2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tercıh meselesı yanıhihoyyyt

Ben kayıyorum satenle debelenip duruyorum, sevmiyorum sateni kaydirigubbakcemile3

Demeetttt masallah valla hem hamarat, hem hesaplı her eve lazımmmm kaydirigubbakcemile2 Bende yapcam kıskanırım hemen banada ögretttt, bilas zor olur ama simdiden söliym de fisfisfis

evet canım cok dogru normal dogum bıle olsa hepsınden ne kadar fazla olursa okadar ıyı
cunku dedıgım gıbı kan kaybı oldugu ıcın bulasıyo malesef cırkın bı goruntu olmasın dıyosanız hazırda bulunsun mutlakasengözlerimebaksanab

ozaman şimdiden almak lazım kendimiz içinde hepsi toplu halde alınınca maddi acıdan da sarsıyor

ayy canım maşallah yaaa sadece göbüşün var ne kadar güzel duruyor odaŞeniz

ben daha kendime alışveriş yapmadım en sona artık kalır -tatlicadiarzu-
birtürlü model beğenemiyorum hüzün canım resimlerini koyda görelimkaydirigubbakcemile5

güle güle sağlıkla kullan ayrıca canımŞeniz

Demet süpersin ya ne güsel yapmışsın maşşalah sana kız ne güsel uğraşmışsın nerden aklına geldi yawwdelikafadulden

teşekkürler tatlımmm:teytey:
canım yine kulüpte başka ayların cicilerine bakarken birisi yapmış bir an görmüştüm çok hoşuma gitmişti aradan aylar geçti aklıma geldi bende yapayım ayy ara ara yok yokkkkk bulamadım nerde gördüysem:sm_confused:
sonra kafamda ne kaldıysa yaptım işte kendimce:lepi:

valla demet hem guzel hemde cok uyguna gelmıs tebrık ederım senıkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım valla bana çok ucuza maloldu taşlar biraz fazla tuttu yoksa:lepi: toplam 50 TL ye falan geldi:sm_cool:

ozaman şimdiden almak lazım kendimiz içinde hepsi toplu halde alınınca maddi acıdan da sarsıyor

evet canım gecen hafta sonu bebıse alısverıs yaparken tesadufen rastladım ındırım vardı kacırmadım hemen bı takım aldım cokta guzelkuması tırıl tırıl tam yazlık ve cok yumusacık pembe renklı :asigim:
önden komple dugmelı bıde organze kurdalesı var bayıldım:asigim:
bı ara resmını ceker eklerım

gaydincim çok süper gözüküosun göbüşünle maşallah..sennkde sivri b göbüş sadece..çokkilolu gözükmüosun tatlım..maşallah..sanada ..tu tu tu:=)

Çok saolsun kıslar göbişler her geçen gün büyüyo hareketler kısıtlandıkça anlıyoruz dahada büyücek son ayımızı düşünemiyorumdelikafaduldendelikafadulden

ya kızlar robadan b penye geceik birde pijama takımı yetmez mi yavs..??

canım dogumdan sonra cok dıkkatlı olurum gecelıgıme bulasmaz dıyorsan yeter tabıkı oda normal dogum olursa
cunku sezeryanda en az 3 gun hastanede kalıyosun bıde yaz oldugu ıcın sıcaktan terleme durumuda var tabı sen bılırsın yınedeŞeniz

kıslar benim bi tane düğmeli saten krem takımım var bi tanede penye önü gizli açık üçlü set diyolar emzirmeye uygun onlardan alıcam Bir tanede gecelik alırım yeter işte
Hastaneyi rahat atlattıktan sonra ev sorun değil evde daha rahat oluruz bence
Ama iç çamaşır konusunda evet fazla almak gerekiyor ona katılıyorum

bu arada pijama takımı ve ıc camasırı bol olsun arkadaslar
nıye dersenız dogumdan sonra kanama fazla olursa bulasıyo malesef sureklı degıstırmek zorunda kalıyosunuz benden soylemesı

hüzüncüm şimdi öyle bi hasta bezleri varki bildiğin iççamaşırı gibi ve 3-4 yerlerindende bantla bantlanıyor yani üzerine kesinlikle tek bir damla bile çıkmıyor.Leke falan yok yani merak etmeyin:lepi:
Yalnız alırken hasta bezinin iyisini almak gerek...
eczaneye sormalı alırken, marketlerden almamanızı tavsiye ederim o yüzdenkaydirigubbakcemile5

demetçim...nurcumm,swethome ellerinize sağlık maşallah maşallah
becerikli annişler

teşekkürler sibelcim

canım benim sen yeterki yapcam de ben ilmek ilmek resimlerle anlatırım sana tatlişkommmmŞeniz
Ve diğer isteyen arkadaşlara da hihoyyyt

ya kızlar robadan b penye geceik birde pijama takımı yetmez mi yavs..??

bana sorarsan yeter tatlım.İlk gün ameliyattan sonra gecelik 2. gün de pijama giyilebiliyor.3. gün zaten çıkıyorsun herhangi bir sorun olmazsakaydirigubbakcemile5

tabi bu anlattığım sezeryanda....

Demet ay süper olmuş tülün marifetlim benim kızın da sana çeker inşallah güle güle kullanın..
Ayy yirim ben ilaydanın battaniyesini çok tatlı olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…