2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet Hüzün yılı ben iki tane en ufaklarından çek çek bavul yapıcam biri Yağıza diğeri bana
Bebek doğduğunda çanta içeri gidiyomuş sanırım karışıklık olmasın benimkiler ayrı olsun eşiminde eşyaları olur onda karışmaz hiç yerimseniben

Ay ne zormuş ya bak ben ne güsel bıdı bıdı hamileyimmm hey hey diye geziyodum daha alıncak bi ton sey varmıs benneyaptımki Siz eşime bi mektup yazın lazım olan seyleri, altınada cabuk bunları tamamlayın 15 gün içinde, yoksaaaa diyip korkutun, altınada bir dost yazınnnn olarmıı? Yerseeee kaydirigubbakcemile3

Bence bavullar 30. haftadan sonra hazırlanabilir
Yıkalamalarda 34.ten sonra olur oda öncesinde yerleşmiş olursa eşyaları yıkanır ütülenir yerleştirilir hazır olur CADIARZU

zuzum aa anlat kocişine ya olurmu öyle bir sürü eksik sen bebeklemi ilgileniceksin eksikmi düzüceksin olmaz yani ben çocuğumla keyf yapmak istiyorum mağaza mağaza gezemem miniğimle de almaya başlayın liste yapın gene aldıklarınızı işaretleyin canım ya hepsi son dakka olmazzzyasakkelime
Bu arada tickerdaki bebiş erkek yaww değiştirsen artık onu güsel bi kızçe koysan hadi arkadaşım :1hug:

Bence bavullar 30. haftadan sonra hazırlanabilir
Yıkalamalarda 34.ten sonra olur oda öncesinde yerleşmiş olursa eşyaları yıkanır ütülenir yerleştirilir hazır olur CADIARZU

aslında önce esyalar yıkanmalı bavulda ona gore hazırlanmalı dedıgın gıbı 30.haftadan ıtıbaren hazır olmalı bebışler sabırsızlık yaparsa hazırlıksız yakalanmayalımkaydirigubbakcemile3

kızlar kacıncı haftadan sonra hastane ıcın bavulları hazırlamaya baslıcaz
bıde bebısın esyaları ne zaman yıkanıcak?

canım bence 30 dan sonra nolur ne olmaz diye hazır bekletmek lazım, tabi inşallah kuzucuklarımız günlerinde gelirler sağlıkla:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

ben şimdi dolaba yıkamadan yerleştiricem çünkü her gelen bakmak istiyo kırk kere elleniyo...

8. ay bitimine doğru yıkar yerleştiririm zaten çekmecelerime örtü dikecek kayınvaldem üzerlerini de örtücem inşallah hiçbişicik olmaz:lepi:hihoyyyt

zuzum gaydın doğru soyluyo
bebıslemı ılgılenıceksın yoksa alısverısmı yapıcaksın
son ana bıle bırakmak cok yanlıs cunku agırlasıyoruz ve yuruyemıyoruz artık
helede sıcaklarda dahada zor olucak malesef

kızlar çok yoruldum sandalyede oturmaktan bana izin ben kaçayım artık zati yemek de yapıcamhihoyyyt

hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın Allah a emanet olun öptümmmmmmmŞeniz

ben aldıklarımı henuz kımseye gostermedım
annemlerı beklıyorum posetlerınden bıle cıkarmadım
yıkadıktan sonrada kımseye el surdurmem
yıkayıp utuleyıp kaldırıcam cunku

Evet oyle diyim dimiii, koyıyım agırlıgımı en az 10 kilom var fazla delikafadulden listemi yapıyım sıkıyosa almasın da göriyimmm kendimi yolarım yerlerde yuvarlanırımmm -tatlicadiarzu-

Ben bugun bi dogum hikayesi okudum, arkadas kontrole gidiyorum diye giyinmiş, makyajını yapmıs bi daha dönememiş, suyu gelmiş delikafadulden Onun icin bavul aslında baya erkenden hazır olmalı en azından cok gerekliler mirmirmirmir

Benim ticker da ki kız ya kuzucummm sacı bilem var sarııı, erkek gibi mi gozukuyo alla alla, kız tipi var ama kaydirigubbakcemile3

Evet agırlıgımı koycam, en kötü aglarım iki damla dayanamaz zaten delikafadulden

kızlar çok yoruldum sandalyede oturmaktan bana izin ben kaçayım artık zati yemek de yapıcamhihoyyyt

hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın Allah a emanet olun öptümmmmmmmŞeniz

Güle güle demetim hamaratımmmm lülülülülülü

kızlar ben ders çalışıyorum çıldırmak üzereyim bu kpssyi çıkarana diye başlıorum

ayyy melekkkk ağzım açık kaldı tütütüüt maşallahhhhhhhhhhhhihoyyytne kadar büyümüş benimkide böyle demekki,gözlerinin içi bile görünüyor siyahlığı ya yerimsenibenbizimkisi göstermedi kendini bu kadar net,seninki maşallah ne güzel pozlar vermiş,benimki şimdiden kamerlara fotoğraflara karşı soğuk demekki:bbo:Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip eder işallahdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…