annem bana sadece yenidoğan 0-3 ay olanları yıka dedi...............
tulumları falan hastaneye götüreceklerimi yıka falan dedi..diyer büğük eşyalarını dolabına güzelce yerleştirelim giyecekleri aya göre dedi............
giydireceğin zaman yıkarsın dedi............
aklım karıştı...
biz lohusa mevlütü yaparız..herkez gelir bebeğin odasına ve eşyalarına bakar...
yıkanınca bazıları bozulabilir kullanılmış gibi gözükür hoş durmaz..kullanacağın zaman yıkarsın dedi...........
benim pek içime sinmediii sizin fikriniz ne bu konuda
canım ben haziran başında yıkayıp çantamı hazırlayacam
ben 30.haftamda hazırlamayı dusunuyorum
neslicim tamam canım saol bilgilerin için kısmet bizde herşeyi yolunda giderse yaptırmak istiyoruz
haftasonu sezeryanla doğum yapan ve oğluşunu hemen sünnet ettiren arkadaşıma gittim çok tatlıydı oğluşu minicik herşey kocaman gelmiş üstüne 49 cm doğmuş 3 kg. ama genede kocaman olmuş herşey çıtçıtlılar çok işe yarıyo dediler
Sünnetin hiçbir etkisi zorluğu olmamış çok rahatız dediler bezini sık değiştiriyomuşsun birde teramisin sürüyomuşsun o kadar rahatsızlığı hiç olmamış neyseki
çok acıkıyomuş ama sürekli yani 1 saatte felan ben ordayken 2 kez felan emzirdi hemen yoruluyo ve sızıyo o yüzdende çabuk acıkıyo
hastaneden gelmişler 1 makine yıkanmış bugün 3-4. kıyafeti dediler saat 3 te gitmiştim ben ilk dönem altı her açıldığından nerdeyse çiş yapmış heryere kaydirigubbakcemile3 çok sık değiştirdik dediler birde göbeğinden felan tendürtiyot lekesi felan taşmış hep kirlenmiş
yani çıtçıtlı badi felan fazlaca almak lazım birde minik almak lazım
Bezide yeni doğan hiç almadı onlar bebek zaten 3 kg doğdu arkadaşımda direk 3-6 kg arası kullanmaya başlamış
Bende 2 paket 3-6 kg 2 pakette 4-9 kg almıştım ilk dönem çok bez gidiyomuş
2 günde 16 tane felan kullanmışlar
Gece hiç uyuyamamış sürekli acıkmış kaydirigubbakcemile3
canım geç olmaz mı herkes 7 aylıkkken hazırlayın diyor
[
Kıslar saat 4 de ayrıntılı ultrasona gİrİcem Çok heyecanlıyım bunda aŞaĞıdan da bakıorlar mı
neslicim tamam canım saol bilgilerin için kısmet bizde herşeyi yolunda giderse yaptırmak istiyoruz
haftasonu sezeryanla doğum yapan ve oğluşunu hemen sünnet ettiren arkadaşıma gittim çok tatlıydı oğluşu minicik herşey kocaman gelmiş üstüne 49 cm doğmuş 3 kg. ama genede kocaman olmuş herşey çıtçıtlılar çok işe yarıyo dediler
Sünnetin hiçbir etkisi zorluğu olmamış çok rahatız dediler bezini sık değiştiriyomuşsun birde teramisin sürüyomuşsun o kadar rahatsızlığı hiç olmamış neyseki
çok acıkıyomuş ama sürekli yani 1 saatte felan ben ordayken 2 kez felan emzirdi hemen yoruluyo ve sızıyo o yüzdende çabuk acıkıyo
hastaneden gelmişler 1 makine yıkanmış bugün 3-4. kıyafeti dediler saat 3 te gitmiştim ben ilk dönem altı her açıldığından nerdeyse çiş yapmış heryere kaydirigubbakcemile3 çok sık değiştirdik dediler birde göbeğinden felan tendürtiyot lekesi felan taşmış hep kirlenmiş
Bezide yeni doğan hiç almadı onlar bebek zaten 3 kg doğdu arkadaşımda direk 3-6 kg arası kullanmaya başlamış
ay canım ne bileym çok streslenmek istemiyorum açıkçası bide sınava hazırlanınca
böyle arkadaşlardan bilgi almak süper oluyor
bide bizim bebekler yaz bebişi sık kokarlarmış
hem sık sık yıkayacağız hemde sık üst değiştireceğiz inşallah
şimdi kocamla bebek yıkama konusunda tartışıyoruz
ben hemen yıkayalım diyorum oda üstündeki şeyler artık neyse tam bilmiyorum dökülene kadar yıkanmaz diyor
dr ark aradım oda demezmi yıkama:1shok: sinir oldum
bizim annelerimiz hemen yıkar yaa sizde durum nasıl oluyor
böyle arkadaşlardan bilgi almak süper oluyor
bide bizim bebekler yaz bebişi sık kokarlarmış
hem sık sık yıkayacağız hemde sık üst değiştireceğiz inşallah
şimdi kocamla bebek yıkama konusunda tartışıyoruz
ben hemen yıkayalım diyorum oda üstündeki şeyler artık neyse tam bilmiyorum dökülene kadar yıkanmaz diyor
dr ark aradım oda demezmi yıkama:1shok: sinir oldum
bizim annelerimiz hemen yıkar yaa sizde durum nasıl oluyor
çok gerekli olanları yıka çok ayrıntıya girme
bir çantaya koy dolabında dursun stres yapma canım inşallah zamnında gelecek kuzucuklar
ama tedbirli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?