Cıkmama 1 saat kaldıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bu arada haberleri okuyodum, helikopter enkazı bulunmus sonunda alakasız bir mevkide, allah kazada ölenlerin hepsinin mekanını cennet etsin, allah rahmet eylesinnn, rezalet rezalet ve rezalettt tek kelimeyleeeklava:
Cıkmama 1 saat kaldıııı hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bu arada haberleri okuyodum, helikopter enkazı bulunmus sonunda alakasız bir mevkide, allah kazada ölenlerin hepsinin mekanını cennet etsin, allah rahmet eylesinnn, rezalet rezalet ve rezalettt tek kelimeyleeeklava:
BEN SAÇLI Bİ BEBEK İSTİYORUM YA BİSÜRÜ SAÇI OLSIN TOKA TAKÇAMDAkaydirigubbakcemile2
BEN SAÇLI Bİ BEBEK İSTİYORUM YA BİSÜRÜ SAÇI OLSIN TOKA TAKÇAMDAkaydirigubbakcemile2
biz geldik.
dün gece o akdar kötü oldum ki sabah ilk iş hastaneye gittik.
bebeğim hareket ediyordu ,o yüzden korkum bebeğim olmadı ama ,doktorumuz tabi ilk iş bebeğime baktı.
çok iyi maşallah dedi.
1020 gr olmuş aşkım.büyümüş maşallah.
ama ende sağ böbrekte büyüme ve hafif kum çıktı.
doktorum ağrıalrında haklısın dedi.
ve idrar kültürü çıkınca üroloji doktoru ile görüşeceğiz.
bakalım inşallah büyüme ilerlemez.
kızımel salaldı ve yüzünü gösterdi bize ,tombul yanaklım babay çekecek galiba.
allh korusun onu.
işte böyle bizden siz iyimisinz
maŞallah dİlaracım Çok tatlı gÖbÜŞÜn ya maŞallahhh allah nazardan sakınsın gÖbeĞİnİ ve bebeĞİnİ...
Ayy kızında Çok Şeker ya onu da eklesene gÖrelİmmm
geçmiş olsun swethome yokluğun belli oldu sabah kızın tosun olmuş maşallah inşallah bi sorun çıkmaz annesi
dilara sende çok şeker çıkmışsın kızına bravo ne güzel çekmiş seni annesi
dilara maşallah kocaman olmuşsunnnnn.....
dilaracım kocaman olmuş göbüş maşallah
dilara canım maşallh göbüşüne
dialra maşallahın var canım göbeğeini görüdm şimdi.
sağol hürrüem canım.
inşallah ilerlemez.çünkü 1-2 diye tabir edilen durumda.tehlike sinyali varmış ama tam da değilmiş.doktorum öyle analttı.keşke 1 olsaydı dedi.
ama 2 yada 2-3 olmamaı da çok iyi.
tedbir alacağzı dedi.yoksa sorunalr çıkar dedi.
ve bende doğumu sorudm şimdi hala erken mi dedim.
oda bana normal olamsını istiyoruz hepimiz ve engelimiz yok ama son 2 hafataya kadar durumu değerlndirecğiz dedi.
bende ameliyat ve iğne korkumdan bahsettim.elbeteki noraml doğum adı üstünde normal ve kendiliğinde gelişir çok kolay tercihimiz o yönde sezareyen olursada korkma ondada hiç bri şey duymazsın ve hemen uyanırısn dedi.
inşallah böbrek sorun çıakrmazda .hayırlıs tabi
dilara seninde göbüş süperrrrrrrrrrr:lepi::CüvCüv:
ben de bugün bebeğimi görmeye gittim. bir de şeker testi yapıldı. sonucunu akşama doğru öğreneceğim.
bebeğim de 842 gr olmuş. doktor bakarken sürekli tekme atıp duruyordu.
Ay kıslar cok yidiiiimmm, cok yidiiiim mide fesadı geciriyorummm zannımcaaa şiştiiiimmmmm -tatlicadiarzu-
Nur ve Menekşecimmmm hayırlı olsun kızlar , gözleriniz aydın hersey süper cıkmıs, bebişlerde topalak masallah delikafadulden
Diloşummm göbegin cok sirin yaaaaa, senin gibi aynıııı, ben o annesinin göbegini çekennn minikii yirimmmm cokacimcoook
Swetcimmm cnm cok cok gecmis olsun tekrar tekrarrrr, ama eminim hallolmayacak bi problem degilll, üstelik bebişinde cok iyiymissss, en güseli bu zaten a.s.
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE...MAŞALLAH BEBEĞİNE
DAİLARACIM MAŞALLAHGÖBÜŞ BAYA BÜYÜMÜŞ..
beni m oğlum da 4,670 doğmuştu 10 sene önce bu bebekte 2 hafta önde gidiyor 5 kg.
bekliyoruz evet toplu bebeği büyütmekte kolay oluyor
ama laf aramızda doğumu biraz zor oluyor arkadaşlar...
Dilara80 süpersin canım maşallah tam kız karnı olmuş bence ne güsel maşallah hem göbişine hem bebişine kaydirigubbakcemile3
swethome geçmiş olsun canım bebeğin çok iyiymiş düzelirsin inşallah
dilara maşallah göbüşüne canım
benim misafirler gelmek üzere belim kolum koptu yalnız
beni m oğlum da 4,670 doğmuştu 10 sene önce bu bebekte 2 hafta önde gidiyor 5 kg.
bekliyoruz evet toplu bebeği büyütmekte kolay oluyor
ama laf aramızda doğumu biraz zor oluyor arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?