Ay kıslar cok yidiiiimmm, cok yidiiiim mide fesadı geciriyorummm zannımcaaa şiştiiiimmmmm -tatlicadiarzu-
Nur ve Menekşecimmmm hayırlı olsun kızlar , gözleriniz aydın hersey süper cıkmıs, bebişlerde topalak masallah delikafadulden
Diloşummm göbegin cok sirin yaaaaa, senin gibi aynıııı, ben o annesinin göbegini çekennn minikii yirimmmm cokacimcoook
Swetcimmm cnm cok cok gecmis olsun tekrar tekrarrrr, ama eminim hallolmayacak bi problem degilll, üstelik bebişinde cok iyiymissss, en güseli bu zaten a.s.
bende sünnet etirmeyi düşünüyorum ilk 15 gün içinde
Herşeyi yolunda giderse hastaneden çıkmadan yaptıralım diyoruz
Arkadaşım öyle yaptı çarşamba doğurdu dün sünnet oldu bugün evde yarın bakalım nasıl geçmiş detaylı sorucam anlatırım:1rolleyes:
Herşeyi yolunda giderse hastaneden çıkmadan yaptıralım diyoruz
Arkadaşım öyle yaptı çarşamba doğurdu dün sünnet oldu bugün evde yarın bakalım nasıl geçmiş detaylı sorucam anlatırım:1rolleyes:
valla kendimi hiç aç bırakmıyorum yararlı ne varsa bol bol yiyiyorum. bütün gününü çaorba salatayla geçiren var bence yanlış
valla kendimi hiç aç bırakmıyorum yararlı ne varsa bol bol yiyiyorum. bütün gününü çaorba salatayla geçiren var bence yanlış
sünnet olayı bana ne bileyim erken gibi ya doğardoğmaz...
idrarını yaparken yanmazmı..sonra bebek ağlayıp huzursuz olmasın...
korkarım ben valla heralde doğunca yaptıramazdım erkek olsaydı bebişim
senağlamaYa kızlar konuşurken kolayda şimdi düşündüm sünnet münnet içim cız etti valla nasıl kıyıcaz daha minicik bebecikken yaww
Napcan ya 4 kilo tosuncuguu masallahhhh kaydirigubbakcemile3 Onu doyurması zr olur solıyım bak simdidennnn lülülülülülü
bende kel ve tombik bebeklere bayılırım
eşim kel ona çekerse olabilirkaydirigubbakcemile3
tombul olurmu bilmem:CüvCüv:
Bi zgeçen muaynemizde doktorumuzada sorduk sünnet olayını çok güsel düşünmüşsünüz kesinlikle tavsiye ediyoruz dedi
göbek bağından önce iyileşiyo dedi lokal anestesi yapılıyomuş kuzu bişiycik hissetmicek yani birde bezin içinde çok çabuk iyileşiyomuş 2 güne bişiycik kalmaz dedi
doğumdan sonra söylüyomuşsun sünnet istiyoruz diye tetkikleri yapılıyomuş aksi bişiy yoksa doğumdan sonraki güne yapıyolarmış
Yarın konuşurum arkadaşımlada herşeyi sorarım merak etmeyin siz onada fikri ben verdim zaten doktoruda çok doğru düşünmüşsünüz demiş doktorlar olmasından yana
5-6 yaşına gelincede düğününü yapıcam kısmetse çok istiyorum giydirip dolaştırmayı delikafaduldendelikafadulden
Keltoş bebeğe bende bayılırım ne tatlı olurlar
Benim eşimde kel acaba olurmu kız ama zamanında saçları acaip çokmuş bebekken ensesindeymiş öyle olursa çekmez bence
Midem çok yanıyo bunu saçına çekersek sanırım benimki peruk gibi bi kafayla doğacak midem cayır cayır çünkü:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?