Hanimlar hepinize merhaba,
uzun zamandir griptim, ders de calismam lazim pek girip bakamiyordum. bugun gene terleyeyim iyice diye uyuyunca gece de gozume uyku girmiyor. saat 02.10
Bir ce deyip cikmak istemem ama gitmem lazim dersler beni bekler. hepinizi sevgiyle kucakliyorum. cook cok opuyorum.
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine:1hug:sağol canım evet çok beter
butun vucudum kırılıyor resmen vucudumada vurdu
Bende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.
Kızlar bİr haftadır yÜrÜyÜŞ yaparken aŞaĞı ya doĞru baskı ve hafİfİ bİ acı hİssedİyorum sİzdede var mı yoksa ben Çok hareketsİz mİ kalıyorum acaba ya akŞama kadar masa baŞı her fırsatta kalkıp dolaŞıyorum ama dıŞarda yÜrÜmek gİbİ olmuyor dıŞarı Çıkıp yÜrÜrken zorlandıĞımı hİssedİyorum
GÜnaydın kızlar ve onların tatlı bebeklerİ.
İlsucum geÇmİŞ olsun canım
kİbelecİm geÇmİŞ olsun.grİp İllet bİrŞey
Günaydın güsel anneler nasılsınız bakalım
Ilsu,Kibele geçmiş olsun canlarım dikkat edin kendinize bahar geliyo diye seviniyoruz ama hastalık yakamızı bırakmıcak galiba dikkat edin kendinize lütfen...a.s.
Nur84 göbişin çok tatlı canımcım maşallah sana ve güsel kuzuna ne güsel kocaman olmuş
Dilara80 canımcım annene çok geçmiş olsun tansiyon felanmı acaba birşeye üzülmüşte olabilir dikkat edin canım ya evde pek yanlız bırakmayın canım :teselli:
inş temiz çıkar canım , 100 lük daha ağır tabiBende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?