2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

AkŞam eve gıdıp oĞlumun kıyafetlerıne bakıcam.alıp koydum kenara.ne var ne yok bılmıyorum.eve gıdıp sayım bakım.kaÇ tane bodysı var tulumu var.ona gÖre alırım.

evet kızlar penye battaniye çok lazım olur en az 3-4 tane olmalı..bence tulumda en az 5-6 tane olmalı çok çabuk kusup üzerini değiştirmek gerekecek ee her zamanda yıkayamazsınızz o halde belkii..

ayyy melek seni alan nasıl aldı bak,anneciğin nasıl verdi seni eşinedelikafaduldensende vercen mecbur öykünü birine:dance:kafiye oldu ama bakkk...valla zor yaa besle büyüt yedir içir onunla tekrar büyü sonra elin oğlu gelsin alsınlaelaelaelaelaeEminimki babası şimdi derdirki kızımın erkek arkadaşı bile olamaz,eve ayak basamaz,vermem kimselere derdir :Saruboceq:Allahtan biz verici değil alıcıyız ben de veremezdim kızımıbenneyaptımki iç güvey alırsınn boşverrrrkızının kısmeti çoktan doğmuştur ve besleniyordur annesi tarafından büyütülüyodur melekcimmm,kimbilir nerelerdeeee ahh ahhh seneler sonra düşündükçe aklıan gelir bu konuşmalarmız,acana benim oğlumun kısmeti doğdu mu doğacak mı

Son düzenleme:
1 tane penye battanıye aldım
1 tane saçaklı ınce mevsımlık aldım
annem 2 tane kadıfe almıs
ben 1 tane polar aldım
1 tane trıko alıcam 2 tane ınce penye daha alsam yeterlı olur sanırım

Yaaa sen boyle saydıkca hüzün yılıcımmm benim elim ayagıma dolanıyo -tatlicadiarzu- Allahım cok eksigim var napcem ben diye kaydirigubbakcemile3

ya benim çok başım dönüyor kızlar sürekli gözlerim kararıyor özellikle son 1 haftadır...

Yeterince dinleniyomusun bakiiim melek, bu haftalarda cok dinlenmeye ihtiyacımız varmıs, tansiyonun oynuyo olabilir yada yorgunluktan olabilir cnm fisfisfis

ya benim çok başım dönüyor kızlar sürekli gözlerim kararıyor özellikle son 1 haftadır...

ah canım bak sen kan hapını içmiyorsun.artık onu içmeye başla.doktorunda başla demiş zaten.daha çok direnme.ben neler bneler içiyorum.kan hapı,vitamin,magnezyum,kalsiyum.

Evet oda olabilir hepsi beğendiğin isimlerse sorun olmaz hangisi gelirse hoşunuza gidecektir. yerimseniben

kızlar ishal olunca poposunu lavaboda banyoda yıkamak gerekecek kimi zaman,yumuşak el havlularından alın ben aldım valla...nolur nolmaz herşeyi akıl etmek gerek,ağız bezleri ve çıtçıtlı atlerden vazgeçemeyiz hanımlarrrrrr ve bence yaz ayı bebeklerimiz o yüzden ıslak mendil kullanmayın derim bence yani,ben lavobada sürekli yıkarım valla,her 2 g
nde bir küvetinde yıkarım ayyyyy hemencecik zaman geçse yaaaaa koklamak içime çekmek istiyorum kokusunu yiğidimin :)

Melek artık demir hapına bencede başlamalısın vücut dengen için gerekliki veriyo doktorun bizler hepimiz kullanıyoruz canım ya çok yanlış bişiy olsa bizde kullanmazdık bebeğinde sorun yok o senin depolarını kullanıyor sen yıpranırsın canım yaaasüprizzzzz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

demiyor babası allahtan çok anlayışlı sevecen bi eşim var kızını sıkacak bi tip değil...
ama ben çok üzülürüm öykümü evlendirirken.......
allah başka üzüntü vermesin:çok üzgünüm:

Birde kıslar ilk senesinde bornoz kullanamıyomuşsun hemen üşümesin diye sarmalıyomuşsun bornozu giydirmek vakit kaybettiyormuş o yüzden ben bornoz almadım başlıklı havlu aldım bi tane daha alıcam yedekli olsun diye
Gerçi bornoz takımı hediye geldi ama biraz büyüyünce giyer ayaklanınca ilk sene havlu kullanıcam a.s

haklısınız kızlar,,,,,,,,,
zaten doktorumda dedi akşam hapım evde hazır zaten almıştım ben...........bu zamana kadar direndim ama artık başım dönüyo halsizim tansiyorum çooooook düşük o yüzdeb bu akşamdan itibaren başlıyorum hapa............

evet bende bornoz almadım baslıklı havlu aldım 1 tane daha alıcam
bıde unıbaby nın ıslak pamuklu mendılınden aldım 3 paket tamamen dogal

Ayyy melek ya allah ne muradın varsa versin valla aksam aksam güldüm coook kaydirigubbakcemile3 Annesi simdiden niye düsünüyosun oyle seyler, hem eminim sen o kadar anlayıslı ve iyi bi anne olcaksınki Öykünün bütün kararlarını destekliceksin, sen nasıl eşini bulduysan öykücügünde bi kısmeti olcak ve daha küçük öykücükler olcak belki ilerde, allahım hepimize o günleri göstersin, allah hepimize çocuklarımız ve eşimizle yaşlanmayı nasip etsinnnn :Saruboceq:

geçen komşum geldi onunda kızı 7 aylık maşallah çokta sevimli,komşum diyorki babası her düğüne gitmeye salya sümük ağlarmış,ben nasıl kıızmı vercem diye,eve gelirmiş adamcağızın suratı düşermiş,kız çocukları babaya çok düşkün olurlarya adam vermem kızımı dermiş:teytey:eşimde diyoki oğlu olcakya beyfendinin,ohoho oğluma herşey serbest diyo,gezsin tozsun,kız arkadaşınaı getirsin diyo,ama kıızmız olsaydı vallahi adma kafayı dağıtırdı sanırım allah acıdı halimede kızdan erkeğe geçti minişim ,yoksa valla 2 arada bir derede kalırdım melekcim:dance:

ılk 3 ay ıcın sadece bol bol ınce badi ve tulum aldım bıkaçtane
aldıgım kıyafetlerın hepsı 3-6 ve 6-9 ay arası oyuzden benım oğlusum hepsını kullanıcak sanırım zuzucum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…