He sen yat kızınla at adamı bir köşeye şimdi eskidik mi acaba de. Ben unutmadım arkadaşıımmm. Bugün pek sinirliyim galiba. Çalışmak bana iyi gelmiyor.
Şaka bir yana bence de iş stresindendir. Artık 2 çocuk var bi de. Kardeşiyle konuşacakları çok daha farklıdır. O kadar eski evli sayılmazsınız canım. Dur daha. 20 seneyi de göreceksiniz. Emin ol güzel bir iş bulunca o ince eş yerine geri gelecektir. Dönem dönem bunların da regl zamanları oluyor. Sen mümkün olduğunda anlayışlı olmaya çalış derim. Biraz şımart hoşuna gidecektir.
Bana uyar. Biraz kalabalık ama sakin bir yerini buluruz. Şehir dışından gelebilecek olanlar varsa onlara da uygun zamanı ayarlarız.
canım ben eşimle ayrı yatsamda ihmal etmem onu naniknanik naniknanikama şimdi malum hamilelik nedeniyledelikafadulden
inşallah hayılrı bi işi olsunda bişey istemiyorum işine gidip gelsin yeter gözümün önünde durmasından iyidirlaelaelaelaelae
banada uyar havalarda güzelce ısınınca buluşalım
canım ben eşimle ayrı yatsamda ihmal etmem onu naniknanik naniknanikama şimdi malum hamilelik nedeniyledelikafadulden
inşallah hayılrı bi işi olsunda bişey istemiyorum işine gidip gelsin yeter gözümün önünde durmasından iyidirlaelaelaelaelae
bir sürü koca göbiş bir arada ne güzel olur gören şaşırır toplu halde doğuma gidiyoruz sanırdelikafadulden
:jeyyar::jeyyar:diloşum bazen insan manevi huzur ve destek te istiyor...yani önemli olan bence cinsellik değil her zaman...
birlikte sımsıkı sarılıp uyumak ta insanı birbirine çok bağlıyor ben ne olursa olsun eşimle asla yalnız yatamam...
bence sen de eşinle birlikte yatttklava: klava:
zamanla ayrı yatınca insan kardeş gibi oluyor...şahit oldum...yani cinselliği paylaşsanda sanki görevmiş gibi ...........ne bileyim bana uzak bişey bu...........
mesela geçen hafta ablamlara gittik saat geç olunca gitmeyin kalım dediler bizde gidelim falan derken 5 yaşındaki yeğenimmm çok ısrar etti teyze gitmeyin diye....
ben öyküyle oynucam falan deyince kıyamadım kaldık....
bize çocukların odasını hazırladılar ...2 tane genç odası yatağı var tek kişilik odada...ablacım rahat rahat yatsınlar diye düşündü heralde...
eşimmmm olmaz öyle şey ayrı yataklarda yatmam ben dedi...ve tek kişilik bi yatakta tek yorganla yattaık düşünsene bide hamileyimm bu halde tek kişilik yatağa sığrırdık kendimizi...
ben evlilikte cinsellikten çok duygusallığa çok önem veriyorum:asigim::asigim::asigim:
Gerçekten komik bir görüntü olurdu. Bunun okulu falan mı var gibi düşünsene.
Aslında aynı şehirdeyiz. Doğumdan önce toplanabiliriz. Doğumdan sonra toplanırsak nasıl bir uğultu olur bilemem de.
inşallah kızlar düzelir eşim bi iş bulsa oda bende rahatlasam :Saruboceq:
aslında istanbuldaki bayanlar nerde buluşsak bi gün cevahir alışverişmerkezi bilen varsa oraya gidelim :) heryerden araba var orayasositososito
bir sürü koca göbiş bir arada ne güzel olur gören şaşırır toplu halde doğuma gidiyoruz sanırdelikafadulden
kızlar bende kaçıyorum kociş evde sıkıldı bi taksim yapacaz hepiniz öpüldünüz
nurrr maşallah tatlım göbüşüne...çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?