canım ya haklısın valla maşallah kızıma nazar deymesin........
tüm bebekler çok tatlı ama yaa hiç o meleklerden bi çirkin olurmu....
valla doktorumda eşime dedi ki allah yardımcın olsun çok güzel bi eşin var kızın da aynı annesine benziyor iki güzelle naparsın bilmemdedi..
eşimde hep diyor...ama çok seviniyor bana benziyor diye kızımı...
koşmasın erkekler kızımın peşinde yaaakıskanırım bak kıyamam ben kızıma ya :1hug:
kimselere veremem yavrumu benn:dilcikar:
1 tane penye battanıye aldım
1 tane saçaklı ınce mevsımlık aldım
annem 2 tane kadıfe almıs
ben 1 tane polar aldım
1 tane trıko alıcam 2 tane ınce penye daha alsam yeterlı olur sanırım
ya benim çok başım dönüyor kızlar sürekli gözlerim kararıyor özellikle son 1 haftadır...
ya benim çok başım dönüyor kızlar sürekli gözlerim kararıyor özellikle son 1 haftadır...
AkŞam eve gİdİp oĞlumun kıyafetlerİne bakıcam.alıp koydum kenara.ne var ne yok bİlmİyorum.eve gİdİp sayİm bakİm.kaÇ tane bodysİ var tulumu var.ona gÖre alırım.
Karar veremedimmm -tatlicadiarzu- Simdi babası hatim indiriyo kız isimleri sözlüklerini bakalım benimde 6 tane alternatifim vardı sizede anketle sordugum, en kötü kura çekerisss delikafadulden Benim ismimi öyle koymuslar, herkes bi isim söylemiş oy cogunluguyla 3 isim secilmiş sora torbaya atıp 3 kere cekmişler, üçündede benim ismim gelmiş koymuslar bölece kimse gıkını cıkaramamıs, cok demokratik aileyis cnmmm :hooray:
bende sureklı bakıyorum artık almıcam dıyorum ama kendımı tutamıyorumdelikafadulden
Yaaa sen boyle saydıkca hüzün yılıcımmm benim elim ayagıma dolanıyo -tatlicadiarzu- Allahım cok eksigim var napcem ben diye kaydirigubbakcemile3
zuzucum yoksa benmı abartıyorum ama kendımı tutamıyorum özellıklede asırı derecede ındırım vardı artık bıtmek uzere ındırımler zaten fazlada urun kalmamıs
yazlık urunler cıkmıs bu seferde yazlık urunlerı almıcam dedım ama yıne kendımı tutamadım aldımdelikafadulden
ayyy melek seni alan nasıl aldı bak,anneciğin nasıl verdi seni eşinedelikafaduldensende vercen mecbur öykünü birine:dance:kafiye oldu ama bakkk...valla zor yaa besle büyüt yedir içir onunla tekrar büyü sonra elin oğlu gelsin alsınlaelaelaelaelaeEminimki babası şimdi derdirki kızımın erkek arkadaşı bile olamaz,eve ayak basamaz,vermem kimselere derdir :Saruboceq:Allahtan biz verici değil alıcıyız ben de veremezdim kızımıbenneyaptımki iç güvey alırsınn boşverrrr kızının kısmeti çoktan doğmuştur ve besleniyordur annesi tarafından büyütülüyodur melekcimmm,kimbilir nerelerdeeee ahh ahhh seneler sonra düşündükçe aklıan gelir bu konuşmalarmız,acana benim oğlumun kısmeti doğdu mu doğacak mı
Yaaa sen boyle saydıkca hüzün yılıcımmm benim elim ayagıma dolanıyo -tatlicadiarzu- Allahım cok eksigim var napcem ben diye kaydirigubbakcemile3
zuzucum yoksa benmı abartıyorum ama kendımı tutamıyorum özellıklede asırı derecede ındırım vardı artık bıtmek uzere ındırımler zaten fazlada urun kalmamıs
yazlık urunler cıkmıs bu seferde yazlık urunlerı almıcam dedım ama yıne kendımı tutamadım aldımdelikafadulden
Bilmıyımmmki hüzün yılıcımmm -tatlicadiarzu- Ama sunu biliyorm aldıgımız seylerden bazılarını kesin kullanamadıgımız olcak kaydirigubbakcemile3 Cok zevklidr eminim alışveriş bakalım bilas daha babamızın içi rahat edene kadar tutucam kendimi
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
demiyor babası allahtan çok anlayışlı sevecen bi eşim var kızını sıkacak bi tip değil...
ama ben çok üzülürüm öykümü evlendirirken.......
allah başka üzüntü vermesin:çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
demiyor babası allahtan çok anlayışlı sevecen bi eşim var kızını sıkacak bi tip değil...
ama ben çok üzülürüm öykümü evlendirirken.......
allah başka üzüntü vermesin:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?