2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar diloşla konustum sımdı moralı cok bozuk
dun butun gece karakoldalarmıs görumcesının eskı esı sorun cıkarmıs
bırsuru adam toplamıs dilosun esıne saldırmıs tehdıt edıyomus sureklı
yarın gelıcekmıs evıne hala görumcesındelermıs ay cok sınırım bozulda ya sızede haber vereyım dedımsenağlama

aaaaa dilara ya çok geçmiş olsun dediğimi söyle canım.
allahım kötü insanların şerriden korun .kadının o akdar derid varken bir de başkalarının derdi ile uğraşıyor.yazık inşallah strese girmez çok ama zor tabi bu şartalrda

bebeişime özel mesaj attım cevap bekliyorum ama girmiyor galiba

canım dılaraya selamlarımızı ılet onunla gecmıs olsun.
kendıne ve bebegıne cok dıkkat etsın.zor olucak belkı ama stresten uzak kalmaya calıssın canım.

Allah daha beterinden saklasın
böyle psikopat insanlar işte aile kuruyor sonra boşanıp etrafındakilere zarar veriyor
geçmiş olsun Dilaraya

keske gıtmeseydı ama böyle olacagını nerden bılebılırdıkı cok etkılenmıs yasadıgı olay gercekten ok üzücü zaten hamıle kız off yaaasenağlama

Hüzüncüm bizim yerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin tekrar konusursan, allah korusun allah kimseyi sacmasapan insanlarla muhattap etmesinnn :Saruboceq:

bende bebısıme mesaj atayım barı canım.bende cok merak ettım kac gundur hıc gelmedı.:çok üzgünüm:

hepınıze dılara adına tesekkur ederım kızlar bırdaha konusursam selamlarınızı ıletıcem kendısıne:a015:
ınsallah hepımız stressız sıkıntısız bebışlerımızı saglıkla alırız kucagımızasenağlama

eşim tahlil sonuçlarımı almış.doktorada göstermiş sonuçlarımı.çok az var şekerim.ama diyetisyenlik bir durum yok demiş.yediklerine dikkat etsin demiş.geçen hafta kepek ekmek yedim,makarna pilav yemedim.tatlı yemedim.kuruyemiş yemedim.eşim doktora söylemiş bunlarıda.bu şekilde devam etsin demiş.neyse içim rahatladı.ama canım tatlı şeyler istiyor aslında.aslında ben şekeri seven bir insan değildim.bizim oğlan tatlıyı sevecek galiba.babası kılıklı.içtiğim şeylerde bile şeker kullanmıyorum.normalde tatlıda yemem.

kıslar konularla alakasız olucak bıraz ama cok tedırgınım dunden berı.:1no2:
benı mazur görün.
hamilelikte orgazm olmanın bebege bır zararı varmıdır?

Dilara ya geçmiş olsun ay sıkıntı yapmasın kendine dikkatli olmamız gerekiyor önemli haftalar Allah korusun

canim gozun aydin.

aa canım süper hadi gözün aydın çok sevindim senin adına
yediklerine dikkat ediyomşsun bu şekilde devam et canımcım ne güsel kendi kendini kontrol altına almış oldun
Hadi gözün aydın darısı bizlerin başına inş. bizlerinde şekeri normal çıkar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…