2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

neslicim, evet önce bebeklerimiz sağlıklı olsun da..:=)senin prensste eminim yakışıklıdır zaten..bilirsin oğluşlar anneye benziyo daha çok..isminide dayının ismini vermişsin zaten, bakarsın junior dayı gelirkaydirigubbakcemile2 ee babamız bozulmaz mı bu duruma azcık banada benzeseydi diye.. o yuzden 2 nizin karışımı olması da muhtemel, prensin 2 tarafı da uzmez bölecesüprizzzzz

hemde nasıl bozuluyor sormakaydirigubbakcemile3
çok üzülüyor kardeşime benzesin diyince canım benim ya

Kıslar sÜt pompası İle İlgİlİ karar veren oldumu

valla son dakkaya bıraktım bu olayı..sezeryan gözüküo zaten bana buyuk ihtmalle gerekicek.Her şekilde temin edilebildiği için sonraya bıraktım ben.. he b de bakarsın foşur foşur sütün gelir, hiç ihtyac olmaz.. bu da var yani..

zuzucum teşekkür ederiz..tum mucizeler içimizde düşünsene..bizler büyülü bahçeyiz, dr um öle dio.

teşekkürler selsin ve melek..:=)
burada 23. haftada ki resmi.Eskişehirdeki dr um bunları çekti, net gercekten şimdi 26. haftaya girdim Allah bilir nasıl olmuştur.bu hafta buradaki dr uma gidicem , şeker yuklemesi vs var.

tatlım eskişehirde hangi dr.a gidiyorsun?
memnunmusun?

kızlar yüzü hamilelikten dolayı çil atan oldumu
ilk üç aydamı leke oluyor yoksa son üç aydamı

canım benim dr um rabia karagöz ancak bu görüntüyü özel doğuş hastanesindeki dr teoman haluk minsin çekti.kendisi usg çekimleri konusunda uzman.

Eger dr olarak tavsiye istiosan Rabia hanımı tek gecerim esk te, ama kendisi temmuzun ilk haftasında büyük olasılıkla Amerikaya gidicekmiş.Bir çok dr u tanıorum eskte sormak istediğin varsa özelden yazabilirsin.Sen hamile miydin cubuk krakercim?

kızlar yüzü hamilelikten dolayı çil atan oldumu
ilk üç aydamı leke oluyor yoksa son üç aydamı

Canım bende çil veya lekelenme olmadı ama alnım ergenlik dönemi gibi küçük küçük sivilceler attı sanırım yağ dengesi değişti vücudumun ondan oluyor.
Normalde bende hiç sivilce olmazdı ergenlikde dahi olmamıştır bu neden oluyo anlamadım:uhm:

tatlım teşekkür ederim
ben hamile değilimde ilerisi için düşündüm
birde aslında genel bir kontrol için kadın doğum uzmanına gitmek istiyorumda o bakımdan
hiçte tanımıyorum dr.kim var kim yok
kim iyidir
o bakımdan aklımda olsunda bi ara gidicem
rabia hanımı yazdım aklımın bir köşesine
hem bayan olmasıda iyi benim açımdan :))

selam arkadaslar...
Ben Nilay.Eskişehir'denim.Şu an 25 hafta 1 günlük hamileyim ins.
Allah nasip ederse 01 Temmuz 2009 da bir kızımız olacak, bu 2.gebeliğim.İk bebeğim oğlumu geçen yıl preeklemsi sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim.İnsallah bu kez sağlıkla zamanında kızımız DEVA'yı kucağımıza alacağız....

Rabbim herkese zamanında sağlıkla kavusmayı nasıp etsin insallah kuzularına...

canım son üç ay diye biliyorum

kızlar şimdilik bende de yok ama nasıl koruyacağız acaba
güneş koruyucu krem zaten kullanıyorum
artı bişeyler kullanmak gereklimi acaba

canım allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş

Bende de yÜzÜmde lekelenme olmadı ama Çok oluyormuŞŞ Özellıkle kız annelerınde...
Ama sanırım bu da batıl ınanÇ....
Benım yÜzÜm daha pÜrÜssÜzleŞtı Çok gÜzel oldu...
Ama son 1 aydır 30 faktÖr dermaklınıĞın Özel yÜz koruma gÜneŞ kremını sÜrÜyorum yÜzÜme...
Özellıkle yaz aylarında sızde yÜksek koruma faktÖrrlÜ gÜneŞ kremı sÜrmeyı unutmayın

Meraba Nilay, hoşgeldin a.s. Allahım ne güsel sana ikinci bir mucize vermiş, insallah sağlıklı bir sekilde kucagına almayı da nasip eder cnm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…