2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bebişlerini rüyasında gören var mı ben 1 haftadır erkek çocuğu görüyorum rüyamda

kızımıda rüyamda gördüm aynı 1 haftalıkken aynı kızım nerdeyse rüyamdaki gibi rüyamdakinin sadece gözleri rekliydi diyebilirim he bu arada resimdeki bebiş benim kızım 6 aylıkken çekildi fotosu şimdi 4 yaşında oldu yaramaz..:)

ay canım yaa.. Sen o kadar iyi anlıyorum kiii... Inşallah rabbim korktuğuna uğratmasın seni cnm. Bebeğin sağlıkla gelişsin büyüsün güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah....

size bir sey danısmak istiyorum benimdr randevum persembe ama acaba bugün saglık ocagına gitsem sizce kalp atışlarını duyarmıyız 6+2 yoksa bekleyeyimmi

canım sansını dene istersen :))
bende 6+2 y,m aksam gidebilirim
yalnız bolca su iç idrar kesen dolu olsun daha rahat görünüyor bebek öyle

size bir sey danısmak istiyorum benimdr randevum persembe ama acaba bugün saglık ocagına gitsem sizce kalp atışlarını duyarmıyız 6+2 yoksa bekleyeyimmi

canım 6+2 iken kalp atışları çok rahat duyulur ama sen yinede perşembeyi bekle bence, ben pek ultrasonun sık kullanılmasından yana değilim.. hele hele keyfi açıdan yani bir sorun yokken...

BEYAZ MELEK çim gözün aydın canım maaşallah ben sana demiştim boşuna endişe ediyosun diye.. bundan sonra bebişini huzursuz etme bak kalp atışlarınıda duydun artık :teytey:

arkadaslar 2 gün daha beklemeye karar werdim yanlış anlamışınız beni yani anlatamamışım keyfi deyil benim lekelenmelerim vardı çokk şükür geçti bide 2 düşük yaşadım onun tedirginligi var ondan ama perşembeyi beklicem

cihazdan cihaza değişebilir mi acaba ölçümler? belki ondandır?:sm_confused:

canım alabiliyorsan öne al doktorunu sağlık ocağını çok önermem o yüzden özeldeki ilgi olmuyor seni yanlış bilgilendirebilirler

kızlar sabah bi girdim bidaha giremedim..patron geldi de iş yerine...onun yanında giremedim şimdi gitti....
Bakın resmi ekliycem

tatlım senin sat'ın kaç? ona göre hesaplayalım bakalım hangisine daha yakınsın?

canım alabiliyorsan öne al doktorunu sağlık ocağını çok önermem o yüzden özeldeki ilgi olmuyor seni yanlış bilgilendirebilirler

canım o yüzden gitmedim zaten dr kızıo artık hersey normal ayın 4 ünde gel dedi adamı bezdirdim sorularımla ama sagolsun her sorduguma cewap geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…