
bebek bakım cantasını chıccodan aldım sampuan krem herseyı var ıcınde
nevresım almadım daha park yatagı gelsın ona gore alıcam bıde uyku setı:lepi:
bende cok asırı kıyafet aldım kendı dolabımdada yer yokkı tıklım tıklım aılece kıyafet hastalıgı var bızde bazanın aldı bıle doludelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
nur senın battanıyende cok guzel olmus canım masallah gule gule kullansın bebısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?