2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim
beyazcım sen en güzeli drunla konuş bu durumu o en güzel açıklamayı yapacaktır
neslicim gözün aydın canım yavrukuşunu görmeye gidecekmişin...
zuzum canım mide yanmaı bende de var drum rennie verdi bana iyi geliyor

sÜreklı kızımı hayal edıyorum ve sÜreklı onunla konuŞuyorum........
Allah saĞlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın hepımıze

Ayyy ne güsel karıssın iste fırsattan istifade sende bilas rahat edersinnn delikafadulden

Meraba Nurcummm işte mide yanması degil tam olarak yemek borum yanıyo bakalım doktoruma sordum ne cevap vercek :uhm: Hayırdır sen neden hic iyi diilsin???

zuzu daha Çok uyucaz uyancaz cumaya Çok var demı.........
Cumartesı kızımı gÖreceĞım allahın ıznıyle bıde Şeker yÜklemem var..bakalım hayırlısı

nur neden iyi değils
n canım:? hayırdır

canlarım tırnağımın yanında şeytan tırnağı çıkmıştı bende onu koparttım oda iltihap topladı çok acıyor ve zonkluyor hastaneye gidecem onun için acısına dayanamıorum resmen yasenağlamasenağlama

zuzu daha Çok uyucaz uyancaz cumaya Çok var demİ.........
Cumartesİ kızımı gÖreceĞİm allahın İznİyle bİde Şeker yÜklemem var..bakalım hayırlısı

4 kere yatcas kalkcas cnmm, aslen cok yok tabi hihoyyythihoyyythihoyyyt Merak etme cabucacık getirces cumartesiyi, bende bir sonraki cumartesi ayın 11 inde gitcem kontrole, bu cumartesi şeker yüklemesi benimde var, insallah hayırlısı olur cnm hepimiz için o kadar az kaldı ki aslında doğuma, 4 te 3 ü geride kalcak nerdeyse delikafaduldendelikafadulden

Naptın Nurcummm ya cok gıcık biseydir seytan tırnagı geçmiş olsn cnm ama bir daha cıktıgında tırnak makasıyla kes onu sakın baska bisi yapma, cok acıtıyo insanın canını -tatlicadiarzu-

canım biz zaten düşünüyoruz
ilk 15 gün içinde ufak tereddütü olsa yaptırmaz zaten
ama ben biraz kendime gelicem
bide bebişlerin sarılık olma ihtimali var duruma göre yaptıracağız

geçmiş olsun canım
iltahap çok açıtır gerçekten
evinde fucidin gibi antibiyotikli merhem varsa sür
sadece yaranın üstüne
tehlikeli olmaz bebek için bende kullandım bacağımdaki kıl dönüp iltahap yapmıştı

tamam canım bi gideyim dra belki iltihapı akıtır

Benimde hala yemek borum yanıyo cılgın gibi, agzımdan dumanlar cıkıcak yakında valla, bi kase corbayı zor içtimmmm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…