MelekÇİm hanİ sen ÖykÜnÜn resİmlerİnİ eklİyodun
DİloŞ kımdı huzun yılı dİlara mı
canım dılaraya selamlarımızı ılet onunla gecmıs olsun.kızlar diloşla konustum sımdı moralı cok bozuk
dun butun gece karakoldalarmıs görumcesının eskı esı sorun cıkarmıs
bırsuru adam toplamıs dilosun esıne saldırmıs tehdıt edıyomus sureklı
yarın gelıcekmıs evıne hala görumcesındelermıs ay cok sınırım bozulda ya sızede haber vereyım dedımsenağlama
aaaaa dilara ya çok geçmiş olsun dediğimi söyle canım.
allahım kötü insanların şerriden korun .kadının o akdar derid varken bir de başkalarının derdi ile uğraşıyor.yazık inşallah strese girmez çok ama zor tabi bu şartalrda
bebeişime özel mesaj attım cevap bekliyorum ama girmiyor galiba
bende bebısıme mesaj atayım barı canım.bende cok merak ettım kac gundur hıc gelmedı.:çok üzgünüm:aaaaa dilara ya çok geçmiş olsun dediğimi söyle canım.
allahım kötü insanların şerriden korun .kadının o akdar derid varken bir de başkalarının derdi ile uğraşıyor.yazık inşallah strese girmez çok ama zor tabi bu şartalrda
bebeişime özel mesaj attım cevap bekliyorum ama girmiyor galiba
kıslar konularla alakasız olucak bıraz ama cok tedırgınım dunden berı.:1no2:
benı mazur görün.
hamilelikte orgazm olmanın bebege bır zararı varmıdır?
eşim tahlil sonuçlarımı almış.doktorada göstermiş sonuçlarımı.çok az var şekerim.ama diyetisyenlik bir durum yok demiş.yediklerine dikkat etsin demiş.geçen hafta kepek ekmek yedim,makarna pilav yemedim.tatlı yemedim.kuruyemiş yemedim.eşim doktora söylemiş bunlarıda.bu şekilde devam etsin demiş.neyse içim rahatladı.ama canım tatlı şeyler istiyor aslında.aslında ben şekeri seven bir insan değildim.bizim oğlan tatlıyı sevecek galiba.babası kılıklı.içtiğim şeylerde bile şeker kullanmıyorum.normalde tatlıda yemem.
eşim tahlil sonuçlarımı almış.doktorada göstermiş sonuçlarımı.çok az var şekerim.ama diyetisyenlik bir durum yok demiş.yediklerine dikkat etsin demiş.geçen hafta kepek ekmek yedim,makarna pilav yemedim.tatlı yemedim.kuruyemiş yemedim.eşim doktora söylemiş bunlarıda.bu şekilde devam etsin demiş.neyse içim rahatladı.ama canım tatlı şeyler istiyor aslında.aslında ben şekeri seven bir insan değildim.bizim oğlan tatlıyı sevecek galiba.babası kılıklı.içtiğim şeylerde bile şeker kullanmıyorum.normalde tatlıda yemem.
canim gozun aydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?