2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İnşallah seninkide temiz çıkar canım hayırlı haberler alırsın
kuzunada maşallah kocaman olmuş süper ya kaydirigubbakcemile5

testim iyi sayılır. yani doktor sınırda dedi. şu anda bir şey yapmaya gerek yok ancak 8. ayda tekrar test yapacakmış. ben bu sonucu iyi çıktı diye yorumluyorum. çünkü çok kilo aldım. bu kiloya iyi bile çıktı bence.

Masallah burcucummm gözün aydın cnm, senin avatar da süper ya, 1 ilsu 2 sen zaten yicem ben bu toparlaklarııı :dance: Ölüyorum mide agrısından hala bogaz düşünüyorumm kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım. evet benim bebeğim biraz büyükmüş ama bir hafta felan önden gidiyor çok değil yani:)
ama ben isterim 4 kilo falan doğsun.

banada suda eriyen vardi ama ben içtikçe kustum içemedim sonra değiştirdi hap verdi

Kıslar arkadaşım doğum yapmıştı sezeryanla bugün eve çıkmışlar yarın ziyaretine gidicem aksilik olmazsa bu arada oğullarını sünnette ettirdiler çok azcık kanadı çoık rahat oldu diyor yarın tüm detayları öğrenicem kısmet olursa bende istiyorum hemen yaptırmayı

Melekcim dayan benimde gözüm saatte 3 saatimiz var çıkıcaz inş. canımcım
Haftasonuna program yapmadım akışına bırakıcam bakalım evde durmıcam kesin gerçi:)

meraba anneler

sabahtan açtım pc yi ama bitürl yazamadım geçmişi okuyamadım da

inşallah hepiniz iyisinizdir

bende temizlik filan yaptım offf yoruldum

bende sünnet etirmeyi düşünüyorum ilk 15 gün içinde

ben dinletiyorum müzik vivaldi falan dinletiyorum kendimde söylüyorum çocuk şarkıları kızım şanslı bu konuda çocuk şarkı repertuarım çoktur

teşekkür ederim canım. evet benim bebeğim biraz büyükmüş ama bir hafta felan önden gidiyor çok değil yani:)
ama ben isterim 4 kilo falan doğsun.

Napcan ya 4 kilo tosuncuguu masallahhhh kaydirigubbakcemile3 Onu doyurması zr olur solıyım bak simdidennnn lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…