2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende sıkıldımmm ya öglen oldu, sabah bıdır bıdır yazıyodum, ögleden sonra hızmda düştü, gözkapaklarımda yarı acık suan kaydirigubbakcemile3 Bi yandan da uyuyorummmm, 2 saatimmm kaldı insallahhhh bi atlatsam su 2 saati de

zuzummm çok teşekkürler cnm evet topalak olucaklar heralde maşallah olsun ben bebekte kilolu severim.

gaydin canım bu sünnet olayını bende istiyorum
daha sonra zor olur çünki
eşimde doktora sordu doğumdan 15 sonra olur dedi
arkadaşının bbeğinde bi sorun falan olursa yazarsın
onagöre yaptırırız

canım ben normal düşünüyorum
hemen ertesi gün çıkacam bide kendimi bira toparlıyım diye düşünüyorum
bebek çok acı hissetmiyormuş
bide iyileşme çok hızlı oluyomuş
sen sorarsın öğreniriz yarası kaç günde kapanıyor

evet cnm yaa yazıver hemen bende sünneti 1 aylıkken düşünüyorum ama hemen yapıyolar diyede duymuştum bi sıkıntı yaratmıyosa hastanedeyken yapılması daha iyi olabilir.

valla kendimi hiç aç bırakmıyorum yararlı ne varsa bol bol yiyiyorum. bütün gününü çaorba salatayla geçiren var bence yanlış

sünnet olayı bana ne bileyim erken gibi ya doğardoğmaz...
idrarını yaparken yanmazmı..sonra bebek ağlayıp huzursuz olmasın...
korkarım ben valla heralde doğunca yaptıramazdım erkek olsaydı bebişim

sünnet olayı bana ne bileyim erken gibi ya doğardoğmaz...
idrarını yaparken yanmazmı..sonra bebek ağlayıp huzursuz olmasın...
korkarım ben valla heralde doğunca yaptıramazdım erkek olsaydı bebişim

canım bence tam tersi ilerde daha zor
büyüdükce aklı bbaşına geliyo ve daha çok canı yanıyo çocukların
nekadar erken okadar iyi bence
:CüvCüv: tabi yinede insan düşününce bi tuğaf oluyo
kıyamıyo ama eninde sonunda olucak bari bebek anlamadan olsun

bende kel ve tombik bebeklere bayılırım
eşim kel ona çekerse olabilirkaydirigubbakcemile3
tombul olurmu bilmem:CüvCüv:

Bi zgeçen muaynemizde doktorumuzada sorduk sünnet olayını çok güsel düşünmüşsünüz kesinlikle tavsiye ediyoruz dedi
göbek bağından önce iyileşiyo dedi lokal anestesi yapılıyomuş kuzu bişiycik hissetmicek yani birde bezin içinde çok çabuk iyileşiyomuş 2 güne bişiycik kalmaz dedi
doğumdan sonra söylüyomuşsun sünnet istiyoruz diye tetkikleri yapılıyomuş aksi bişiy yoksa doğumdan sonraki güne yapıyolarmış
Yarın konuşurum arkadaşımlada herşeyi sorarım merak etmeyin siz onada fikri ben verdim zaten doktoruda çok doğru düşünmüşsünüz demiş doktorlar olmasından yana
5-6 yaşına gelincede düğününü yapıcam kısmetse çok istiyorum giydirip dolaştırmayı delikafaduldendelikafadulden

bende kel ve tombik bebeklere bayılırım
eşim kel ona çekerse olabilirkaydirigubbakcemile3
tombul olurmu bilmem:CüvCüv:

Keltoş bebeğe bende bayılırım ne tatlı olurlar
Benim eşimde kel acaba olurmu kız ama zamanında saçları acaip çokmuş bebekken ensesindeymiş öyle olursa çekmez bence
Midem çok yanıyo bunu saçına çekersek sanırım benimki peruk gibi bi kafayla doğacak midem cayır cayır çünkü:roflol:

evet canım ya şimdiden sünnetini bile hayal ediyoruz
ne güzel

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…