2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

30.haftadan itibaren çantanız hazır bulunsun diyolar, tabi allah korusun bebişlerimiz zamanında gelsin ama 30.haftadan itibaren her an dogum olabiliyomusss :bbo:

dılos 2 gun yokum dedı ben sımdıden özledım yoklugu hemen bellı oluyo canım benım:asigim:
bu arada bebeklık arkadasımızı cok merak edıyorum en son bebısının gelısım gerılıgı ıhtımalı vardı ınsallah hersey yolundadır:Saruboceq:

bende mıde yanması ıcın rennıe dıo surup kullanıyorum gercekten cok ıyı gavıskonda ıyı tadları karbonat gıbı ama mıde yanmasından bın kat daha ıyıdır

ben daha Çantamı hazırlamadım............
Ayyy bak Şımdı gene telaŞ yaptım yaaaa
mayıs sonu gıbı hazırlamayı planlıyordum geÇ mı olur....

Benimde hala yemek borum yanıyo cılgın gibi, agzımdan dumanlar cıkıcak yakında valla, bi kase corbayı zor içtimmmm :1no2:

Ay tatlım bende çok çektim o mide yanmasından öldürdü beni 1 hafta. Cnm ben rennie duo diye bi şurup kullandım hamileler içinmiş o iyi geldi bayaa. birde soğuk süt iyi geliyo..Bir haftada filan geçti cnm benimki..

vakit çabucak geçsin de doğum iznine ayrılayımmm
ancak toparlıyacağım kendimiiii
doğuma 20-25 gün kala tüm hazırlıklarımı tamamlayıp sakince ve huzurla bbebeğimi beklemeyi istiyorum...
allah nasip etsin

annem bana sadece yenidoğan 0-3 ay olanları yıka dedi...............
tulumları falan hastaneye götüreceklerimi yıka falan dedi..diyer büğük eşyalarını dolabına güzelce yerleştirelim giyecekleri aya göre dedi............
giydireceğin zaman yıkarsın dedi............
aklım karıştı...
biz lohusa mevlütü yaparız..herkez gelir bebeğin odasına ve eşyalarına bakar...
yıkanınca bazıları bozulabilir kullanılmış gibi gözükür hoş durmaz..kullanacağın zaman yıkarsın dedi...........
benim pek içime sinmediii sizin fikriniz ne bu konuda

neslicim tamam canım saol bilgilerin için kısmet bizde herşeyi yolunda giderse yaptırmak istiyoruz
haftasonu sezeryanla doğum yapan ve oğluşunu hemen sünnet ettiren arkadaşıma gittim çok tatlıydı oğluşu minicik herşey kocaman gelmiş üstüne 49 cm doğmuş 3 kg. ama genede kocaman olmuş herşey çıtçıtlılar çok işe yarıyo dediler
Sünnetin hiçbir etkisi zorluğu olmamış çok rahatız dediler bezini sık değiştiriyomuşsun birde teramisin sürüyomuşsun o kadar rahatsızlığı hiç olmamış neyseki
çok acıkıyomuş ama sürekli yani 1 saatte felan ben ordayken 2 kez felan emzirdi hemen yoruluyo ve sızıyo o yüzdende çabuk acıkıyo
hastaneden gelmişler 1 makine yıkanmış bugün 3-4. kıyafeti dediler saat 3 te gitmiştim ben ilk dönem altı her açıldığından nerdeyse çiş yapmış heryere kaydirigubbakcemile3 çok sık değiştirdik dediler birde göbeğinden felan tendürtiyot lekesi felan taşmış hep kirlenmiş
yani çıtçıtlı badi felan fazlaca almak lazım birde minik almak lazım
Bezide yeni doğan hiç almadı onlar bebek zaten 3 kg doğdu arkadaşımda direk 3-6 kg arası kullanmaya başlamış
Bende 2 paket 3-6 kg 2 pakette 4-9 kg almıştım ilk dönem çok bez gidiyomuş
2 günde 16 tane felan kullanmışlar
Gece hiç uyuyamamış sürekli acıkmış kaydirigubbakcemile3

ben daha hiçbir şey yapmadım. hatta bebeğime kıyafet bile almadım.ben fazla mı rahatım diyorum sizin aldıklarınızı okudukça.

valla cnm beni içime sinmiyo aldığım herşeyi hemen yıkayıp kaldırıyorum..

canım belki el falan değerler gelenler o yüzden kullanmayacaklarını yıkama bence en çok bişey almadım aten sadece 1-2 ay giyeceklerini aldım onlarıda yıkyıp kaldıracam

Bence mantıklı canım içine sinmiyecek bişiy yokki kullanacağın aya göre yıkayacaksın hiç yıkamadan giydirmeyeceksinki ilk dönem lazım olucaklar yıkanır ilk aşamada
Millet gelip bakıcak belki eline alanlar olucak bu sefer tekrar yıkamanda gerekicek bence sen anneni dinle canım bana mantıklı geldi söylediği
mevlütü ne zaman yapıcaksınız kısmetse
Biz 40 çıktıktan sonra yaparız kısmet olursa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…