kendıme ufak bı canta alıcam bebısınde kendı cantası olucak zaten ayrı ayrı koymak daha ıyı olur sanırım karısmaz
Ay ne zormuş ya bak ben ne güsel bıdı bıdı hamileyimmm hey hey diye geziyodum daha alıncak bi ton sey varmıs benneyaptımki Siz eşime bi mektup yazın lazım olan seyleri, altınada cabuk bunları tamamlayın 15 gün içinde, yoksaaaa diyip korkutun, altınada bir dost yazınnnn olarmıı? Yerseeee kaydirigubbakcemile3
Bence bavullar 30. haftadan sonra hazırlanabilir
Yıkalamalarda 34.ten sonra olur oda öncesinde yerleşmiş olursa eşyaları yıkanır ütülenir yerleştirilir hazır olur CADIARZU
kızlar kacıncı haftadan sonra hastane ıcın bavulları hazırlamaya baslıcaz
bıde bebısın esyaları ne zaman yıkanıcak?
zuzum aa anlat kocişine ya olurmu öyle bir sürü eksik sen bebeklemi ilgileniceksin eksikmi düzüceksin olmaz yani ben çocuğumla keyf yapmak istiyorum mağaza mağaza gezemem miniğimle de almaya başlayın liste yapın gene aldıklarınızı işaretleyin canım ya hepsi son dakka olmazzzyasakkelime
Bu arada tickerdaki bebiş erkek yaww değiştirsen artık onu güsel bi kızçe koysan hadi arkadaşım :1hug:
zuzum gaydın doğru soyluyo
bebıslemı ılgılenıceksın yoksa alısverısmı yapıcaksın
son ana bıle bırakmak cok yanlıs cunku agırlasıyoruz ve yuruyemıyoruz artık
helede sıcaklarda dahada zor olucak malesef
kızlar çok yoruldum sandalyede oturmaktan bana izin ben kaçayım artık zati yemek de yapıcamhihoyyyt
hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın Allah a emanet olun öptümmmmmmmŞeniz
GÖRMEYENLER ıÇıN YENı KONU AÇTIM KIZLAR SıTEYE ...........
DEMETT ÇıÇEK SıZ GÖRMEDıNıZ KIZIMIN VıDEOLARINI.........
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/265762-seninle-nefes-aliyorum-canim-kizim-oyku.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?