Bende cmtesİ 100 lÜk Şeker testİmİ yaptırdım.sonuÇları bugÜn alıcam.ama İŞkence verİcİydİ.
Canım kaç saat sürdü 2 kezmi içtin bu ctesi 50lik yaptırıcam bende inş. normal çıkarda 100lüğe gerek kalmaz :1shok: canım senin 50lik ne zaman sonuçlanmıştı ne kadar beklemiştin
ayy selsincim geçmiş olsun atlatmışsın ama baya zorlanmışsın anlaşılan...
inşallah sonucun iyi çıkarda gelmiş geçmişş olur
Selsincimmm cok zor olmuş cnm ama atlatmışsın cok şükür a.s. Delik deşik ediyolar insanı saolsunlarrr
ben hiç yemek yemek istemiyorum ve buna canım çok sıkılıyor............
yemek yerken midem bulanıyor nedenseee
herkezin ilk 3 midesi bulandııı benim son 3 ay bulanacak galiba................
ben hiç yemek yemek istemiyorum ve buna canım çok sıkılıyor............
yemek yerken midem bulanıyor nedenseee
herkezin ilk 3 midesi bulandııı benim son 3 ay bulanacak galiba................
Selsincim çok geçmiş olsun canım resmen çin işkencesi çekmişsin ya inş. sonuçların güsel çıkarda rahatlarsın canımcım
Melekcim bu konuyu doktorunla konuş canım son 3 ay normalde en fazla yemek yediğimiz kilo aldığımız dönem bebek içinde öyle en fazla toparlandıkları dönem sen bu durumu doktorunla konuş. Vitamin almıyosun belki alman gerektiğini söyleyebilir sana atlama canım önemli miden yememeye alışırsa bu sefer daha fazla zorlanırsın canımyerimseniben
Allah korusun melekcimmm, mide bulantısı cok zor hele son 3 ay dahada zor olur, daha hafif seyler yemeye calıs ve sürekli sevdigin seyleri yemeye calıs bence Şeniz
Bendede hic 6 aydır olmayan bişeyler olmaya basladı son 3 gündür, dün gece daha onceki 3 gece gibi saat 2 de kalkıp süt içtim, midem o kadar yanıyo ki, midem denemez gerci resmen yemek borum yanıyo, yediklerimi cıkarma hissi oluyo bendede ama yemek yedikten saatler sonra cok ilginc, düşünüyorum taşınıyorum bi neden bulamıyorum[/QUOTE
Hoşgeldin aramızaaa bu mide yanmasına yapılacak bişiy ne yazıkki yok canım rahim büyüdükçe mide yukarı yemek borusuna yaklaşıyor mide öz suyuda yemek borusuna kaçtığı için yanma yapıyor
Doktoruma sordum hamileliğin getirdiği bir şey ne yazıkki bu şekilde devam edicek dedi bi kaç ilaç ismi verdi kullanabilirsin sakıncası yok dedi rennie duo gibi.
Bir rivayete görede bebek saçlandığı için mide yanması oluyormuş buda bir ihtimal diye düşünüyorum benim mesela sırma saçlı bir oğlum olacak büyük ihtimal :roflol:
Allah korusun melekcimmm, mide bulantısı cok zor hele son 3 ay dahada zor olur, daha hafif seyler yemeye calıs ve sürekli sevdigin seyleri yemeye calıs bence Şeniz
Bendede hic 6 aydır olmayan bişeyler olmaya basladı son 3 gündür, dün gece daha onceki 3 gece gibi saat 2 de kalkıp süt içtim, midem o kadar yanıyo ki, midem denemez gerci resmen yemek borum yanıyo, yediklerimi cıkarma hissi oluyo bendede ama yemek yedikten saatler sonra cok ilginc, düşünüyorum taşınıyorum bi neden bulamıyorum
haklısın canım yemedikçe iştahı tamamiyle kapanıyor insanın mide küçülüyor...
bu sefe de bi kase çorba az salata ile midem tıka basa dolmuş gibi oluyor rahatsız oluyorum...........
bu hafta cumartesi gideceğim doktoruma konuşurum bakalım...
ben iştahsız oldukça bebeğim de iştahsız olcak doğunca diye çok korkuyorum ya.............fisfisfis
etrafımdaki hamileler gece kalkıp yemek yiyormuş ve sürekli acıkıyormuş...
ben 3 gün yemek yemesem aklıma gelmez...senağlama
gece falan hiç acıkmıyorum.........:1no2:
bakalım ne dicek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?