2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben kartopu oynamadım ya karlı havaya denk gelemedimmm senağlama Yoksa kendimi kaybeder koca göbegimle yuvarlanırdım bile -tatlicadiarzu-

denizliden herkese slmlarrrrrrrrrr
ben kızıma kavuştum en nihayetinde
bu seferde kocişimden ayrıldım neyse
umarım herkes iyidir

zuzu ben yüzünü hayal ediyorumm çok net çünkü tıpkı ben...
usg ye bakınca kendimi görmüş gibi oluyorum ya süper...........
garibim eşimde çok kıskanıyor kardeş gibi gezersiniz ana kız beni aranıza almazsınız diyor...
bende diyorum kii yok seni de alırız aramıza sen de bizim abimiz olursun diyorum..........
gülüyoruz..ya çok mutluyuz allah bozmasın nazardan korusun herkezi hepimizi

zuzum bugün karşık duuygular içindesin bi hüzünlendiriyosun bizi bi güldürüyosun gene Ahh o günler gelsin kendi başlarına uğraşmaları çorabını çıkarmaya çalışması evde her köşeye girip çıkması ahh ahhh evin neşesi olucaklar koca evi doldurcaklar bir anda onlarsız napıyomuşuz dicez ne güsel ya Allah her isteyene nasip etsin inş. kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

günaydın günaydınnnn hayırlı cumalara güzel anneler alışverişten bahsediyorsunuz içim kıpıur kıpır oluyor bizim burada çok çeşit yok o yüzden 15 mayıstan sonra izmire gideceğiz oradan yapacağım biçok şeyini buradan ufak bikaç bişi aldım ama esas 1.5 ay sonraki alışverişte aklım
dün çarşıda çok gezmiştim bebeğimi ayaktayken çok hissetmemiştim ama gece oturunca resmen tekme şov yaptı kızım kasıklarıma doğru 8 10 sefer nasılda vurdu heralde onu çok yordum dün o tekmeledikçe bir tarafgtan gülüyorum bir taraftanda ayyy bişi olmaz değilmi diye kendi kendime söleniyorum çünki çok gezdim dün
benim misafirler gelicek daha oturuyorum ben kalkayımda ikram hazırlıyayım arada girerim artık

amin canım benim eşimde sana benzesin mutlaka diyor

günaydınlarrrr

Günaydın nurrrrr -tatlicadiarzu-

denizliden herkese slmlarrrrrrrrrr
ben kızıma kavuştum en nihayetinde
bu seferde kocişimden ayrıldım neyse
umarım herkes iyidir

Gözün aydın cnm napıyomus bakiim prensess , allah eşinle seni de bi an once kavustursunnn :lepi:

Ay yazıkkk eşine, cok bıdık oluyo bu babalar cnm onlar daha çocuk oluyo valla, anne sorumluluk aldıkca büyüyo bu dönemde, babalarda çocuklaşıyooo kaydirigubbakcemile3 Benim eşimin karnımla knusması da cok garip oluyo lülülülülülü Allah mutlulugunuzu bozmasın bitanem, bebeğinizle taçlandırsın bir ömür boyu eviniz sıcaık yuvanız huzurla dolsun melekcimm, allahım insallah hepimize nasip etsinnn sonsuz huzur ve mutluluguu :Saruboceq::Saruboceq:

Ay bu arada dün aklıma geldi arabanın arkasına yapıstırılan seyler var ya bende onun ''princess on board'' olanını alcam cok sirin oluyo hep özeniyodummm delikafadulden

NAsılsınız bakiiiimmmm???? Bebişler nasıl? Geçmişi okumak zor geliyor bazen size yetişemom neyse!!!! Zuzuuum İnanırmısın aynı şeyleri ben de yaşıyorum bana eşim doğum sırasında ben her şeyi alırım diyor. Sanki hastanede ona ihtiyaç hiiiç olmayacak.Sanırım eşiminde korkuları varrr. Hayırlısı her şeyin ben de buradan arkadaşlara baktıkça özeniyorummm :asigim:

allah bu duyguları herkeze nasip etsin ben çocuğum olmayacak diye çok korktum ya bi bilseniz hep ağlıyordum...allah aratmasın kimseye...şimdi geriye bakınca o günler yaşanmamış gibi aslında çok kısa bi zaman beklemişim bebiş yıllardır sahip olamayanlar var onlar ne yapsın.. ama o zaman göremiyorsun işte bunu

Günaydın nurrrrr -tatlicadiarzu-

Ay bu arada dün aklıma geldi arabanın arkasına yapıstırılan seyler var ya bende onun ''princess on board'' olanını alcam cok sirin oluyo hep özeniyodummm delikafadulden[/B]

ay bızım arabanın arkasında da yengec resmı var ustunde de dıkkat bebek var yazıyo delikafadulden
ama ben baskılı T-Shirt lerden alıcam:lepi:

Derin günaydın canım maşallah sizin orası küçük yer ama gelen giden hiç bitmiyo anacım sen git gezmelere misafir hiç bişiy yapmasan gene yoruluyosun accık keyf yap bak kızçenden sonra hiç dinlenemiceksin haberin olsun şu zamanın keyfini çıkar
Bak bize izne çıkıcamız günleri sayıyoruz şakkıdı

Sorma cnm ya o gel git duyguları bende yasıyorm bi yandannn, cok ilginc inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım, bi yandan da hayallerimle yasıyorum, hayal kurmaya baslayınca artık duygularım resmen caglıyo durduramıyorum , hüzünleniyorummm, bu minik beni delirtcek valla bi agla bi gül catlarımmm anammmm ben yakındaa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Ay Derinimmm yaw senden de misafir eksik olmuyo, yoruyosun bak yine kendini, yicen sopayııı klava: Yüzünü gören cennetlik uzatma bu kadar aralarıııı... İsim konusunu naptın cnm sen?

Meraba cnm hosgeldinnn alalaceleeeee ay hala aklıma o geliyo seni gordukce kaydirigubbakcemile3 Ay cok tatlı oluyo babalar cnm, ama bitanem sende eşini sakinleştirmeye calış, tamam herseyi almasak dahi en azından korkulrından kurtulur emin ol cok rahatsızlık vericidir sürekli korku halinde yasamak, bende eşimle konuscam karsıma alıp ciddi ciddi Şeniz

gaydin-zuzum çok saolun canlarımmmmm
inşallah eşimede bi 15 gün sonra kavuşcam
şimdilik burda gezip tozma zamanı
alışveriş zamanı
çünkü antalyada ne nerde bilmiyorum ama burda herşeyi biliyorum ihtiyaçlarımı hep burdan halledeceğim

Amin cnm ama melekcim artık düşünme bunları, suan cok farklı bi yola girdin sen allah dualarını kabul etti, gerisini insallah masal gibi anlatırsın Öyküne ilerdeee kaydirigubbakcemile5

ay bızım arabanın arkasında da yengec resmı var ustunde de dıkkat bebek var yazıyo delikafadulden
ama ben baskılı T-Shirt lerden alıcam:lepi:

Ay cok heycanlı, cok tatlı oluyo ya onlar... Baskılı tshirt bi de isme özel önlükler varya onlar cok sirin, az once Taç'a bakarken ordada yeni bisi baslamıs, hayret benim olmadı bak benden habersiz yapmıslar kampanya -tatlicadiarzu- istedigin resmi veriyosun sana resimli nevresim takımı yapıyo, bende dogum resmi istiyorum insallah, onu vercem yaptırcam devam ederse hala aynı uygulama ne güsel yaaaaaa delikafaduldendelikafadulden

Horozzz getir bana ordannnn -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Zuzum sana nacizane bir fikir eşinin yastığına senin resmini senin yastığına eşinin resmini baskı olarak yaptır heheeh süper :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…