2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar tulum aldınızmı 1 aylık fİlan gİyebİlecek gİbİ.tulum gİyebİlİrmİ yazın

ben aldım valla herşeyi ayaklıklı aldım,ne kadarda olsa minicik bebek nolucak onun ısısındanki yavrum benim,üşümesin diye herşeyi ayaklığı olan aldım valla,ama açık olanalrda vargamyoncuiremsufalza bişi alma bence ben çok aldım komşumun 1 aylık bebeği var daha olmuyor aldıklarım diyo,sana vereyim sen kullana rtık bişi alma dediCADIARZUhemen kilo aldıkları için olmamzış kıyafetleri...

EVET TATLIM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL POZLAR VERİO ARTİST Mİ OLACAK NE BU KIZ BENİM BAŞIMAyerimseniben

Bence bıdıklar altlarında bez bi de incecik tshirt le gezcekler püfür püfür sıcakta, o tulumları giydiremices bile kaydirigubbakcemile3

Evet ya koy ağırlığını son zaman çok ağırlaşıcam yapamayız de güsel anlat nabza göre şerbet olayı biliyosun kaydirigubbakcemile3
Ay arkadaşın kaç haftalıkmışki aaa anlatsana birazcıkkk delikafadulden
Ya o beyazı ben şimdi fark ettim şapkaymış o saç sanıyom ben onu sarı saçları accık gözüküyo ya erkek gibi geliyo bana heppp:roflol:

EVET TATLIM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL POZLAR VERİO ARTİST Mİ OLACAK NE BU KIZ BENİM BAŞIMAyerimseniben

babasının adına üzülüyorum melekcim valla çok yorucak bu kız sizilaelaelaelaelaekızına bi anne olarak biz bile hayran kaılıyoruz ilerde sen erkekleri düşün artık peşinden koşturacağa benziyor bu kız benden söylemesilülülülülülüdoktor ilk önce bize %80 kız deyince eşim dediki bana:ben biriyle zor uğraşıyorum 2.geliyor vay geldi başıma dedi allah yüüzne güldüde erkek oldu işte :sm_cool:

selsincim bence her ne kadar da yaz olsa bebekler hassas olur..ince penye tulumlardan mutlaka almalısın 5-6 tane en az...........
kısa kollu badilerle üşürler bence....
akşamları falan serin olur sabahları serin olur..daha t-yeni doğmuş olacaklar canım o yüzden çok kalın olmayan pamuklu tulumları kullanacağız bence...

Bencede nasıl alıştırırsak öyle gider çok sarmalarsak en ufak bi soğukta hemen hasta olurlar accık hava ile temas etmeliler bende çok giydirmek istemiyorum
Babasına çekerse zaten hiç hoşlanmıcak demektir giyinmekten badiyle dolanır
Bir kız Bir erkek yeğeni var eşimin ikiside dayıya çekmiş donla dolanıyolar pijama felan hak getire bizimkide farklı olmaz galiba kaydirigubbakcemile3

aynen gaydıncım bende alıstırmak ıstemıyorum sonra sureklı hasta olur allah korusun
ınce gıyınmelıkı yazın sıcagında terleyıp hasta olmamalı
aksamları gıydırırım tulum serın olur cunku zaten hep battanıye olur yanımda

canım ya haklısın valla maşallah kızıma nazar deymesin........
tüm bebekler çok tatlı ama yaa hiç o meleklerden bi çirkin olurmu....
valla doktorumda eşime dedi ki allah yardımcın olsun çok güzel bi eşin var kızın da aynı annesine benziyor iki güzelle naparsın bilmemdedi..
eşimde hep diyor...ama çok seviniyor bana benziyor diye kızımı...
koşmasın erkekler kızımın peşinde yaaakıskanırım bak kıyamam ben kızıma ya :1hug:
kimselere veremem yavrumu benn:dilcikar:

Benim arkadaşım diil cnm, forumdan okudum doğum hikayelerini okuyodum, başta güsel güsel gidiyoduk sora bi anda karnım agrımaya basladı anam anammmm dedim ve kosarak uzaklastım ortamdan laelaelaelaelae Hem sen niye benim kızıma erkek cocugu diyosunnnn, kızım o benimm sapkası var havalı tımammı hıhhhhh :mymeka: lülülülülülü

ıyı o zaman 1-2 tane daha tulum alma hakkım ar yanı.2 tane tulumu var.1 tane daha alırım yeter.

Evet yaz olacağı için 5-6 tane penye battaniyemiz olmalı çabuk kirleniyomuş kusuyalarımız sürekli ince olmasıda avantaj yazın sıkmayız yavrukuşları
Akşamları ve yatarken ayaklı giydirmek mantıklı bencede kıslar kaydirigubbakcemile5

Ya kız tamamda şöyle uzun bukle bukle saçlı bir kızçe koysaydında bizde muallakta kalmasaydık arkadaşım demek istiyorum :1hug: ama kararlısın başa kadar bu ticker sanırım peki madem kız gözüyle bakmaya alışıcam bende
İsme karar verdinmiiiiiiiiiiiii

1 tane penye battanıye aldım
1 tane saçaklı ınce mevsımlık aldım
annem 2 tane kadıfe almıs
ben 1 tane polar aldım
1 tane trıko alıcam 2 tane ınce penye daha alsam yeterlı olur sanırım

Karar veremedimmm -tatlicadiarzu- Simdi babası hatim indiriyo kız isimleri sözlüklerini bakalım benimde 6 tane alternatifim vardı sizede anketle sordugum, en kötü kura çekerisss delikafadulden Benim ismimi öyle koymuslar, herkes bi isim söylemiş oy cogunluguyla 3 isim secilmiş sora torbaya atıp 3 kere cekmişler, üçündede benim ismim gelmiş koymuslar bölece kimse gıkını cıkaramamıs, cok demokratik aileyis cnmmm :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…