öyle tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları ama insan düşünmeden edemiyor
bende oğluşumun dayısına benzemesini çoook istiyorum
çok yakşıklıdır kardeşim
zaten ikimiz birbrimize benzeriz
ilk isminide dayısının ismini koydum ben
Kıslar sÜt pompası İle İlgİlİ karar veren oldumu
neslicim, evet önce bebeklerimiz sağlıklı olsun da..:=)senin prensste eminim yakışıklıdır zaten..bilirsin oğluşlar anneye benziyo daha çok..isminide dayının ismini vermişsin zaten, bakarsın junior dayı gelirkaydirigubbakcemile2 ee babamız bozulmaz mı bu duruma azcık banada benzeseydi diye.. o yuzden 2 nizin karışımı olması da muhtemel, prensin 2 tarafı da uzmez bölecesüprizzzzz
Kıslar sÜt pompası İle İlgİlİ karar veren oldumu
teşekkürler selsin ve melek..:=)
burada 23. haftada ki resmi.Eskişehirdeki dr um bunları çekti, net gercekten şimdi 26. haftaya girdim Allah bilir nasıl olmuştur.bu hafta buradaki dr uma gidicem , şeker yuklemesi vs var.
kızlar yüzü hamilelikten dolayı çil atan oldumu
ilk üç aydamı leke oluyor yoksa son üç aydamı
kızlar yüzü hamilelikten dolayı çil atan oldumu
ilk üç aydamı leke oluyor yoksa son üç aydamı
canım benim dr um rabia karagöz ancak bu görüntüyü özel doğuş hastanesindeki dr teoman haluk minsin çekti.kendisi usg çekimleri konusunda uzman.
Eger dr olarak tavsiye istiosan Rabia hanımı tek gecerim esk te, ama kendisi temmuzun ilk haftasında büyük olasılıkla Amerikaya gidicekmiş.Bir çok dr u tanıorum eskte sormak istediğin varsa özelden yazabilirsin.Sen hamile miydin cubuk krakercim?
canım son üç ay diye biliyorum
Canım bende çil veya lekelenme olmadı ama alnım ergenlik dönemi gibi küçük küçük sivilceler attı sanırım yağ dengesi değişti vücudumun ondan oluyor.
Normalde bende hiç sivilce olmazdı ergenlikde dahi olmamıştır bu neden oluyo anlamadım:uhm:
selam arkadaslar...
Ben Nilay.Eskişehir'denim.Şu an 25 hafta 1 günlük hamileyim ins.
Allah nasip ederse 01 Temmuz 2009 da bir kızımız olacak, bu 2.gebeliğim.İk bebeğim oğlumu geçen yıl preeklemsi sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim.İnsallah bu kez sağlıkla zamanında kızımız DEVA'yı kucağımıza alacağız....
Rabbim herkese zamanında sağlıkla kavusmayı nasıp etsin insallah kuzularına...
selam arkadaslar...
Ben Nilay.Eskişehir'denim.Şu an 25 hafta 1 günlük hamileyim ins.
Allah nasip ederse 01 Temmuz 2009 da bir kızımız olacak, bu 2.gebeliğim.İk bebeğim oğlumu geçen yıl preeklemsi sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim.İnsallah bu kez sağlıkla zamanında kızımız DEVA'yı kucağımıza alacağız....
Rabbim herkese zamanında sağlıkla kavusmayı nasıp etsin insallah kuzularına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?