canım herşey hallolurrr sen canını / canınızı sıkmayın....her stresine karşılık ağrın artar ve moralin bozulur Allah korusun...bizde oda hazırlama bitti herşeyi hazır minişimin sadece hastane çıkış çantası yerleşecek,haziran gibi de halılar yıkanmya gidecek,kadın tutulup camlar silinip perdeler yıkancak oldu bitti işte...gelecek misafirlere vermek için teyzeciğim sarma sarımaya bile başladı sarıp buzluğa atıyor delikafaduldenzaten sen de sezeryan olucaksın zamanın bellidir nezaman doğum yapacağın demedi mi doktor sana gün vermedimi?
kızlar bugün oğluşumu görmeye gideceğiz
3 hafta önce gitmiştimbüyümüştür heralde kuzucuğum
dr doğumuda konuşacağız bakalım
nedense bugün çoooook heyecanlıyımdelikafadulden
Süt içiyim once ya artık hicbisi amak istemiyorum ekstradan o kadar cok ilaç vb.kullandım ki resmen sıkıldım cnm ya, ya midem yanmıyo ki bi de işin ilginci resmen yemek borum yanıyooooo :uhm:
Neslicim günaydınnn, gebelik reflüsü nedir cnm yaaaamirmirmirmir:1shok::1shok::1shok: AY panik yaparm bak ben simdi en iyisi doktoruma mail atıyım ben bi durumdan haberdar ediyimmm
TARİH belli tatlım 11 temmuzda..........
ama yinede beni stres sardı canım sankiii hiçbişey yetişmicek gibi....
kendimi çok gergin hissediyorum....
Ne güselll cok büyümüş gorceksinnnn oğluşunu, bi de senin 27.haftan bitiyo neslicim çoğumuzda ilerdesin, bebeginnn komacan olmustur eminim simdiye dek annesi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Bizede güsel güsel haberlerini getir cnm... Doğum konusmak icin erken degilmi yaa
iyi haberlerle gel tatlımmŞeniz
hadi hayırlı sonuçlarla gel geçen hafta bende senin gibiydim kaydirigubbakcemile5
...
eşimin soracağı saçma sapan soruları vardakaydirigubbakcemile3
bakım ünütesi...
gece kaç anestezici olduğu...
dr doğuma girecekmi....
işte has hakkında filan....
sarılık olduğunda ışın tedavisi varmı....
bu adamın evhamı beni delirtecek yakında
onun yüzünden ben ne ultrasyona sık girebildim nede başım ağrıdığında ilaç içebildim:çok üzgünüm:
senağlamasenağlama
Yazık napsınnn kaydirigubbakcemile3 Bayılıyorum baba adaylarının boyle panik bi sekilde ortada dolanmalarına benim minigimde :asigim: bazen panikliyo, kıpkırmızı oluyo, sacmalıyooo kaydirigubbakcemile3 E o da babası neslicimmmm kafası rahat olcak tabi eminim doktorunda alttan alır bilas o sacma soruları ama bi cogu da gerekli sorular anladıgımmmm
Nesli eşin ne doktoru kadın doğummu yoksadelikafadulden
Sanırım elevİt ıcıyorum. ıstahımı acan o . Hatta doktorum bır ara kesmıstı bır ayda 3 kılo alınca :)))
yok tatlım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3daha asistan genel cerrahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?