2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınnnnnnnnnn birbirinden tatlı anneler.............
nasılsınız güneşli güzel bir haftasonunu geride bıraktık..........
haftasonu gezdikkk durduk akşam çok geç geldim eve artık kendimi çok yorgun hissediyorum...
bebişimle saatlerce gezip dolaşıyoruz ya...sonra karnım ağrıyo tansiyonum düşüyor...

siz nasılsınız fıstıklar...................kaydirigubbakcemile5

Hanimlar hepinize merhaba,

uzun zamandir griptim, ders de calismam lazim pek girip bakamiyordum. bugun gene terleyeyim iyice diye uyuyunca gece de gozume uyku girmiyor. saat 02.10

Bir ce deyip cikmak istemem ama gitmem lazim dersler beni bekler. hepinizi sevgiyle kucakliyorum. cook cok opuyorum.

Günaydın güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları, yeni bir haftaya basladık, umarım haftamız cok güsel bi sekilde gecer ve tabi bi an once biter, 4 kere yatcas kalkcas bitcek kaydirigubbakcemile3

Bende bütün haftasonu gezdim nerdeyse, kızıma ciciler aldım ama gordumki cok gerekli ciciler diil, bilas gereksiz seylerde almışımm, o an eşimin niye beni alışverişe cıkarmadıgını anladımmm

Arkadaşlarımla buluştum, Kalamış sahilde dolaştımmm, havada süperdiiii, daha ince seyler giydimmm cok mutlu oldum, dünde oyumu kullandım, gecenin bir körüne dek sonucları izledim, rant kavgasına alet olan benim güzel ilçemde sürpriz oldu ve iktidar partisi kazanamadı :lepi: Böyle yane kısacası bu haftasonum dolu dolu geçti, kızımda bana inat gündüzleri sakin, geceleri tekme tokat modundaydıııı, sanırım bilas gececi olcak kendisi sositososito

Diloşummm kızın cok tatlı cnm ya, allah annesine babasına bagıslasın pek güselll masallah, yerim ben onun artisttt durusunuuu cokacimcoook Nurcum seninde göbegin cok sirinnn, tam hamile gobegi masallahhh

günaydınlarrrr güzell bi hafta bizleriin olsunn...:)))

kibele cnm çok geçmiş olsun.. dikkat et kendinee ve bebişine..

günaydın iyi haftalar herkese

Kibele geçmiş olsun canım
Benimde boğazlarım şişti inş iyileişirim biran evvel

Geçmiş olsun Kibele ve ılsuuu, boğaz ağrısı cok kötü az mı cektim 15 gündür :1no2: Dikkat edin ve bol bol ılık su için a.s.

GÜnaydın kızlar ve onların tatlı bebeklerı.

ılsucum geÇmıŞ olsun canım

kıbelecım geÇmıŞ olsun.grıp ıllet bırŞey

Günaydın güsel anneler nasılsınız bakalım
Ilsu,Kibele geçmiş olsun canlarım dikkat edin kendinize bahar geliyo diye seviniyoruz ama hastalık yakamızı bırakmıcak galiba dikkat edin kendinize lütfen...a.s.
Nur84 göbişin çok tatlı canımcım maşallah sana ve güsel kuzuna ne güsel kocaman olmuş
Dilara80 canımcım annene çok geçmiş olsun tansiyon felanmı acaba birşeye üzülmüşte olabilir dikkat edin canım ya evde pek yanlız bırakmayın canım :teselli:

Bende cmtesı 100 lÜk Şeker testımı yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama ıŞkence verıcıydı.

Kızlar bır haftadır yÜrÜyÜŞ yaparken aŞaĞı ya doĞru baskı ve hafıfı bı acı hıssedıyorum sızdede var mı yoksa ben Çok hareketsız mı kalıyorum acaba ya akŞama kadar masa baŞı her fırsatta kalkıp dolaŞıyorum ama dıŞarda yÜrÜmek gıbı olmuyor dıŞarı Çıkıp yÜrÜrken zorlandıĞımı hıssedıyorum

Geçmiş olsun Selsincim sanada... Bende bu cumartesi 50 lik olanı yaptırcam, hamileligimde cok tatlı yedimmmm senağlama Cok korkuyorummm valla.... Umarım sonucların güzel cıkar cnm a.s.

sağol canım evet çok beter
butun vucudum kırılıyor resmen vucudumada vurdu
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine:1hug:

Bende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.

hayırlısıyla iyi sonucu alacaksın inşallah canım...
bende cumartesi günü yaptırcam bakalım nasıl geçecek:Saruboceq:

evet canım bende böyle oluyorum ayakta fazla kalamıyorum bu yuzden

ilsucum geçmiş olsun cnm...

selsin cnm güzell haberler alırsın inşallahh

Hürremcim bende de aynı baskı var, aniden sancı giriyo yürürken kasıklarıma, midemde de inanılmaz bi yanma var, sanırım yavas yavas sıkıntılı son 3 aya yaklastıkca sikayetlerde artıyo :teselli:

GÜnaydın kızlar ve onların tatlı bebeklerİ.

İlsucum geÇmİŞ olsun canım

kİbelecİm geÇmİŞ olsun.grİp İllet bİrŞey

saolun kızlar
sizde dikkat edin kendinize
Bende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.
inş temiz çıkar canım , 100 lük daha ağır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…