- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
canım benim kan tahlillerimin hepsi tam, ama idrar yapılmadı, bakalım belki ayın 17.sinde ister, istemezse de ben hatırlatırım artık. Ikili test için erken değil mi canım ya?
iyiyiz nurcum senden naber
miden iyice kötüleşmişti var mı hafifleme
canım öncelikle tebrik ederim kalp atışını duymuşsun...allahım kucağımızq almayıda nasip eder inş..
Sana bişey sorucam günlerimiz aynı seninle bende dr.a gittim tekrara
senin bebeğin kaç mm canım biliyormusun
kağıdımda 6+6 günlük 9 mm yazıyor
Ya bende nie hiç bulantı yok ya bunu sölemeyede çekiniyorum böle sölersen hemen başlıyomuş aman başlamasında yani aranızda varmı hiç bulantı yaşamayan.Ya da daha erkenmi 6 haftalık hamişim....
[ı]amin canım inşallah, canım ultrason kağıdında 7 hafta 8,5mm.yazıyor, senin bebiş biraz benimkinden büyük anlaşılan.kaydirigubbakcemile5
ama canım şu aralar büyüklükleri takma kafana, çünkü içimizde akıl almaz bir çalışma var, bir iki günde bile nasıl değişiklikler oluyordur kim bilir? Allah sağlıklı, hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin inşallah.[/ı]
canım aslında taktığım konu şu ilk gittiğim dr.da 2 gün ileri çıktı zaten 6 +1 ken 6+3 dedi bana geçen hafta salı tam bu gün 6 mm bebek onun ölçümlerine göre ...
Bu gün dr.da 6+6 günlük 9 mm diye bilgi verdi crl uyumlu kalp atışıu var dedi...
Canımı sıkan iki dr. Arasında olan farklılık ilkinde ileri ikinciside geri görünüyor bebk kafam karıştı ....
bende oyle tahmın ettım ama bebeklerın boyu yazınca sasırdım acıkcası.:1shok:kese boyudur herhalde bu haftalarda bebeğin boyu olması imkansız.
canım aslında taktığım konu şu ilk gittiğim dr.da 2 gün ileri çıktı zaten 6 +1 ken 6+3 dedi bana geçen hafta salı tam bu gün 6 mm bebek onun ölçümlerine göre ...
Bu gün dr.da 6+6 günlük 9 mm diye bilgi verdi crl uyumlu kalp atışıu var dedi...
Canımı sıkan iki dr. Arasında olan farklılık ilkinde ileri ikinciside geri görünüyor bebk kafam karıştı ....
canım sanırım ultrasondan ultrasona fark edıyor bırde bır doktorun olcumu dıgerınkıyle ortusmuyor..
canım inşallah öyledir... Aman vallahi zor iş kızlar gebelik.... :)
herşey iyi olacak canım bu hormonlar yüzünden çok duygusal günler geçiriyoruz herşeye panik yapıyoruz nerdeyse ama hiç telaşlanma herşey iyi olacak en azından sizin benimki gibi lekelenmeniz arada kanamanız olmuyo ne zmana geçecek diye düşünüyorum hayırlısı artık içinizde en kötü ben geçiyriyorum ama herşey güzel olacak moralini yüksek tut sakın bebişinde üzülmesinyerimsenibena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?