günaydın kızlar nasılsınız
benim morelim çok bozuk iş yerimdeki odamda fare var heralde acayip sinirlerim bozuldu
canım gece simit çekti...
eşim dedi hadi çıkıp alalım..gittik aldık ama ben geç oldu diye simidi yemedim sabah işe götürürüm orda yerim peynirle diye...
bu sabah işe getirdim simidimi............
ama bu saat oldu şimdiye kadar sadece simidin çeyreğini yiyebildimmmi
siz de böylemisiniz ya...
Allah korusun melekcimmm, mide bulantısı cok zor hele son 3 ay dahada zor olur, daha hafif seyler yemeye calıs ve sürekli sevdigin seyleri yemeye calıs bence Şeniz
Bendede hic 6 aydır olmayan bişeyler olmaya basladı son 3 gündür, dün gece daha onceki 3 gece gibi saat 2 de kalkıp süt içtim, midem o kadar yanıyo ki, midem denemez gerci resmen yemek borum yanıyo, yediklerimi cıkarma hissi oluyo bendede ama yemek yedikten saatler sonra cok ilginc, düşünüyorum taşınıyorum bi neden bulamıyorum[/QUOTE
Hoşgeldin aramızaaa bu mide yanmasına yapılacak bişiy ne yazıkki yok canım rahim büyüdükçe mide yukarı yemek borusuna yaklaşıyor mide öz suyuda yemek borusuna kaçtığı için yanma yapıyor
Doktoruma sordum hamileliğin getirdiği bir şey ne yazıkki bu şekilde devam edicek dedi bi kaç ilaç ismi verdi kullanabilirsin sakıncası yok dedi rennie duo gibi.
Bir rivayete görede bebek saçlandığı için mide yanması oluyormuş buda bir ihtimal diye düşünüyorum benim mesela sırma saçlı bir oğlum olacak büyük ihtimal :roflol:
Deme gaydıncımmmm yaaaa cok fena o zaman, resmen 3 gecedir üstüste uyanıyorummm bıdı bıdı ede ede, bişi diil sanırım gecede rahatsız uyuyorumki ani hareketlerden olsa gerek karnımda sancıyla uyanıyorum, uykusuz kalıyorum, a kızım saçlanıyo mu acaba, benim cok sacım varmıs cok cektirmisim anneme benim kızmda bana mı aynısını yapıyo acep?
Anlattığına göre miden küçülmüş Melekcim senin
Bebeğini bir kenara koyarsak sen kendin için yemelisin
Cünkü bebek senden vitaminleri alıyor sen gücsüz kalırsın tatlım
günaydın kızlar nasılsınız
benim morelim çok bozuk iş yerimdeki odamda fare var heralde acayip sinirlerim bozuldu
amanınnnn bende acayip korkarımm cnm dikkat et...
ayyy allah korusun çok kaorkarım haber ver hemen ilgililere..yaa
cnm bence de bu durumu dr unla konuş...
ben sabah kahvaltıma özen gösteriyorum akşam yemesemde oluyor ya da meyveyle geçiştirsem de ama benim iştahım arttı sanki aşeriyorumm:))))
Evet mide küçülmesi Allah korusun kötü olur sonuçta yememiz vitamin almamız lazım bebek vitaminsiz kalmaz ama senin depolarından alır ve sen bu sefer güçten kuvetten düşersin çabuk deforme olursun yemen lazım
Lütfen çorba salata ile geçiştirme öğünlerini canım mutalaka düzenli yemeğini ye ara öğünlerini al gün içinde süt iç ben birde sabah kalkınca süt içiyorum. yani 2 büyük bardak içmiş oluyorum genelde gün içinde yemek için çaba serfetmelisin canım
Mutlaka sor doktoruna bebek anne hamilelik döneminde ne yerse onlara karşı aşiyanlık oluyomuş o tadları seviyomuş doğduktan sonra ben hep bundan dolayı inan herşeyden yiyorum meyve mesela pek sevmem ama deli gibi meyve yiyorum sırf çocuğum sevsin diye herşey onlar için diyoruz:sm_confused:
evet bu doğru.
ablma büyük oğlunda eti balığı çiğ çiğ yiyecek kadar ete düşmüştü.
eskiden de sevmezdi o kadar.
küçük oğlunda aradan 10 yıl geçmişti üstelik,mercimek çorabsı ve çorba ve portakal dan başka bir şey yemiyordu.
şimid büyük oğlumuz et ve balıktan başka şeye yemek gözü ile bakmaz.
küçük de bizi çağırırekn gelin çoppaaa (çorba) yiyelim diye çağırırdı.ve hala iştahsız ve çorbacı
)
tesadüf mü ,bilmem ama kaan kocatepenin sitesinde de yazıyor aynı şeyler, kendi çocuğu ve eşi üzerinde özellikle tecrüba etmiş:)
benim kız bu durumda ,heşeyden yiyecek belli.
:)
eğer teori bende de tutara tabi.hiç bir yemeeğe itirazım yok,ama fazla da yemem hiç bir şeyi.
zaten bebekliğim dede annemi hiç üzmemişim her açıdan .inşallah kızm benim gibi olurdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?