yok rosem benimkinde yazmıyo öle bişey . bebekler şimdi ters duruyo doktorumda söyledi bunu son ayda dönüyolarmış
Benİm bebİŞ te ne zaman gÖrsem ya ayakta ya baĞdaŞ kurmuŞ oturuyor....
Bİ elİndede hep kordonu var ya elİne geÇİrmİŞ ya omuzuna almıŞ kordonunu kıyamadıĞım.....
Ben zaten sezeryan olacaĞım İÇİn nasıl durursa dursun farketmez
rosem şuan bebekler sürekli yer değiştiriyor cnım
son aylarda belli olur o
ınsallah son haftalarda duruslarını degıstırır bebeler.benim usg kağıdımda yazıyodu makat gelişi diye ama dün akşam resmen baş aşağı durdu rahat hissettim çünkü bian normal nefes almaya başladım yarım saat kadar rahattım sonra bi daha bi içimde dalgalandı balon gibi şişti bi tarafım şimdi ne yarafta bilemiyorum ama yine popo üstü oturdu sanırım çünkü kaburgam acıyo kafasını dayadı sanırım :ecrin_bebek:
canım esıne cok guzel bır ders vermısın.kaydirigubbakcemile5Canım aynı sorun bende de vardı. Hamileliğimin ilk günlerinde zaten evde sürekli yalnız kaldım. Eşim evde oturmaktan sıkıldığı için haftasonları bile beni bırakıp gitti. Hem de başım deli gibi dönüyordu o zamanlar. Tuvalete kadar duvarlara tutuna tutuna yürüyordum ve bunu biliyordu. Sonrasında da birşey değişmedi. Ya işten geç geliyor ya işten erken çıksa spora gidiyor. Geçen haftasonu evdeydi göya. teyzesinin arabasına hırsız girmiş. Gitti. Aradan uzun zaman geçti aradım. Banyoya girecem. 20 dk'dan önce gelirmisin dedim. Sen banyonu yap dedi. Oooooo. Ben banyodan çıktım, 1 saat geçti geldi nihayet. Hayatım seni beklemekle geçmeyecek dedim. Bir daha beni evde bu şekilde bırakırsan geldiğinde beni bulamayacaksın dedim. Hatasını biliyor gülüp şirinlik yapmaya çalışıyor. Yok dedim bu blöf falan değil. Zaten her akşam spordu oydu buydu kendine vakit ayırıyorsun hala fazlasını istiyorsun dedim. O günden sonra bana pek düşkün oldu. Sürekli sevdiğini söylüyor. Tabi herkesin yapısı farklı canım. Sen de kocana uygun bişeyler söyle. İş yüzünden geç kalıyorsa birşey diyemem ama seni ihmal ediyorsa konuş. Yine anlamıyorsa senden beklemeyeceği birşey yap. Harbi sen çık git biraz yürüyüş yap. Otur bir arkadaşınla çay iç, sohbet et. Onunla kafayı yemekten iyidir.
inşallah kızlar düzelir eşim bi iş bulsa oda bende rahatlasam :Saruboceq:
aslında istanbuldaki bayanlar nerde buluşsak bi gün cevahir alışverişmerkezi bilen varsa oraya gidelim :) heryerden araba var orayasositososito
NUR84 göbişin çok güzel maşallah kocaman delikafadulden
allah nazarlardan saklasın
kaç kiloyla hamile kaldın?
kaç kilo aldın?
günaydın
herkese gunaydın bugun cok mutlyum hava cok guzel iki aşklarımda yanımda:asigim:
dün aksama kadar taksımdeydık esımın arkadasları falan vardı muhabbet ettık bol bol
ordan fatıhe gectık kocısım bıze yemek ısmarladı oğlumlaŞeniz
sımdıde guzell bır duş aldım kahvaltı hazırlıcam sonrada oy atmaya gıdıcez esımle ordanda gezıcek bıyer buluruz heraldekaydirigubbakcemile2
bugün kimseciklerr yok walla......
havanın güzel olmasını fırsat bildi hamişlerimiz geziyo....:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?