2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım herkesde olmuyorki belki hiç olmayacak bence cildini temiz tutman yeterlidir birde güneş kremi kullanman mantıklı başka bişeye ihtiyaç bence yok

Nilay hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almanı nasio etsin bebeğini canımcımkaydirigubbakcemile5

sağolun arkadaslar.
ınsallah hepimiz zamanında kucaklarımız sağlıklı yavrularımızı...

Karen 81 canım, acaba profil ayarlarımdan özelm mesaj alımım mı kapalı?Ben birdan bakayım canım bekliyorum sorularını canım...

bende 50 faktörün altında gunes kremi olmadan gunese cıkamayanlardanım, cildim gunese karsı cok hassas, ayrıca iyi de gelio bu gunes kremleri.onun dışında temiz tutup melendirmek yeterli oluyor.sen hangi kremi kullanıosun melek....

melek ben 50 faktör kullnaıyorum.cildiyecim onun altındakilere pek takılma dedi.
o ne tavsiye ederse onu alıyorum.
ama yazın kullanıyorum sadece.bu sene bakalım ne tavsiye edecek.
gerçi görünen sorunum yok ama cildimde, güneş artık tehlikeli.
bende güelleştim şansa bak kız annesi olarak

kızlar biz çıkıyoruz biraz dolaşıp oğluşumu görmeye gideceğiz dua edin inşallah herşey yolundadır

canım ben çok beyaz tenli değilim..buğday tenliyim....
hiç hatırlamam güneşte kızardığımı hemencik bronzlaşıveriyorum..
30 faktörlük yüz koruma kremi kullanıyorum
markası:dermaklinik

Karen, Profil'imin altına tıkladığımda özel mesaj alımı çıkmıyor acaba neden?Bi arastırayım canım merak ettim soracaklarını canımHallettim, artık özel mesaj alabileceğim,durumu aktif hale getirmemistim de..

Son düzenleme:
Benim de kızım olacak ama yüzümde hiç bir değisiklik yok,sivilcelerim hep vardı zaten,çünkü cildim yağlıdır...

Bende ki tek değisiklik; göbeğimin tüylenmesi oldu,Sarısınım ama göbgemdi siyah tüyler çıktı,incecik ama çok belirgin tüylerdi göbeğim...

Bu arada bizde nasıp olursa kızımızı persembe aksamı görmeye gidicez insallah sağlıkla büyümüstür kuzumuz...

ılsu sağol canım benim,Evet ilk bebeğimi preeeklamsi nedinye 30 haftalık doğum yaparak (sezaryen) kaybettim...
Ama bebekte gelisim gerilği vardı son 4 haftamı hastanede geçirmeme rağmen bebeğim 1 gr bile alamadığı halde kilo daha doğrusu gram kaybederek doğdu.30 haftalıktı ama 26-27 bebek kadardı(810 gr/33 cm idi)

Aman kızlar dikkat edin,tansiyonunuzu mutlaka bir kaç günde bir ölçtürün/ ölçün,bol su için.Her dr muayenesinde bilinçli olun.Gelisim geriliğini doktorunuz iyi takıp etmeli...Benimki biraz umursamazlık oldu sanırım,artık çk sükür iyiyim ve daha bilinçliyim. Allah'a emanet tüm kuzularımız...

canım ben çok beyaz tenli değilim..buğday tenliyim....
hiç hatırlamam güneşte kızardığımı hemencik bronzlaşıveriyorum..
30 faktörlük yüz koruma kremi kullanıyorum
markası:dermaklinik

bende beyaz değilim,senden biraz daha koyu bugdayım:=)aynen bende b kaç dakikada hemen kararıyorum, kızarma olmuo hiç..

derma klinik iyi marka bende counu deniorum vichy, la roche possay, ve şimdi babe..daha çok sıvı bazlı oldugunda etkili oluo, la roche o açıdan daha etkili.

NİLAYCIM, özelden mesaj atıcam şimdi sana..ok dir tatlım:)

merhaba hanımlar.
nilaycım aramıza hosgeldın.senınle haftalarımız aynı sanırım.bızde bugun 25.haftaya gırdık.hihoyyyt
bu arada BEBISIMDEN hıc haber yokmu kıslar.bebegı bıraz gununden gec gelıyordu ınsalllah hersey yolundadır.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…