2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın nur . sanada iyi gezmeler beebk kıyafetlerinemi bakıcan eminönünde cnm

yok canım ya ben bişeyler aldım fazlada lmayacam zaten yaz iki ay bide ablam almanyada o gelirken getirecek biz sadece gezecez eşimin arkadaşı ile görüşecez

ay kıyamam pazar günü ne işi böyle ya hafta içi yetmezmiş gibi bu hamiş halinle seni yormasınlar tatlım

:çok üzgünüm: eşimde izinli bugün ama ben çalışıyorumm adalet mi bu yaa.....
yorulmuyorumm cnm ama napalımm bizde sadece hafta içi izin var malesefff

bıss dedık cok yorulduk cok:çok üzgünüm:
sabah bır guzel kahvaltımızı yaptık oyumuzu kullanmaya gıttık
oradan yeşilköy florya ya sahıle gıttık mısss gıbı denız ve cıcek kolularıyla bırlıkte guzel bır yuruyus yaptık:lepi:
oradan alısverıse gıttık buzdolabı bombostu mutfak alısverısı yaptık ve eve geldık
sımdı de balkonda barbekü yapıcaz hava coook guzel hepınızı öpuyorumŞeniz

selam kislar... anlasilan bugun kimsecikler yok... burda da hava cok guseldi. disari ciktik esimle saatlerce yurudum. cok iyi geldi.

yarin seker testimin ve kan testlerimin sonuclarini alicam. ins iyi cikarlar.. bi de cuma gunu girdigim ultrasonda bebegin suyu biraz fazla gorulmustu. bakalim doktorum ne dicek bu durumakafamçokkarıştı allahim sorunsuz bi sekilde hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin ins. saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi ins:Saruboceq:

canım inşallah güzell haberler alırsın...
bebek patiğine bayıldım incili falan çok hoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…