denizliden herkese slmlarrrrrrrrrr
ben kızıma kavuştum en nihayetinde
bu seferde kocişimden ayrıldım neyse
umarım herkes iyidir
zuzu ben yüzünü hayal ediyorumm çok net çünkü tıpkı ben...
usg ye bakınca kendimi görmüş gibi oluyorum ya süper...........
garibim eşimde çok kıskanıyor kardeş gibi gezersiniz ana kız beni aranıza almazsınız diyor...
bende diyorum kii yok seni de alırız aramıza sen de bizim abimiz olursun diyorum..........
gülüyoruz..ya çok mutluyuz allah bozmasın nazardan korusun herkezi hepimizi
günaydınlarrrr
denizliden herkese slmlarrrrrrrrrr
ben kızıma kavuştum en nihayetinde
bu seferde kocişimden ayrıldım neyse
umarım herkes iyidir
zuzu ben yüzünü hayal ediyorumm çok net çünkü tıpkı ben...
usg ye bakınca kendimi görmüş gibi oluyorum ya süper...........
garibim eşimde çok kıskanıyor kardeş gibi gezersiniz ana kız beni aranıza almazsınız diyor...
bende diyorum kii yok seni de alırız aramıza sen de bizim abimiz olursun diyorum..........
gülüyoruz..ya çok mutluyuz allah bozmasın nazardan korusun herkezi hepimizi
Biliyorum Melekimmm nasıl da özeniyorum anlatamammmm senağlama ama eşimi de kıramıyorm :asigim: O da kendince degisik seyler düşünüyo, cok korkuyo bana hissettirmek istemiyo, sanki bisiler alırsam ve allahım korusun biis olursa cok üzülürüm gibi geliyo ona, cnm benimmm :asigim::asigim::asigim: Artık bilascık daha yelkenlerni indirdi sanırım, bu haftasonu hastalıgı yeni atlattım diye onu bahane edip evde oturtabilir beni ama sora tutamaz zatennnn delikafadulden Bana kalsa ben herseyini alcam ama artık arabayı, oto koltugunu felan ona bıraktım o ne zaman derse o zaman alcam...
Günaydın nurrrrr -tatlicadiarzu-
Ay bu arada dün aklıma geldi arabanın arkasına yapıstırılan seyler var ya bende onun ''princess on board'' olanını alcam cok sirin oluyo hep özeniyodummm delikafadulden[/B]
zuzum bugün karşık duuygular içindesin bi hüzünlendiriyosun bizi bi güldürüyosun gene Ahh o günler gelsin kendi başlarına uğraşmaları çorabını çıkarmaya çalışması evde her köşeye girip çıkması ahh ahhh evin neşesi olucaklar koca evi doldurcaklar bir anda onlarsız napıyomuşuz dicez ne güsel ya Allah her isteyene nasip etsin inş. kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
günaydın günaydınnnn hayırlı cumalara güzel anneler alışverişten bahsediyorsunuz içim kıpıur kıpır oluyor bizim burada çok çeşit yok o yüzden 15 mayıstan sonra izmire gideceğiz oradan yapacağım biçok şeyini buradan ufak bikaç bişi aldım ama esas 1.5 ay sonraki alışverişte aklım
dün çarşıda çok gezmiştim bebeğimi ayaktayken çok hissetmemiştim ama gece oturunca resmen tekme şov yaptı kızım kasıklarıma doğru 8 10 sefer nasılda vurdu heralde onu çok yordum dün o tekmeledikçe bir tarafgtan gülüyorum bir taraftanda ayyy bişi olmaz değilmi diye kendi kendime söleniyorum çünki çok gezdim dün
benim misafirler gelicek daha oturuyorum ben kalkayımda ikram hazırlıyayım arada girerim artık
NAsılsınız bakiiiimmmm???? Bebişler nasıl? Geçmişi okumak zor geliyor bazen size yetişemom neyse!!!! Zuzuuum İnanırmısın aynı şeyleri ben de yaşıyorum bana eşim doğum sırasında ben her şeyi alırım diyor. Sanki hastanede ona ihtiyaç hiiiç olmayacak.Sanırım eşiminde korkuları varrr. Hayırlısı her şeyin ben de buradan arkadaşlara baktıkça özeniyorummm :asigim:
allah bu duyguları herkeze nasip etsin ben çocuğum olmayacak diye çok korktum ya bi bilseniz hep ağlıyordum...allah aratmasın kimseye...şimdi geriye bakınca o günler yaşanmamış gibi aslında çok kısa bi zaman beklemişim bebiş yıllardır sahip olamayanlar var onlar ne yapsın.. ama o zaman göremiyorsun işte bunu
ay bızım arabanın arkasında da yengec resmı var ustunde de dıkkat bebek var yazıyo delikafadulden
ama ben baskılı T-Shirt lerden alıcam:lepi:
gaydin-zuzum çok saolun canlarımmmmm
inşallah eşimede bi 15 gün sonra kavuşcam
şimdilik burda gezip tozma zamanı
alışveriş zamanı
çünkü antalyada ne nerde bilmiyorum ama burda herşeyi biliyorum ihtiyaçlarımı hep burdan halledeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?