2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Demet süpersin ya ne güsel yapmışsın maşşalah sana kız ne güsel uğraşmışsın nerden aklına geldi yawwdelikafadulden

canım çok uzun sürmedi allahtan ama bende elimde bişeylerle uğraşmayı seviyorum

kızlar buda ilaydamın battaniyesi

ayy canımmm harika bu yaa pofur pofurrrr:1hug:

ellerine sağlık canım güle güle kullansın kuzucunŞeniz

demettt..bu da ne ..kız sen ne kadar becerikliymişsin..acaip tatlı olmuşçok begendim..maşallah tu tu tu..:=)

demetçim çok hoş olmuş becerikli kadının hali başka oluyor tabi

ay demet bayıldımmmmmmm :1shok:
cok guzel olmus bende ıstıyorumdelikafadulden

Demettt süper olmus ya tül cok begendimmm ben....Ellerine saglıkk

çoook güzel olmuş bunlarr delikafadulden
maşallah temmuz anneleri hep bi becerilki kaydirigubbakcemile3 benim dişımda kaydirigubbakcemile3

ya demet merak ettim bu ipler tek tek mi perde rayına takılıyo tatlım nası perde yaptın bravo walla

Demet senmİ yaptın bunu
masallah ya
nekadar marİfetlİsİn Çok gÜzel olmuŞ canım

teşekkür ederim kızlarrrrrrrr valla öyle demeyin şincik şimarırım heedelikafadulden:lepi:

gerçekten çok güzel oldu ama bakmayın resimlerde karanlık çıktı ışıl ışıl oldu hatta gece storların dışı ışıl ışıl yanıyomuş tülden dolayo hihoyyyt

kızlar çokk kolay ve de çokk ucuza çıktı:lepi:

1 kg kirpi ip ten kaldı bile...ama uzun tüylü kirpi ip ve de beyazın arasında gümüş karışık.
İst daki arkadaşlar küpçü handan daha ucuza alabilirler ben burada 25 TL ye aldım kilosunu.

en üstünü ördüm kızlar tığla mkafes kafes...ince makrome ipiyle....6 sıra makrome 2 sıra kirpi o da harika oldu benim cam 3.50
bittikten sonra uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlıyosunuz ve kesiyosunuz kirpiyi bir kafese düğümlüyosunuz bir atlıyosunuz. ördüğüm kafeslerin üstüne de korniş düğmesi diktim ...

kirpilerin kısa olanlarına da taş aldım herbirine taş bağladım ışıl ışıl olduuuu:lepi:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimm üzülmeme dayanamadııı tekme attı banaaa..... ayy ne kadar çok korkmuştummm.. çok şükürrr
:Saruboceq:
gözün aydın canım bebğin anneciğini üzmeye dayanamadı demekki

canım hayırlı yolculuklarrr:1hug:

herkeze hayırlı günler...
misafirlerle uğraşmaktan bi fırsat bulup giremedim :1no2: inş hepiniz çoook iyisinizdir :1hug:

hoş geldin cnma.s.

anladım canım sen sevip rahat ettigin icin demissin
evlenirken almıştık 2 kere giyindim eşimde sevmez bende :)))

doğum yapmış olan anneler sabahlığınız kesin olsun diyolar ıkı tane.ve sazeryan olanlarda gecelık daha rahat oluyormuş.pijama dıkış yerine geliyormuş..bende ıkı pijama bi gecelik takımı almayı düşünüyorum.sabahlığı olan takımlardan.ve bunlarda emzirmeye uygun onü açılanlardan..

bu arada pijama takımı ve ıc camasırı bol olsun arkadaslar
nıye dersenız dogumdan sonra kanama fazla olursa bulasıyo malesef sureklı degıstırmek zorunda kalıyosunuz benden soylemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…