Ya bende nie hiç bulantı yok ya bunu sölemeyede çekiniyorum böle sölersen hemen başlıyomuş aman başlamasında yani aranızda varmı hiç bulantı yaşamayan.Ya da daha erkenmi 6 haftalık hamişim....
Badem'cim, ikizlerde hormon fazla olduğundan bulantı da fazla olabiliyormuş. Sıkı dur yakında melekler seni de silkeler. Ama bunların hepsi yaşam belirtisi olacak senin için. Onların varlığının işareti. Bu arada bişey soracağım. Sen tedavi ile mi hamile kaldın yoksa sizinki genetik mi?
herkeze kocamannn günaydın........
Kusura bakmayın akşam giremedim.haber veremedim eve geç geldik biraz dolaştık dışarda doktordan sonra....
çok şükür herşey yolundaymış.doktorum bbebeği 3 boyutlu oltrasonda gösterdi inanamadım kocaman olmuş kalbi de ilk defa bu kadar net gördüm kocaman pıt pıt hızlı hızlı çarpıyordu...epey baktık bebişe.doktorum kas ağrısı olduğunu söyledi.endişelenme bi problem olsa bebekle ilgili,önce kahve lekelenmen veya kanaman gelir,,ağrı en son safasıdır dedi...
Cumartesi günü gene gideceğim doktora....size birazdan bebişimin resmini ekliyeceğim
herkeze kocamannn günaydın........
Kusura bakmayın akşam giremedim.haber veremedim eve geç geldik biraz dolaştık dışarda doktordan sonra....
çok şükür herşey yolundaymış.doktorum bbebeği 3 boyutlu oltrasonda gösterdi inanamadım kocaman olmuş kalbi de ilk defa bu kadar net gördüm kocaman pıt pıt hızlı hızlı çarpıyordu...epey baktık bebişe.doktorum kas ağrısı olduğunu söyledi.endişelenme bi problem olsa bebekle ilgili,önce kahve lekelenmen veya kanaman gelir,,ağrı en son safasıdır dedi...
Cumartesi günü gene gideceğim doktora....size birazdan bebişimin resmini ekliyeceğim
gözünaydın akdaş ne güzel değilmi bende şimdi hazırlandım eşimi bekliyorum bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş iyi şeyler olur ben bu anı 11 sene bekledim şu an bile ağlıyorum rüyamda görsem inanmazdım allahıma binlerce kere şükürler olsun saatler geçmiyor bi türlü
canım sağol. güzel olmaz mı allah bu duyguyu herkese yaşatsın. sende gelince hemen yaz. merak ediyorum seni.....
amin allah bütün isteyen herkese versin acısın çok iyi bilirim 11 sene boyunca hergün ağladım meleğim çooook uzaklardan geliyor inş sağlıkla gelsin canım gelince hemen yazarım 1 saat uzaklıktaki dra gidiyorum buradaki drlara güvenemedim gerçi allah istemedikten sonra nereye gitsen boş:ecrin_bebek:
kızlar bebişimi gördüm.... 7 haftalık, kalbi de atıyor Allahıma şükürler olsun, 17 aralıkta tekrar gidicem, size idrar testi yapıldı mı? benden istemedi acaba 17 sinde mi isteyecek?
ben de yeni sitedi kalb atışarlını duyduğumuzda.
canım bebeğim pıtpıt deynce bütün tahlilieri yadı ayın 20 de yaptır dedi.inşallah hayrılsı çıkar iyi çıakr hepsi de
2 li testte var içinde bunların tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?