kızlar bebişlerini rüyasında gören var mı ben 1 haftadır erkek çocuğu görüyorum rüyamda
bende yarın baska bır doktora gıdecem kıslar.
Bakalım o ne dıcek..
Gecen haftakı doktorum bebegımı 5+2 cıkartmıstı.oysa kese boyumuz 13.6 mm cıkmıstı.
Cok korkuyorum.senağlamalutfen dualarınızı eksık etmeyın..
size bir sey danısmak istiyorum benimdr randevum persembe ama acaba bugün saglık ocagına gitsem sizce kalp atışlarını duyarmıyız 6+2 yoksa bekleyeyimmi
size bir sey danısmak istiyorum benimdr randevum persembe ama acaba bugün saglık ocagına gitsem sizce kalp atışlarını duyarmıyız 6+2 yoksa bekleyeyimmi
canım aslında taktığım konu şu ilk gittiğim dr.da 2 gün ileri çıktı zaten 6 +1 ken 6+3 dedi bana geçen hafta salı tam bu gün 6 mm bebek onun ölçümlerine göre ...
Bu gün dr.da 6+6 günlük 9 mm diye bilgi verdi crl uyumlu kalp atışıu var dedi...
Canımı sıkan iki dr. Arasında olan farklılık ilkinde ileri ikinciside geri görünüyor bebk kafam karıştı ....
arkadaslar 2 gün daha beklemeye karar werdim yanlış anlamışınız beni yani anlatamamışım keyfi deyil benim lekelenmelerim vardı çokk şükür geçti bide 2 düşük yaşadım onun tedirginligi var ondan ama perşembeyi beklicem
kese boyudur herhalde bu haftalarda bebeğin boyu olması imkansız.
canım öncelikle tebrik ederim kalp atışını duymuşsun...allahım kucağımızq almayıda nasip eder inş..
Sana bişey sorucam günlerimiz aynı seninle bende dr.a gittim tekrara
senin bebeğin kaç mm canım biliyormusun
kağıdımda 6+6 günlük 9 mm yazıyor
canım alabiliyorsan öne al doktorunu sağlık ocağını çok önermem o yüzden özeldeki ilgi olmuyor seni yanlış bilgilendirebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?