2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım benim kan tahlillerimin hepsi tam, ama idrar yapılmadı, bakalım belki ayın 17.sinde ister, istemezse de ben hatırlatırım artık. Ikili test için erken değil mi canım ya?

canım öncelikle tebrik ederim kalp atışını duymuşsun...allahım kucağımızq almayıda nasip eder inş..
Sana bişey sorucam günlerimiz aynı seninle bende dr.a gittim tekrara
senin bebeğin kaç mm canım biliyormusun

kağıdımda 6+6 günlük 9 mm yazıyor

Beyaz melekcim tebrikler kalp atısını duymussun. cok sevindim darısı diger bekleyenlerin basına ... 3 günden beri mide bulantısından ölüyorum ne buraza girebildim nede baska bişey yapabildim ...Bugünde aynı ama artık dayanamadım sizleri merak ettim ...Hepinizi cok öpüyorum ...Midesi bulanmayan arkadaşalar benimde çyleydi 7 hafta itibariyle başlıyor genelde ama hiç olmayada bilir meraklanmayın olmamamsı demek kötü anlama gelmiyor ....Kendinize iii bakın tabiii bebişlerinizede ...

amin canım inşallah, canım ultrason kağıdında 7 hafta 8,5mm.yazıyor, senin bebiş biraz benimkinden büyük anlaşılan.kaydirigubbakcemile5

ama canım şu aralar büyüklükleri takma kafana, çünkü içimizde akıl almaz bir çalışma var, bir iki günde bile nasıl değişiklikler oluyordur kim bilir? Allah sağlıklı, hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin inşallah.

Ya bende nie hiç bulantı yok ya bunu sölemeyede çekiniyorum böle sölersen hemen başlıyomuş aman başlamasında yani aranızda varmı hiç bulantı yaşamayan.Ya da daha erkenmi 6 haftalık hamişim....

Yok cnm gayet normal benimde hiç bulantım yok olmadıda. İlk hamileliğimdede hiç olmamıştı endişe edilecek bir durum değil yanii. Bünyeye göre değişiyo sanırım..

canım aslında taktığım konu şu ilk gittiğim dr.da 2 gün ileri çıktı zaten 6 +1 ken 6+3 dedi bana geçen hafta salı tam bu gün 6 mm bebek onun ölçümlerine göre ...

Bu gün dr.da 6+6 günlük 9 mm diye bilgi verdi crl uyumlu kalp atışıu var dedi...

Canımı sıkan iki dr. Arasında olan farklılık ilkinde ileri ikinciside geri görünüyor bebk kafam karıştı ....

kızlar benim 7+3ken 12.5 mm yazıyordu normal boyutlarını ne acaba

merhaba arkadaşlar,
ben de 4hafta 3günlük hamileyim. sonuna kadar sizlerle yazışmayı çok isterim. inşallah allah tamamına erdirir. bir sene içinde 3.hamile kalışım. ilk ikisi tahmin edebileceğiniz gibi düştü. bu kez iğne vuruyorum hergün kendime. kanım pıhtılaşmasın diye dua ederek geçireceğim 9 ayı. inşallah sizler de sağlıkla sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. ben ilk muayeneme yarın gidiyorum. inşallah güzel haberlerle dönerim

merhaba kıslar.
bu bahsettıgınız mm ler kese boyu mu bebegın boyumu anlamadım.
buarada benım hıc ıstahım yok dogru duzgun bırsey yıyemıyorum.sadece meyve ve sut yogurt tuketebılıyorum.
yemek yıyemıyorum ıcım almıyor..kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

canım sanırım ultrasondan ultrasona fark edıyor bırde bır doktorun olcumu dıgerınkıyle ortusmuyor..

bende yarın baska bır doktora gıdecem kıslar.
bakalım o ne dıcek..
gecen haftakı doktorum bebegımı 5+2 cıkartmıstı.oysa kese boyumuz 13.6 mm cıkmıstı.
cok korkuyorum.senağlamalutfen dualarınızı eksık etmeyın..

Son düzenleme:
herşey iyi olacak canım bu hormonlar yüzünden çok duygusal günler geçiriyoruz herşeye panik yapıyoruz nerdeyse ama hiç telaşlanma herşey iyi olacak en azından sizin benimki gibi lekelenmeniz arada kanamanız olmuyo ne zmana geçecek diye düşünüyorum hayırlısı artık içinizde en kötü ben geçiyriyorum ama herşey güzel olacak moralini yüksek tut sakın bebişinde üzülmesinyerimsenibena.s.

ınsallah canım hersey yolunda gıder.
mıde bulantılarımda olmasa ıyıce suphelenıcem ama cok sukur mıdem cok fena bırkac gundur.kaydirigubbakcemile3
ınsallah guzel haberlerle donerım yarın..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…