2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cıkmama 1 saat kaldıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu arada haberleri okuyodum, helikopter enkazı bulunmus sonunda alakasız bir mevkide, allah kazada ölenlerin hepsinin mekanını cennet etsin, allah rahmet eylesinnn, rezalet rezalet ve rezalettt tek kelimeyleeeklava:

evet allah rahmet eylrsin
mekanları cennet olsun
havalar çok kötüymüş ama çok geç kalındı
düşünsene köylüler 5 saat tırmanıp bulmuşlar

malesef canım hepsi ölmüş , Allah rahmet eylesin.:çok üzgünüm:

BEN SAÇLI Bİ BEBEK İSTİYORUM YA BİSÜRÜ SAÇI OLSIN TOKA TAKÇAMDAkaydirigubbakcemile2

kızlarda süper oluyor gerçekten bantta takarsın cicili bicili
ama ben erkeklerde kel çoçuğu tercih edreim heralde
eşim in saçlarının maşallahı var bizim ailede hiç kel yok herkes bol saçlı-tatlicadiarzu-
oğluşumda saçlı olur heralde

benim saclarım kıvırcık bana cekerse uzar uzar kıvrılır .bende bebeğimin saclı doğmasını istiyorm

beni m oğlum da 4,670 doğmuştu 10 sene önce bu bebekte 2 hafta önde gidiyor 5 kg.
bekliyoruz evet toplu bebeği büyütmekte kolay oluyor
ama laf aramızda doğumu biraz zor oluyor arkadaşlar...

canım çok geçmiş olsun maşallah bebişinede büyümüş annesi
maŞallah dİlaracım Çok tatlı gÖbÜŞÜn ya maŞallahhh allah nazardan sakınsın gÖbeĞİnİ ve bebeĞİnİ...
Ayy kızında Çok Şeker ya onu da eklesene gÖrelİmmm

geçmiş olsun swethome yokluğun belli oldu sabah kızın tosun olmuş maşallah inşallah bi sorun çıkmaz annesi

dilara sende çok şeker çıkmışsın kızına bravo ne güzel çekmiş seni annesi

dilara maşallah kocaman olmuşsunnnnn.....

dilaracım kocaman olmuş göbüş maşallah

dilara canım maşallh göbüşüne

dilara seninde göbüş süperrrrrrrrrrr:lepi::CüvCüv:

ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.
bebeğim de 842 gr olmuş. doktor bakarken sürekli tekme atıp duruyordu.

maşallah canım nazar değmesin

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE...MAŞALLAH BEBEĞİNE

DAİLARACIM MAŞALLAH GÖBÜŞ BAYA BÜYÜMÜŞ..

hepinize çok teşekkür ederim kızlarr Şenizbiraz komşuya geçtim biraz pazar yaptım anca girdim yine eve çok gezgin oldum bendelikafadulden

beni m oğlum da 4,670 doğmuştu 10 sene önce bu bebekte 2 hafta önde gidiyor 5 kg.

gülce sen kaç yaşındasın yaww anlamadım 2. çocuğunmu canım maşallah demekki toplu doğuyo senin bebişler 5 kilo nerdeyse tabi doğurmak zor olur anammmmdelikafadulden

bende bebişimin keltoş olmasını isterimmm.. çok tatlı oluoylarr..
ama sünneti düşünmedim hiç yaptıramam sanırım kıyamammm yaa....

Kızlarrrrr bu haftayı da yata kalka bitirdim cok sükür, cıkmama 10 dakka kaldıı, ben simdidennn size iyi haftasonları diliyimmm kuzucuklarrrr, hepinis kendinise ve bebişlerinize iyi bakınn, bol bol dinleninn, valla beynim yoruldu bugün en son ölüm haberi de okudum da keyfim de kactıı ama yinede size tey tey veda ediyim, pazartesi sabahı görüşmek üzere insallah, esen kalınnnnnn :teytey::teytey::teytey: Haydeeee hoooppp oturmaya mı geldik :teytey::teytey::teytey:

kızlar bir yerde okudum
tabiki doğruluğunu bilmiyorum teori gibi bişeyCADIARZU
doğumu geç olan yani 40 haftadan fazla duran bebekler daha zeki oluyormuş
zaten çok daha kilolu oluyorlar ama beyinleride gelişiyor demekki
entien da 2 hafta geç doğmuş

Dilara80 süpersin canım maşallah tam kız karnı olmuş bence ne güsel maşallah hem göbişine hem bebişine kaydirigubbakcemile3

swethome geçmiş olsun canım bebeğin çok iyiymiş düzelirsin inşallah
dilara maşallah göbüşüne canım
benim misafirler gelmek üzere belim kolum koptu yalnız

çok teşekkür ederim kızlarŞeniz

canım maşallah bebişin iyi doğmuş buda abisine çeekrse iyi yine tosuncuk ben çok severim ısırmalık böyle ye ye bitmezkaydirigubbakcemile3

oğlumun sünneti okadar kötü geçmişti ki bende ilk doğduğunda neden yaptırmadım diye düşünmüştüm...bence de ilk doğduğunda yaptırmalı göbeğiyle birlikte iyileşecek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…