2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sabah aç karnına gittim hastaneye saat 8.30.hemşire ilk önce parmağımdan bakrı şekerimi 81 çıktı.sonra damardan kan aldı.sonra suyu hazırladı içtik.saat 08.50.daha sonra 09.50 de tekrar kan aldı.sağ kolumdan damar bulamadığı için sol elimin üstünden aldı.sonra 1 saat daha bekledik.10.50.tekrar kan aldı.bu sefer sağ elimin üstünden aldı.gene 1 saat bekledik.11.50 ve gene sağ elimin üstünden başka biryerden kan almaya .çalıştı.ince şırınga ile alıcam dedi burası çok acır dedi.şırıngaya kan gelmedi.şırıngayı çıkardı.sadece iğnesi kaldı.iğnesinin ucundan tüpü doldurmaya çalıştı.ben onu öyle gördükce gözlerim karardı.kardeşim dışarıda bekliyordu.dışarından rengimin bembeyaz dudaklarımın mosmor olduğunu görmüş neyse bayılmadım allahtan heme yatırdılar.tabi tüp öylede dolmadı.sonra tekrar sol kolumdan aldı tüpü doldurdu.tam tamına 5 kere kan aldılar.saat 12 de işim bitti ama bende bittim yani.

hürremcim bende de oluyor...
çok dolaşıp çok yürüyünce ayakta biraz fazla kalınca...hemen kasıklarıma aşığı bi ağırlık çöküyor..
kasıklarım sancıyor başım dönüyor..................

Bende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.

Canım kaç saat sürdü 2 kezmi içtin bu ctesi 50lik yaptırıcam bende inş. normal çıkarda 100lüğe gerek kalmaz :1shok: canım senin 50lik ne zaman sonuçlanmıştı ne kadar beklemiştin

ayy selsincim geçmiş olsun atlatmışsın ama baya zorlanmışsın anlaşılan...
inşallah sonucun iyi çıkarda gelmiş geçmişş olur

Normal o zaman dÜzenlı yÜrÜyÜŞ yapma vaktı aslında Şımdı tam vucudu yÜrÜmeye alıŞtırmak lazım yoksa aĞırlaŞıp kalıcaz

Canım kaç saat sürdü 2 kezmi içtin bu ctesi 50lik yaptırıcam bende inş. normal çıkarda 100lüğe gerek kalmaz :1shok: canım senin 50lik ne zaman sonuçlanmıştı ne kadar beklemiştin

geçen hafta sonuçlanmıştıçyok canım birkez içiyorsun.50 likte 1 saat beklyorsun.100 lüktede birkere içiyorsun.ama 3 saat beklyorsun.her saat başı kan alıyorlar.

Selsincimmm cok zor olmuş cnm ama atlatmışsın cok şükür a.s. Delik deşik ediyolar insanı saolsunlarrr

ben hiç yemek yemek istemiyorum ve buna canım çok sıkılıyor............
yemek yerken midem bulanıyor nedenseee
herkezin ilk 3 midesi bulandııı benim son 3 ay bulanacak galiba................

Selsincim çok geçmiş olsun canım resmen çin işkencesi çekmişsin ya inş. sonuçların güsel çıkarda rahatlarsın canımcım

Melekcim bu konuyu doktorunla konuş canım son 3 ay normalde en fazla yemek yediğimiz kilo aldığımız dönem bebek içinde öyle en fazla toparlandıkları dönem sen bu durumu doktorunla konuş. Vitamin almıyosun belki alman gerektiğini söyleyebilir sana atlama canım önemli miden yememeye alışırsa bu sefer daha fazla zorlanırsın canımyerimseniben

Allah korusun melekcimmm, mide bulantısı cok zor hele son 3 ay dahada zor olur, daha hafif seyler yemeye calıs ve sürekli sevdigin seyleri yemeye calıs bence Şeniz

Bendede hic 6 aydır olmayan bişeyler olmaya basladı son 3 gündür, dün gece daha onceki 3 gece gibi saat 2 de kalkıp süt içtim, midem o kadar yanıyo ki, midem denemez gerci resmen yemek borum yanıyo, yediklerimi cıkarma hissi oluyo bendede ama yemek yedikten saatler sonra cok ilginc, düşünüyorum taşınıyorum bi neden bulamıyorum

haklısın canım yemedikçe iştahı tamamiyle kapanıyor insanın mide küçülüyor...
bu sefe de bi kase çorba az salata ile midem tıka basa dolmuş gibi oluyor rahatsız oluyorum...........
bu hafta cumartesi gideceğim doktoruma konuşurum bakalım...
ben iştahsız oldukça bebeğim de iştahsız olcak doğunca diye çok korkuyorum ya.............fisfisfis
etrafımdaki hamileler gece kalkıp yemek yiyormuş ve sürekli acıkıyormuş...
ben 3 gün yemek yemesem aklıma gelmez...senağlama
gece falan hiç acıkmıyorum.........:1no2:
bakalım ne dicek doktorum

bundan hafigf bi beslenme olamaz heralde zuzu...sebze meyve yoğurt ağırlıklı besleniyorum canım....
şekerli,hamur, ve yağlı şeyleri hiç yemiyorum desem yerii çok nadiren tadımlık yediğim oldu....
tuz kullanmıyorrum zaten sevmiyordum eskidende...
bende anlayamadım:bbo:

Evet mide küçülmesi Allah korusun kötü olur sonuçta yememiz vitamin almamız lazım bebek vitaminsiz kalmaz ama senin depolarından alır ve sen bu sefer güçten kuvetten düşersin çabuk deforme olursun yemen lazım
Lütfen çorba salata ile geçiştirme öğünlerini canım mutalaka düzenli yemeğini ye ara öğünlerini al gün içinde süt iç ben birde sabah kalkınca süt içiyorum. yani 2 büyük bardak içmiş oluyorum genelde gün içinde yemek için çaba serfetmelisin canım
Mutlaka sor doktoruna bebek anne hamilelik döneminde ne yerse onlara karşı aşiyanlık oluyomuş o tadları seviyomuş doğduktan sonra ben hep bundan dolayı inan herşeyden yiyorum meyve mesela pek sevmem ama deli gibi meyve yiyorum sırf çocuğum sevsin diye herşey onlar için diyoruz:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…