2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol bitanemm bakalım cumartesi de gideceğim nasıl olmuş benim kızım....
bakalım o zaman nasıl pozlar verecekkaydirigubbakcemile2

bende çok özledim kızımı ama daha randevumuza var bende eşimi kandırabilirsem yakınlarda bi özel hastane var oraya gideceğimkaydirigubbakcemile3

ayy badana işi varsa mecbur bekleyeceksin canım havalar ısınsın...
bende işimi hiçkimse yapsın istemem..
sadece eşim yapsın...
ama kadın tutuyorum büyük temizliklerde.
yardım edilmesini istemiyorum sadece hasta bile olsam biri ay dur şu işini yapayım dedimi zor da olsa kalkarım yapmak için elimden geldiğince yaptırtmam..

Rabbim kimseye muhtaç etmesinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım...melekçim 41 kere maşallah öykümüze çok tatlı çıkmış

hoşgeldin canım...

kızlar sıla neden kapsama alanı dışında:1no2:

herkese günaydınn :))gecmişi okuyamadım insallah herkes çok iyidir..
oğlumla beni merak eden arkadaslarıma cok tsk edrım Allah razı olsun hepsınden hepsini opuyorum..
ben ve bebegım suan ıyız ama bılıyosunuz bebegımın gelişiminde once 1 sonra 2 haftalık bır fark vardı dun doktora gıttık degısen bırsey yok hala bebegım 2 hafta gerıden gelıyor ilerlememiş ( ne yazıkkı sebebı bellı degıl belkı beslenme belkı ırsı hep boyle devam edıcekmıs ardakı fark kapanmazmıs baska doktorda aynı seyı soyledı (suan 26 haftalık olmama ragmen 24 haftalık gozukuyorum 770 gr olmus doğdugunda kucuk olur dendı.beni tek tesellı eden sey bu farkın ılerlememesi,ama ilerleme durumu olabılırmıs bu yuzden daha dıkkatlı olmam ıstendı.

orada bahar besen varmış iyi dr imiş gaydın ama randevu için önceden tel etmen lazım bulamayabilirsin

Tamam canımcım aklımda olsun görümcemin görümcesi orda laborant tülay hn dan alıcakmış rendevu bakalım ctesi gidicem inş. merak ettim göreyim tosunumu görümcemde gelicek oda yeğenini görmüş olsun dimi ama yerimseniben

canım hoşgedlin bizde seni merak etmiştik
belki 2 hafta geç döllenme olduğundan 2 hafta geriden geliyordur
sen sürekli takipte ol inş ara acılmaz

canımmm sıkma canını geç döllenmedir belki....
belki de boş yere telaş yapıyorsun....
bebeğin gayet iyi anneciği sen telaşlanma...:1hug:

canım eğer gerileme yoksa bence boş yere üzüyorsun kendini..

annesi kuzucuğun da üzülüyor ona göreeeekaydirigubbakcemile

bencede geç döllenmedir Allah korusun bir sorun olsaydı ilerleme olmazdı...

içini ferah tut tatlım güzel şeyler düşünŞeniz

hadi bakalım iyi haberlerinle dönersin inşallah canım...

şeker yüklemesi yaptıracak tüm arkadaşların inşallah güzel çıkar sonuçlarııııŞeniz

Nerden biliyolar ki aradaki farkın kapanmayacagını... Sana kısaca bisi anlatıym arkadasım. Benim arkadasıma da bebegin beyninde bir problem oldugu soylendi, istanbldaki en iyi doktorlara gittiler, kurullar yapıldı ve sonucunda size bırakıyoruz %50 şansı var, alabiliriz isterseniz dediler, arkadasım aldırmadı ve 10 gün once 4 kilo agırlıgında cok saglıklı bir erkek dünyaya getirdi ve beyninde cok sükür bir problem yok, ben her soylenene inanmıyorum bence sende inanma ve umudunu kaybetme eminimki cok saglıklı bir sekilde oglusunu kucagına alcaksın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bebişim canımcım geç döllenme olabilir gerçekten birde bebekler anne sol tarafına yattığında çok güsel besleniyor eğer mümkünse genelde sol tarafına yat canımcım
Sütünü ihmal etme balık mutlaka haftada 2 kez ye canımcım meyve ve sebze çok faydalı ağırlık ver bunlara sen elinden geleni yap gönlünüde ferah tut canımcım sağlıklı çok tatlı dünyaya gelicek inş.

akşamdan beri canım çok sıkkın....
birkaç resim ekledim keyfim yerine gelsin diye...........
akşam görümcem ve eşi geldi...........
kayınvalidemlere...kayınvalidem alt katımızda oturuyor...........
bende indim yanlarına....saat 10 a kadar muhabbet ettik..eşim evde yoktu....işteydi............
ben evde yalnızdım...görümcemle birlikte üst kata bize çıktık...
öykünün eşyalarına bakmak için...evde yalnızdık..............
eşyalara falan baktık sonra odasının katoloğuna falan baktı................
birden gözleri doldu ağlamaya başladı......................
nasıl içim acıdı nasıl kötü oldum anlatamam size..............hala atlatamadım.........
sonra dedim keşke göstermeseydim kusura bakma dedim.............
o da asıl sen kusura bakma birden duygulandımmm dedi.............
allah inşallah en kısa zamanda ona da nasip ederr
kızım ve ben onun için dua ediyoruz allah ona da en kısa zamanda önce sağlığını geri versin sonrada sağlıklı bir bebek nasip etsin.............
akşamdan beri midemde bi yumruk saplı kendimi çok kötü hissediyorum...onu o durumda ağlarken görmek benii çok üzdü....keşke elimden bişey gelse...
sizinle paylaşıp rahatlamak istedim kızlar...

BEBıŞıM
hiç bir sorun yok emin ol bebeğinde canım
her şey gelen bahar güneşi ve sıcaklığı gibi mutlu umutlu ve ebreketli olacak.inan

Melekcim ne denir ki
oan nasıl üzülmüşsündür kimbilir.
görümcende genç bir insan inş en kısa zamanda hastalığını atlatır ve Allah ona da bir evlat nasip eder.

Bebisim arkadasım bol su iç, protein ağırlıklı beslen(et-süt-yumurta özellikle) Ve sol yanına yat mutlaka...

Bol su iç ki damarlardanbebeğine giden kan çoğalsın canım, aman ihmal etme 2 haftada 1 mutlaka usg gir...
Bebeğinin gelisim gerilği genel olarak mı geri yoksa sadece bir ölçümde mi geri canım?Mesela BPD kafa ölçümü deme,AC Bay yan çapı ölçümü, HC karın ölcümü, FL ölçümü var birde bacak uyluk kemiği olçümü demek?
Hangisinde oynama var?
Bol su iç canım Rabbim evladını korusun insallah, moralını yüksek tut öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…