2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ben eşimle ayrı yatsamda ihmal etmem onu naniknanik naniknanikama şimdi malum hamilelik nedeniyledelikafadulden
inşallah hayılrı bi işi olsunda bişey istemiyorum işine gidip gelsin yeter gözümün önünde durmasından iyidirlaelaelaelaelae

haklısın ipeğimm
en azından farkındayımm dimi amaa.s
hamilelikten de siniri geriliyor işte bazen insanın

Maşallah diyelim o zaman. Buluştuğumuzda evli ve çocuklu olmanın inceliklerini anlatırsın o zaman sengözlerimebaksanab Zira çocuk olayı gerçekten özel hayat açısından zor olacak. :1no2:
İllaki iş bulacaktır. Ama zor bir süreç tabi. İnsanı yıpratıyor. Eşin çok haklı. İnşallah bir an önce herşey eskisinden daha iyi olur.

:jeyyar::jeyyar:diloşum bazen insan manevi huzur ve destek te istiyor...yani önemli olan bence cinsellik değil her zaman...
birlikte sımsıkı sarılıp uyumak ta insanı birbirine çok bağlıyor ben ne olursa olsun eşimle asla yalnız yatamam...
bence sen de eşinle birlikte yatttklava:klava:
zamanla ayrı yatınca insan kardeş gibi oluyor...şahit oldum...yani cinselliği paylaşsanda sanki görevmiş gibi ...........ne bileyim bana uzak bişey bu...........
mesela geçen hafta ablamlara gittik saat geç olunca gitmeyin kalım dediler bizde gidelim falan derken 5 yaşındaki yeğenimmm çok ısrar etti teyze gitmeyin diye....
ben öyküyle oynucam falan deyince kıyamadım kaldık....
bize çocukların odasını hazırladılar ...2 tane genç odası yatağı var tek kişilik odada...ablacım rahat rahat yatsınlar diye düşündü heralde...
eşimmmm olmaz öyle şey ayrı yataklarda yatmam ben dedi...ve tek kişilik bi yatakta tek yorganla yattaık düşünsene bide hamileyimm bu halde tek kişilik yatağa sığrırdık kendimizi...
ben evlilikte cinsellikten çok duygusallığa çok önem veriyorum:asigim::asigim::asigim:

hakılısın tabiki canım ben her zaman kızımla yatmıyorum önecden çok nadir yatardım kızımla ama şimdi halimelik nedeniyle eşim istemiyo çünkü okadar deli gibi yatarki yatakta kendide farkında bebeğe zarar veririm diye korkuyo o yüzden şimdilik 4 ay daha katlancak naniknanik
Gerçekten komik bir görüntü olurdu. Bunun okulu falan mı var gibi düşünsene.

havalar ısınsında ben çocuğu getirmem rahat rahat muhabbet ederiz
delikafadulden

kızlar buda bizim göbüşümüz

canım maşallah kocaman olmuş senin göbişte nazarlardan korusun allahım:1hug:

kızlar bende kaçıyorum kociş evde sıkıldı bi taksim yapacaz hepiniz öpüldünüz

kızlar bende kaçıyorum kociş evde sıkıldı bi taksim yapacaz hepiniz öpüldünüz

Aslında aynı şehirdeyiz. Doğumdan önce toplanabiliriz. Doğumdan sonra toplanırsak nasıl bir uğultu olur bilemem de.

bir sürü koca göbiş bir arada ne güzel olur gören şaşırır toplu halde doğuma gidiyoruz sanırdelikafadulden

evet ya bulusalım super olur ben cevahır avm ye hıc gıtmedım esım getırır buyuk bır ıhtımal oyuzden hafta sonu olsun söle guzel guneslı bır gundelikafadulden
kızlar buda bizim göbüşümüz

canım masallah gobusun kocaman olmus allah nazarlardan saklasın

bu gün herkez gezecekkkk anlaşılann bu hava kaçmaz zatennnnnnnnnnn
bizde çıkçaz birazdan ben kahvaltı etmiştim şimdi kocişimmmm doyuruyo karnını hazırlanıp çıkarız..........

NUR84 göbişin çok güzel maşallah kocaman delikafadulden
allah nazarlardan saklasın
kaç kiloyla hamile kaldın?
kaç kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…