2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım gece simit çekti...
eşim dedi hadi çıkıp alalım..gittik aldık ama ben geç oldu diye simidi yemedim sabah işe götürürüm orda yerim peynirle diye...
bu sabah işe getirdim simidimi............
ama bu saat oldu şimdiye kadar sadece simidin çeyreğini yiyebildimmmi
siz de böylemisiniz ya...

hakısın gaydıncım ya...........
heerşey meleklerimiz için.............
bvitek annemlerde iştahım biraz açılıyor...........
o da bu sabah viyanaya gitti 1,5 ay sonra gelecek.............
ee o zamana kadar iş işten geçecek doğumuma çok az kalmış olacak

Anlattığına göre miden küçülmüş Melekcim senin
Bebeğini bir kenara koyarsak sen kendin için yemelisin
Cünkü bebek senden vitaminleri alıyor sen gücsüz kalırsın tatlım

gunaydin kizlar, herkese iyi haftalar.

hasta arkadaslara gecmis olsun diyorum.
ipegimu bulusmadan soz etmissiniz - valla ayarlayabilirsek ben de gelmek isterim.
selsincim sana da insallah guzel haberler gelir.

cnm bence de bu durumu dr unla konuş...
ben sabah kahvaltıma özen gösteriyorum akşam yemesemde oluyor ya da meyveyle geçiştirsem de ama benim iştahım arttı sanki aşeriyorumm:))))

Anlattığına göre miden küçülmüş Melekcim senin
Bebeğini bir kenara koyarsak sen kendin için yemelisin
Cünkü bebek senden vitaminleri alıyor sen gücsüz kalırsın tatlım

evet canım bebek pek etkilenmez ama ben kötü olyorum..........
sürekli başım dönüyorr tansiyonum 8-6................
azcık ayakta kalsam hemen fenalaşıyorum...:çok üzgünüm:

benimde bi sıkıntım şimdilik midem arada yanıyor o da dayanamayacağım kadar kötü değil..
sadece dişlerimi fırçalarken midem bulanıyor biraz ilk haftalarımda olurdu genelde yine başladı ama ne kasık ağrım ne başka bi şikayetim yok maşallahh bize....

cnm bence de bu durumu dr unla konuş...
ben sabah kahvaltıma özen gösteriyorum akşam yemesemde oluyor ya da meyveyle geçiştirsem de ama benim iştahım arttı sanki aşeriyorumm:))))

benide endişelendiren bu...........
iştahım artması gerekirken artmıyor hatta azalıyor gibi..........
normalde 20.haftadan sonra iştahın şiddetle açılması gerekiyor sanırım herkezin öyle olmuş....
gece kalkıp yemek yiyenler armış............:sm_confused:

benim midem hiççççççççççç yanmıyor ama..........
sanırım kızım kel olacak.....
ama ben saçlı bebeklere hayranım...
inşallah saçlı olur

kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla çünki bel ağrım çok fazla yatakta yatarken bile zorlanıyorum yattığım yerden eşim kaldırıyor biraz ayakta kalınca daha beter oluyor dün birde göbeğimden aşağı doğru ağrı ve sızılar oldu ara ara heralde normaldir bu ağrılar:asigim:

dün oyumu kullandım eşim görevliydi bütün gün heyecan içinde geçti kazanacakmıyız kaybedecekmiyiz diye belediye başkanımızla çok uğraştılar ama kazanan yine bizler olduk hemde 2500 oy farkla:lepi::dance: çok sevindik eşim beni götürmedi ama ben dayanamadım hemen gittim kutlamaların olduğu meydana kaydirigubbakcemile2

bana yine kızacaksınız ama yine misafirim var bugünklava:klava:hakettim yine
ama yormayacağım kendimi akşamdan ikramlarımı hazırladım evimde temiz birde 3 kişi kalabalık değil evdede yalnız vakit geçmiyor

olabilir zuzum bakalım bebekler doğunca anlıcaz bu yanmalar saçlanmadanmı ablamda olmuştu mide yanması oğluşu simsiyah saçlarla doğdu ama sonra döküldü şimdi normal saçlı resmini koymuştum hatırlarsan kaydirigubbakcemile3 bakalım bizimkiler nasıl olucak ayyy meraklandım bak şimdi:sm_cool:

evet bu doğru.
ablma büyük oğlunda eti balığı çiğ çiğ yiyecek kadar ete düşmüştü.
eskiden de sevmezdi o kadar.
küçük oğlunda aradan 10 yıl geçmişti üstelik,mercimek çorabsı ve çorba ve portakal dan başka bir şey yemiyordu.
şimid büyük oğlumuz et ve balıktan başka şeye yemek gözü ile bakmaz.
küçük de bizi çağırırekn gelin çoppaaa (çorba) yiyelim diye çağırırdı.ve hala iştahsız ve çorbacı
)
tesadüf mü ,bilmem ama kaan kocatepenin sitesinde de yazıyor aynı şeyler, kendi çocuğu ve eşi üzerinde özellikle tecrüba etmiş:)
benim kız bu durumda ,heşeyden yiyecek belli.
:)
eğer teori bende de tutara tabi.hiç bir yemeeğe itirazım yok,ama fazla da yemem hiç bir şeyi.
zaten bebekliğim dede annemi hiç üzmemişim her açıdan .inşallah kızm benim gibi olurdelikafadulden

Mide yanmasının sacla alakası yokmuş kızlar
bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş ondan
sonuçta bebek kesenin içinde saclansa bile nasıl yanma yapabilir ki

bende ayakta kalamıyorum kızlar belim berbat ağrıyor hııııııııııımkalkıp randevu almam lazım çarşamba günü kızımı görmeye gideceğim 1 ay oldu valla görmeyeli nasılda büyümüştür kuzum benim heralde ertesi günü yine çağırır beni şeker tesiti için
selsin canım geçmiş olsun çok zor atlatmışsın yaa

ozaman benım oğlum sadece et yıyecekdelikafadulden
benım abımde ete cok duskun et yemegınden baska bırsey yemez ama annem onda ne yedı bılmıyorum bı ara sorayım barıkaydirigubbakcemile2

Geçen akşam eşimle sinemaya gittik bekleme salonundayız hamile bi bayan geldi 8 aylık falan herhalde yaktılar eşiyle sigaralarını karşılıklı içtiler ALLAHIM nasıl sinir oldum ya eşim bile çok kızdı nasıl anne baba bunlar diye bizse burda ya bebeklerimizi besleyemiyorsak eksik gıda alıyorsak diye dertleşiyoruz ALLAH akıl fikir versin bazı kullarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…