benide endişelendiren bu...........
iştahım artması gerekirken artmıyor hatta azalıyor gibi..........
normalde 20.haftadan sonra iştahın şiddetle açılması gerekiyor sanırım herkezin öyle olmuş....
gece kalkıp yemek yiyenler armış............:sm_confused:
kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla çünki bel ağrım çok fazla yatakta yatarken bile zorlanıyorum yattığım yerden eşim kaldırıyor biraz ayakta kalınca daha beter oluyor dün birde göbeğimden aşağı doğru ağrı ve sızılar oldu ara ara heralde normaldir bu ağrılar:asigim:
dün oyumu kullandım eşim görevliydi bütün gün heyecan içinde geçti kazanacakmıyız kaybedecekmiyiz diye belediye başkanımızla çok uğraştılar ama kazanan yine bizler olduk hemde 2500 oy farkla:lepi::dance: çok sevindik eşim beni götürmedi ama ben dayanamadım hemen gittim kutlamaların olduğu meydana kaydirigubbakcemile2
bana yine kızacaksınız ama yine misafirim var bugünklava: klava:hakettim yine
ama yormayacağım kendimi akşamdan ikramlarımı hazırladım evimde temiz birde 3 kişi kalabalık değil evdede yalnız vakit geçmiyor
olabilir zuzum bakalım bebekler doğunca anlıcaz bu yanmalar saçlanmadanmı ablamda olmuştu mide yanması oğluşu simsiyah saçlarla doğdu ama sonra döküldü şimdi normal saçlı resmini koymuştum hatırlarsan kaydirigubbakcemile3 bakalım bizimkiler nasıl olucak ayyy meraklandım bak şimdi:sm_cool:
benim midem hiççççççççççç yanmıyor ama..........
Sanırım kızım kel olacak.....
Ama ben saçlı bebeklere hayranım...
Inşallah saçlı olur
BENCE TESADÜF DEĞİL.............evet bu doğru.
ablma büyük oğlunda eti balığı çiğ çiğ yiyecek kadar ete düşmüştü.
eskiden de sevmezdi o kadar.
küçük oğlunda aradan 10 yıl geçmişti üstelik,mercimek çorabsı ve çorba ve portakal dan başka bir şey yemiyordu.
şimid büyük oğlumuz et ve balıktan başka şeye yemek gözü ile bakmaz.
küçük de bizi çağırırekn gelin çoppaaa (çorba) yiyelim diye çağırırdı.ve hala iştahsız ve çorbacı
)
tesadüf mü ,bilmem ama kaan kocatepenin sitesinde de yazıyor aynı şeyler, kendi çocuğu ve eşi üzerinde özellikle tecrüba etmiş:)
benim kız bu durumda ,heşeyden yiyecek belli.
:)
eğer teori bende de tutara tabi.hiç bir yemeeğe itirazım yok,ama fazla da yemem hiç bir şeyi.
zaten bebekliğim dede annemi hiç üzmemişim her açıdan .inşallah kızm benim gibi olurdelikafadulden
melek herkes aynı oalcak diye bir şey yok ki.
senin bünyen bu benim bünyem bu.
ama sen birazcık daha artıramaya çalışırsan sana faydası olur zorlanmazsın.seveceğin ve en azıdan zorlanmadan yiyeceğin bazı şeylerde dozunu kaçırarak yemeye çalış miden azıcık genişlesin.
yoksa bebeğine de sende zarar görmezsiniz tabi şu an ki halin ile ama sen biraz güçsüz olurusn.
hadi bakalaım iştahını kabartacak güzel şeyelr düşünmeye başlacokacimcoook
bende çok korkarım ya söledim umarım bir önce çözül bulurlar
benide endişelendiren bu...........
iştahım artması gerekirken artmıyor hatta azalıyor gibi..........
normalde 20.haftadan sonra iştahın şiddetle açılması gerekiyor sanırım herkezin öyle olmuş....
gece kalkıp yemek yiyenler armış............:sm_confused:
Mide yanmasının sacla alakası yokmuş kızlar
bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş ondan
sonuçta bebek kesenin içinde saclansa bile nasıl yanma yapabilir ki
Geçen akşam eşimle sinemaya gittik bekleme salonundayız hamile bi bayan geldi 8 aylık falan herhalde yaktılar eşiyle sigaralarını karşılıklı içtiler ALLAHIM nasıl sinir oldum ya eşim bile çok kızdı nasıl anne baba bunlar diye bizse burda ya bebeklerimizi besleyemiyorsak eksik gıda alıyorsak diye dertleşiyoruz ALLAH akıl fikir versin bazı kullarına
İlsu , Melek keltoş olcak bebekler tokaları takamıcaksınız kaydirigubbakcemile2 şaka şaka inş. saçlı olur hurafede olablir mide yanmasının saça bağlanması ama tesadüf o ki midesi yananların hep saçlı çocukları olmuş neyse biz görücez artık doğduklarında bende keltoş oğluş istiyorum
Yemek borum sürekli yanıyo yaaaa, su içiyorummm su cok iyi geliyooo :çok üzgünüm:
BENCE TESADÜF DEĞİL.............
anne ne yerse bebek ona daha yatkın oluyormuş..........
ben sadece çorba yemiyorum elbette...
ama çorba içmek mideme iyi geliyor...
salata ve yeşilliktede çok vitamin var...severek yiyorum.........
her gün 1 bardak süt içiyorum 1 büyük dilim peynir veya kaşar yiyorum..4-5 ta ceviz yiyorum
bunları ihmal etmiyorum.............
EVET CANIM HERKEZİN HAMİLELİĞİ FARKLI TABİ Kİ AMA GENELDE BENZER BAZI DURUMLAR.........
OFF CUMARTESİ KONUŞACAĞIM BAKALIM DOKTORUMLA
fazla takip edemiyorum ama benim her gün müdem yanıyor ve bir bardak süt yada elma yediğim zmaan geçiyor aklınızda olsun yine de.evet bende iştah artması felaket derece,kızlar doyduğumu fark etmiyorum desem inanaın cokacimcoookgerçi doktorum kilom için çok iyi dedi her ay 1 kg alıyorum ve de bebeğe gidiyor bana kilo yansımadı ama olsun :1shok:herşeye değer onun çektirdği herşeyhihoyyyt
Allah korusun melekcimmm, mide bulantısı cok zor hele son 3 ay dahada zor olur, daha hafif seyler yemeye calıs ve sürekli sevdigin seyleri yemeye calıs bence Şeniz
Bendede hic 6 aydır olmayan bişeyler olmaya basladı son 3 gündür, dün gece daha onceki 3 gece gibi saat 2 de kalkıp süt içtim, midem o kadar yanıyo ki, midem denemez gerci resmen yemek borum yanıyo, yediklerimi cıkarma hissi oluyo bendede ama yemek yedikten saatler sonra cok ilginc, düşünüyorum taşınıyorum bi neden bulamıyorum
ben hiç yemek yemek istemiyorum ve buna canım çok sıkılıyor............
yemek yerken midem bulanıyor nedenseee
herkezin ilk 3 midesi bulandııı benim son 3 ay bulanacak galiba................
benimde hiç yanmıo canım
Canım önceleri benim yanmama süt iyi geliyodu süt içmeyi dene
Ama işyeri hekimine bir rennie Duo yazdırsan hiç fena olmaz faydasını görüceksin hamileler kullanıyor bir zararı yok ben çok zor durumda kalınca kullanıyorum her zaman değil yaniyerimseniben
saĞlık olsun kızlar ya ben her geÇengÜn stres yapmaya baŞladım.................
Ne olcak nasıl olcak odasını ne zaman yerleŞtırcem....ayy boya olcak odaya evımmm bÜyÜk bır temızlık geÇırecek nasıl olcak ne zaman yetıŞÇekk bı telaŞ yaptım neden olduĞunu anlayamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?