Kızlar tulum aldınızmı 1 aylık fİlan gİyebİlecek gİbİ.tulum gİyebİlİrmİ yazın
ayyy melekkkk ağzım açık kaldı tütütüüt maşallahhhhhhhhhhhhihoyyytne kadar büyümüş benimkide böyle demekki,gözlerinin içi bile görünüyor siyahlığı ya yerimsenibenbizimkisi göstermedi kendini bu kadar net,seninki maşallah ne güzel pozlar vermiş,benimki şimdiden kamerlara fotoğraflara karşı soğuk demekki:bbo:Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip eder işallahdelikafadulden
Kızlar tulum aldınızmı 1 aylık fİlan gİyebİlecek gİbİ.tulum gİyebİlİrmİ yazın
Evet oyle diyim dimiii, koyıyım agırlıgımı en az 10 kilom var fazla delikafadulden listemi yapıyım sıkıyosa almasın da göriyimmm kendimi yolarım yerlerde yuvarlanırımmm -tatlicadiarzu-
Ben bugun bi dogum hikayesi okudum, arkadas kontrole gidiyorum diye giyinmiş, makyajını yapmıs bi daha dönememiş, suyu gelmiş delikafadulden Onun icin bavul aslında baya erkenden hazır olmalı en azından cok gerekliler mirmirmirmir
Benim ticker da ki kız ya kuzucummm sacı bilem var sarııı, erkek gibi mi gozukuyo alla alla, kız tipi var ama kaydirigubbakcemile3
EVET TATLIM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL POZLAR VERİO ARTİST Mİ OLACAK NE BU KIZ BENİM BAŞIMAyerimseniben
Bence bıdıklar altlarında bez bi de incecik tshirt le gezcekler püfür püfür sıcakta, o tulumları giydiremices bile kaydirigubbakcemile3
babasının adına üzülüyorum melekcim valla çok yorucak bu kız sizilaelaelaelaelaekızına bi anne olarak biz bile hayran kaılıyoruz ilerde sen erkekleri düşün artık peşinden koşturacağa benziyor bu kız benden söylemesilülülülülülüdoktor ilk önce bize %80 kız deyince eşim dediki bana:ben biriyle zor uğraşıyorum 2.geliyor vay geldi başıma dedi allah yüüzne güldüde erkek oldu işte :sm_cool:
Evet ya koy ağırlığını son zaman çok ağırlaşıcam yapamayız de güsel anlat nabza göre şerbet olayı biliyosun kaydirigubbakcemile3
Ay arkadaşın kaç haftalıkmışki aaa anlatsana birazcıkkk delikafadulden
Ya o beyazı ben şimdi fark ettim şapkaymış o saç sanıyom ben onu sarı saçları accık gözüküyo ya erkek gibi geliyo bana heppp:roflol:
Benim arkadaşım diil cnm, forumdan okudum doğum hikayelerini okuyodum, başta güsel güsel gidiyoduk sora bi anda karnım agrımaya basladı anam anammmm dedim ve kosarak uzaklastım ortamdan laelaelaelaelae Hem sen niye benim kızıma erkek cocugu diyosunnnn, kızım o benimm sapkası var havalı tımammı hıhhhhh :mymeka: lülülülülülü
Ya kız tamamda şöyle uzun bukle bukle saçlı bir kızçe koysaydında bizde muallakta kalmasaydık arkadaşım demek istiyorum :1hug: ama kararlısın başa kadar bu ticker sanırım peki madem kız gözüyle bakmaya alışıcam bende
İsme karar verdinmiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?