2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende mayıs ortası gibi oda bakıcam.haziran başında odası gelir.15 gün filan havalanır.dolaplar.sonra bütün kıyafetlerini yıkar yerleştiririz.sonrada ameliyata giderim muhtemelen.çünkü benim haziran 26-27 olur herhalde.

cnım hemşireler yıkamaz sadece suyun altına tutar
özel hastanedede böyle
zaten devleti hiç söylemiyorum
bende yıkamak istiyorum..ama kocam offklava:kokacak benim oğluşumsenağlama

benim annemlerde yıkar zaten bende yıkıyamam hemen ya kocamla yıkayacaz yada annemlerle
oh mis gibi yıkanırlar mis gibi kokarlar

teşekkürler selsin ve melek..:=)
burada 23. haftada ki resmi.Eskişehirdeki dr um bunları çekti, net gercekten şimdi 26. haftaya girdim Allah bilir nasıl olmuştur.bu hafta buradaki dr uma gidicem , şeker yuklemesi vs var.

göbüşü düşmeden yıkanmaz derler...
göbeğine su değerse çabuk düşmezmiş intaplanabilirmiş...
ama ben başını ve ayaklarını göbüşe su değdirmeden yıkarım öyküyü

çok teşekkürler gaydincim, kızçem pek guzel butun bebk kızçeler gibi maşallah:=))..burun olarak annesinin burnu olabilir babamızın burnu da fena deil, hakkını yemiyelim:=)

Ya ben şimdi tam hatırkayamadım ama annemler hemen yıkıyo diye biliyorum ben genede sorucam göbeği düştükten sonramı yıkanıyomuş diye göbeğiyle suyun bi alakası olurmu ki yani bir zararı olurmu zaten sürekli pansumanı yapılıyo evdede göbeğinin fisfisfis

neslicim babaya benzeyen tarafları yuz yapısı, ve dudakları..ben en cok dudaklarının ve gözlerinin bana benzemesini istiodum , gözler evet badem gb ama dudaklar babmızın ki gb ince :=)ay Allah sağlık versin bunlar ölesine muhabbet , canım kuşum benim..

yıkama işini ilk aşamada ben yapamam annemler yıkar annem üstünden çıkan kıyafetleri seriyo ılık su koyuyo öyle yıkıyo bebişi liflenirken felanda eline yatırıyo file kullanmaz fileye parmakları takılıyomuş rahat değilmiş birde su altta kaldığı için file ıslanıyomuş ve soğuk oluyomuş bebiş üşüyomuş pek file tavsiye etmiyolar kullanımı zormuş :lepi:

kızlar bişi sorucam yaa..sanırım idrar yolu enf. kaptım.dr lar bunun için allttan muayne falan istemiolar diil mi, sadece idrar örneği alıyolardır diye düşünüyorum.Bu sebebten enf. geciren arklardan bilgi rica ediorum.

yok canım idrarını verirsin sadece
alttan muayene etmezler

yok canım mantar olmadığı ürece alttan muayene etmiyor idrar tahliline yoluyor

öyle tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları ama insan düşünmeden edemiyor
bende oğluşumun dayısına benzemesini çoook istiyorum
çok yakşıklıdır kardeşim
zaten ikimiz birbrimize benzeriz
ilk isminide dayısının ismini koydum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…