2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melek herkes aynı oalcak diye bir şey yok ki.
senin bünyen bu benim bünyem bu.
ama sen birazcık daha artıramaya çalışırsan sana faydası olur zorlanmazsın.seveceğin ve en azıdan zorlanmadan yiyeceğin bazı şeylerde dozunu kaçırarak yemeye çalış miden azıcık genişlesin.
yoksa bebeğine de sende zarar görmezsiniz tabi şu an ki halin ile ama sen biraz güçsüz olurusn.
hadi bakalaım iştahını kabartacak güzel şeyelr düşünmeye başlacokacimcoook

Ya bende de son 1 haftadır göğüslerimin hemen alt tarafında gerilme gibi ağrılar hissediyorum resmen kaslarım geriliyor sanki ama baktım bu hafta normal yazıyor vücut kendisi doğuma hazırlamaya başlıyormuş bu tip şikayetler normalmiş yürüyüşüm bile değişmeye başladı
Hamile yürüyüşü var sende diyolar komik oluyomuşum mirmirmirmir ama napıyım rahat etmek istiyorsun yürümek bile sıkıntı 3 ay böyle geçicek bende yürüyüşlere başlıcam vücudumu doğuma kendimce hazırlamam lazım normal doğuma çok yardımcı oluyomuş yürüyüş

Ya bende de son 1 haftadır göğüslerimin hemen alt tarafında gerilme gibi ağrılar hissediyorum resmen kaslarım geriliyor sanki ama baktım bu hafta normal yazıyor vücut kendisi doğuma hazırlamaya başlıyormuş bu tip şikayetler normalmiş yürüyüşüm bile değişmeye başladı
Hamile yürüyüşü var sende diyolar komik oluyomuşum mirmirmirmir ama napıyım rahat etmek istiyorsun yürümek bile sıkıntı 3 ay böyle geçicek bende yürüyüşlere başlıcam vücudumu doğuma kendimce hazırlamam lazım normal doğuma çok yardımcı oluyomuş yürüyüşyerimseniben

Aferim Derincim, 3 az bence keske 23 kişiyi cagırsaydınnnn klava:klava:klava: Cok yoruyosun coook kendini tam dayaklıksın valla ama dua etttt minik kızınaaaaaa :1ninca:

Ay sen oyle diyince benim aklıma japon gerilim filmleri geliyo, saçlı saçlı delikafaduldendelikafadulden

Kıslar 32. haftaya kadar ayda bir kontrol normalmiş 32-36 arası 15de bir daha 36-... üstü için doktor 3 günde birde çağırabilirmiş sıklıkla gitmek gerekiyormuş tabi ben normal doğum için bahsediyorum son dönemki sıklığı

BENCE TESADÜF DEĞİL.............
anne ne yerse bebek ona daha yatkın oluyormuş..........
ben sadece çorba yemiyorum elbette...
ama çorba içmek mideme iyi geliyor...
salata ve yeşilliktede çok vitamin var...severek yiyorum.........
her gün 1 bardak süt içiyorum 1 büyük dilim peynir veya kaşar yiyorum..4-5 ta ceviz yiyorum
bunları ihmal etmiyorum.............

EVET CANIM HERKEZİN HAMİLELİĞİ FARKLI TABİ Kİ AMA GENELDE BENZER BAZI DURUMLAR.........
OFF CUMARTESİ KONUŞACAĞIM BAKALIM DOKTORUMLA

bende çok korkarım ya söledim umarım bir önce çözül bulurlar

inşallah canımm.....

yine de çok panik yapma canım herkesin hamileliği farklı oluyor bi bakmışsın 7. aydan sonra buzdolabının önünde sabahlıyorsun delikafadulden

Mide yanmasının sacla alakası yokmuş kızlar
bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş ondan
sonuçta bebek kesenin içinde saclansa bile nasıl yanma yapabilir ki

bunlar hurafe bende hiç inanmıyorummşakkıdı

inanmıyorumm yaa ne insanlar var bende günde 1 pkt içerdim ama asla asla bebeğime bunu yapamam kendi zevklerim için....

ılsu , Melek keltoş olcak bebekler tokaları takamıcaksınız kaydirigubbakcemile2 şaka şaka inş. saçlı olur hurafede olablir mide yanmasının saça bağlanması ama tesadüf o ki midesi yananların hep saçlı çocukları olmuş neyse biz görücez artık doğduklarında bende keltoş oğluş istiyorum

fazla takip edemiyorum ama benim her gün müdem yanıyor ve bir bardak süt yada elma yediğim zmaan geçiyor aklınızda olsun yine de.evet bende iştah artması felaket derece,kızlar doyduğumu fark etmiyorum desem inanaın cokacimcoookgerçi doktorum kilom için çok iyi dedi her ay 1 kg alıyorum ve de bebeğe gidiyor bana kilo yansımadı ama olsun :1shok:herşeye değer onun çektirdği herşeyhihoyyyt

Yeme olayı bende de var yiyorum sık sık ama dikkat ediyorum 2 haftadır bende kilo alıyorum bebetomda ama doktor dikkat et dedi bana geçen hafta 400 gr almıştım bakalım bu hafta ne kadar oldu ben ayda 1 kilodan fazla alıyorum dutmuyoki gırtlak haftasonu annemlerde fark ettim doyduğumu far edemiyorum kahvaltıda dur dedim kendime kaydirigubbakcemile3

Yemek borum sürekli yanıyo yaaaa, su içiyorummm su cok iyi geliyooo :çok üzgünüm:

Canım önceleri benim yanmama süt iyi geliyodu süt içmeyi dene
Ama işyeri hekimine bir rennie Duo yazdırsan hiç fena olmaz faydasını görüceksin hamileler kullanıyor bir zararı yok ben çok zor durumda kalınca kullanıyorum her zaman değil yaniyerimseniben

saĞlık olsun kızlar ya ben her geÇengÜn stres yapmaya baŞladım.................
Ne olcak nasıl olcak odasını ne zaman yerleŞtırcem....ayy boya olcak odaya evımmm bÜyÜk bır temızlık geÇırecek nasıl olcak ne zaman yetıŞÇekk bı telaŞ yaptım neden olduĞunu anlayamadımmm

dediğin gibi etkiliyorudr bebeği am inşallah bebeklerimiz bizleri üzemeden yeler:)
ya birde yeşillik peynİr ve süt zaten yiyorum ara öğün olarak.delikafadulden
özellikle mesela akşamları kıvırcık yıkıyorum ,çatur çutur, ve yemeğin yanıdna da ekstra yeşillikler.ama yemeğin yanında .ceviz günlük ihtiyacım için yiyorum yine.
ama yemekleri de yiyorummm
sana göre obur oluyorum ben ama etrafımdakler fazla yemediğimi söylüyor:)
zaten eskidende porisyonalrım küçük olurdu.

bana mide yanması artınca 2 hafta önce pulset vermişti doktorum ama benim daha önceden gastritm varıd o yzüden ilaç almak zorunluluk olmuştu.
ağrısı çok oluyorudr çünkü yanma ile birlikte.
eve iyi olsun kuzucukalrımzı da değil mş?

günaydın güzel anneler
selsin inşallah şekerin bu sefer iyi çıkar
ilsu kibele geçmiş olsun kızlar
dilara bazen benimde belim ağrıyor çok zor ya geçmiş olsun

canım sen gebelik reflüsü olmuşun mide yanması biyere kadar ama gerçekten yemek borusu zor

ben hiç yemek yemek istemiyorum ve buna canım çok sıkılıyor............
yemek yerken midem bulanıyor nedenseee
herkezin ilk 3 midesi bulandııı benim son 3 ay bulanacak galiba................

canım bence dr la konuş evet bebişine bişey olmaz ama sen güçsüzleşirsen
doğumada giracağiz güçlü olmamız lazım
bende bir haftadır her 1 saatte mutlaka bişeyler yemeğe çalışıyorum
deli gibi yedim inanamazsınız 2 kişinin yediğini yiyorumdur
kilo alıyım diye ama 300 gr almışım
bünyemden heralde

benimde hiç yanmıo canım

şimdilik bendede yok ama genelde oluyomuş
tabi ne kadar geç olursa o kadar iyi olurkaydirigubbakcemile3

Süt içiyim once ya artık hicbisi amak istemiyorum ekstradan o kadar cok ilaç vb.kullandım ki resmen sıkıldım cnm ya, ya midem yanmıyo ki bi de işin ilginci resmen yemek borum yanıyooooo :uhm:

Neslicim günaydınnn, gebelik reflüsü nedir cnm yaaaamirmirmirmir:1shok::1shok::1shok: AY panik yaparm bak ben simdi en iyisi doktoruma mail atıyım ben bi durumdan haberdar ediyimmm

canım herşey hallolurrr sen canını / canınızı sıkmayın....her stresine karşılık ağrın artar ve moralin bozulur Allah korusun...bizde oda hazırlama bitti herşeyi hazır minişimin sadece hastane çıkış çantası yerleşecek,haziran gibi de halılar yıkanmya gidecek,kadın tutulup camlar silinip perdeler yıkancak oldu bitti işte...gelecek misafirlere vermek için teyzeciğim sarma sarımaya bile başladı sarıp buzluğa atıyor delikafaduldenzaten sen de sezeryan olucaksın zamanın bellidir nezaman doğum yapacağın demedi mi doktor sana gün vermedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…