2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya bende nie hiç bulantı yok ya bunu sölemeyede çekiniyorum böle sölersen hemen başlıyomuş aman başlamasında yani aranızda varmı hiç bulantı yaşamayan.Ya da daha erkenmi 6 haftalık hamişim....

Benim de hala bulantım yok canım.üstelik ikiz hamilesiyim...
Benim çocuklar çok uslu...:))

Badem'cim, ikizlerde hormon fazla olduğundan bulantı da fazla olabiliyormuş. Sıkı dur yakında melekler seni de silkeler. Ama bunların hepsi yaşam belirtisi olacak senin için. Onların varlığının işareti. Bu arada bişey soracağım. Sen tedavi ile mi hamile kaldın yoksa sizinki genetik mi?

Eşimin ailesinde de var benim ailemde de var canım...benim beta hcg çok yüksek değildi..hep çok küçük değerlerdeydi..Hatta doktorum kimyasal gebelikten şüphelendi önce..sonra tek gebeliktir dedik beta hcg den dolayı..ama pazar sabahı ikiz olduğunu öğrendik..

Bununla beraber mikroenjeksiyonla hamile kaldım canım...yani tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizimi emin değiliz daha..çünkü rahimde bir yumurtanın kendiğinden ikiye ayrılmış olma olaslığı da var...a.s.

Çok enteresan gerçekten. Yani senin kendiliğinden de olursa 4 çocuklu olma ihtimalin var. kaydirigubbakcemile3
Mikroenjeksiyon çok zormuş duyduğum kadarıyla. Ben de 2,5 sene denedikten sonra hamile kaldım. Artık tüp bebek yapmaya karar vermiştik. Hatta hsg filmi için gün almayı bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim. Kendimi ikize hatta üçüze hazırlamıştım oysa kaydirigubbakcemile5 Tabi herşey bir yana birsürü hormon ve tedaviye gerek kalmadığı için çok memnunum.

herkeze kocamannn günaydın........
Kusura bakmayın akşam giremedim.haber veremedim eve geç geldik biraz dolaştık dışarda doktordan sonra....
çok şükür herşey yolundaymış.doktorum bbebeği 3 boyutlu oltrasonda gösterdi inanamadım kocaman olmuş kalbi de ilk defa bu kadar net gördüm kocaman pıt pıt hızlı hızlı çarpıyordu...epey baktık bebişe.doktorum kas ağrısı olduğunu söyledi.endişelenme bi problem olsa bebekle ilgili,önce kahve lekelenmen veya kanaman gelir,,ağrı en son safasıdır dedi...
Cumartesi günü gene gideceğim doktora....size birazdan bebişimin resmini ekliyeceğim

canım sevindim herşeyin yolunda olduğuna kendine bebişine iyi bak herşeyi kafaya takıp üzme kendini bunlar artık kasık ağrısı bel ağrısı bunların olması gayet normal herşeyide kafaya takmamak lazım a.s.

bu arada beyaz melek heveslenerek dün kayın valdeme gittim steteskop aldım dinlemeye başladım :sm_confused:ama hiç bişey duyamadım sadece bağırsaklarımdan gelen sesleri duydum:roflol: dün doktora gittiğimdede sordum böyle bişey olabilirmi diye bana dedi onun olması bu haftalarda çok zor üstelik ben 9+3 oldum bana dedi onun azda olsa duyulması için 20 haftalık olman lazım dedi( yani 20. haftadan önce böyle bişey olamazmış:sm_confused:

beyz melek gözünaydın canım ne mutlu sana kalp atışınıda duymuşsun bende bugün gidiyorum bebeğimi görmeye kalp atışını duyacağız inşiallah allahım inşallah sorun çıkmaz o kadar korkuyorumki allah hepimizin yardımcısı olsun

canım gözün aydın. çok sevindim.... dün ben de dr a gittim bebeğimin kalp atışını duydum. allahıma bin şükür....

dr 8 + 4 dedi.. internet hesaplayıcılarında 7+4 çıkıyor.
şaşırdım ama bu konu herhalde ileriki haftalarda kesinleşir.

gözünaydın akdaş ne güzel değilmi bende şimdi hazırlandım eşimi bekliyorum bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş iyi şeyler olur ben bu anı 11 sene bekledim şu an bile ağlıyorum rüyamda görsem inanmazdım allahıma binlerce kere şükürler olsun saatler geçmiyor bi türlü

canım sağol. güzel olmaz mı allah bu duyguyu herkese yaşatsın. sende gelince hemen yaz. merak ediyorum seni.....

canım sağol. güzel olmaz mı allah bu duyguyu herkese yaşatsın. sende gelince hemen yaz. merak ediyorum seni.....

amin allah bütün isteyen herkese versin acısın çok iyi bilirim 11 sene boyunca hergün ağladım meleğim çooook uzaklardan geliyor inş sağlıkla gelsin canım gelince hemen yazarım 1 saat uzaklıktaki dra gidiyorum buradaki drlara güvenemedim gerçi allah istemedikten sonra nereye gitsen boş:ecrin_bebek:

hangi şehirde dr a gideceksin ? bursaya mı? balıkesirde benim görümcem hep özeline gitti ve şuan bebeği rahatsız :S

kızlar bebişimi gördüm.... 7 haftalık, kalbi de atıyor Allahıma şükürler olsun, 17 aralıkta tekrar gidicem, size idrar testi yapıldı mı? benden istemedi acaba 17 sinde mi isteyecek?

ay canım allahım sağlıkla gelmsini naisp eetisn bebeğinin.
annesi allahım yarıdmıcnız olsun.
bebğin sağlıkla hayrılsa mutlulukla gelsin.hoşgelsin sefalar getirsin.
rabbim kucaklarımız boş koymasın
senin yazıalrını okuyunca hep gözlerim sulnaıyoır.
o hasreti o isteği çok yalın ve sade bir şekilde anlatıyorusn
rabbim bundan sonra hep güldürüsün senide esşini de bebeğini de
canım

kızlar bebişimi gördüm.... 7 haftalık, kalbi de atıyor Allahıma şükürler olsun, 17 aralıkta tekrar gidicem, size idrar testi yapıldı mı? benden istemedi acaba 17 sinde mi isteyecek?

ben de yeni sitedi kalb atışarlını duyduğumuzda.
canım bebeğim pıtpıt deynce bütün tahlilieri yadı ayın 20 de yaptır dedi.inşallah hayrılsı çıkar iyi çıakr hepsi de
2 li testte var içinde bunların tabi

canım benim kan tahlillerimin hepsi tam, ama idrar yapılmadı, bakalım belki ayın 17.sinde ister, istemezse de ben hatırlatırım artık. İkili test için erken değil mi canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…