Canım eğer sünnet edilirse hemen 3 gün yıkanmıyomuş arkadaşım henüz yıkayamamıştı dün yıkayacaktı
Ama normalde biz 40ı çıkana kadar hergün yıkarız üstünde ne var onu anlamadım
e doğuncada hemen yıkıyo hemşireler zaten öyle olmazkiiidelikafadulden
aaaa benim annem hemen aldığı gibi banyoya götürür.
öyle üstündeki şeyelr felan dökülsün demezç
valla bir dekucağına alır yıkar seve seve ayyy,ben ilk günerl kucağımda yıkayamam ama ,annem yıkarken seyrederim herhalde.
ay anneannesinin en çok zevk aldığı konu torun yıkamak.
hatta komşuların bebeklerini bile böyle yıkar.
yav ben yıkama deseler nasıl tutarım annemi bilmem.:))))))))
ay yavru kuşum su kuşu olur anneannesi burdayken :)))))))
gidince((((( ne yaaprız
herkese gunaydın..umarım hepiniz iyisinizdir. Işte kızım serra nın 22 artı5 iken usg fotosu:=)
[ımg]http://img19.imageshack.us/img19/7286/serram1.th.jpg[/ımg]
kızlar bişi sorucam yaa..sanırım idrar yolu enf. kaptım.dr lar bunun için allttan muayne falan istemiolar diil mi, sadece idrar örneği alıyolardır diye düşünüyorum.Bu sebebten enf. geciren arklardan bilgi rica ediorum.
kızlar bişi sorucam yaa..sanırım idrar yolu enf. kaptım.dr lar bunun için allttan muayne falan istemiolar diil mi, sadece idrar örneği alıyolardır diye düşünüyorum.Bu sebebten enf. geciren arklardan bilgi rica ediorum.
neslicim babaya benzeyen tarafları yuz yapısı, ve dudakları..ben en cok dudaklarının ve gözlerinin bana benzemesini istiodum , gözler evet badem gb ama dudaklar babmızın ki gb ince :=)ay Allah sağlık versin bunlar ölesine muhabbet , canım kuşum benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?