2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcimmm iyisi de kötüsü de allahtan malesef cnm elden bişi gelmiyo amasen üzülmemeye calıs en azından Öykü içinnn, sonucta gercekten işi cok zor ama imkansız degil, eminim allah onun icinde güzel bir mucize hazırlamıstır cektigi acılara karsılık :teselli:

Canım kaç yaşında görümcen ne kadarlık evliler inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur bu hastalık onda bir andamı çıkmış Allah şifasını versin inş. gençtir diye tahmin ediyorum:1no2:

günaydın
bizde dün oğluma baktık ama şimdi ço üzgünüm
biliyorsununuz bu dr ilk kez gittik
hastaneye bakmak için
dr ultrasyonla baktı önce 2 hafta küçük dedi delirdim resmensenağlamasenağlama
sonra yok yanlış ölçmüşüm normal dedi sadece bir yeri 26 haftalık gelişim göstermiş
diğer tarafları normal haftasına göre zaten benimki geç döllenme eminim
ama hala çok üzgünüm bilmiyorum niye içime şüpe düştü çok korkuyorum
zaten oğluşumda sırtını dönmüş uyuyordu
eliylede yüzünü kapamıştı hiç hareketi yoktu daha kötü oldum
offfsenağlamasenağlama

31 YAŞINDA GÖRÜMCEM..........
AYAĞINDA Bİ SERTLİK HİSSETMİŞ DOKTORA FALAN GİTTİLER...TÜMÖRMÜŞ...
BİYOPSİ YAPILDI KÖTÜ HUYLU ÇIKTI............
AMELİYAT OLDU................
IŞIN GÖRDÜ...................
KEMOTERAPİ ALDI......................
ALDIĞI KEMOTERAPİ AZ GELMİŞ ŞİMDİ YENİDEN KEMOTERAPİ GÖRÜYOR...
3-4 YILLIK EVLİ ÇOCUKLARI YOK..............
ALLAH NASİP EDER İNŞALLAHsenağlamasenağlama

Ay canımcım rahat ol yanılmış bir anda doktor hemen içine kurt düşmesin arkadaşım rahat ol lütfen sen kendini biliyosun bak geç döllenme diyosun bence rahat ol hayatım ya
ölçümlerini verdimi kilosu boyu nasıldı canımcım :1hug:

desteklerınız ıÇın teŞekkÜr ederım kızlar...........
Hepımızın ıÇınde bı melek var meleklerımızle dua edelım gÖrÜmcem ıÇın

neslıcım ÜzÜlme sakınnn kÖtÜ dÜŞÜnme...
1,2 haftanın Çok Önemı yok....
Benımde bazı ÖlÇÜmlerı haftasında bazısı haftasından Önde bazısı da haftasından gerıde Çıkıyor....ben hıÇ Önemsemıyorumm Çok kÜÇÜk detaylar bunlar...

Yaşı genç hayatım inş. en kısa zamanda atlatır bitkisel olarakda alternatifler deneyin bence biliyosun tıbbın başlangıcı bitkiler doğal yolla destek almasıda faydalı olur inş.
Şuan kemoterapi gördüğü için zaten olmamalı sanırım ama inş. önce hastalığını atlatır sonrada nur topu gibi bir bebek nasip eder Allahım güsel haberlerini senden alırız.
Şuan o emin ol mutlu oluyordur yeğeni olucak buda çok güsel bir duygu şu döneminde emin ol çok iyi gelecektir ona canımcım:1hug:

Neslıcım ÜzÜlme.bu doktorları anlamıyorum.ne demek yanlıŞ ÖlÇtÜm.ınsanın ıÇıne kurt dÜŞÜrmekte Üstlerıne yok yanı.kendı doktorun Öyle bırŞey dedımı kı sana.

hoşgeldin cnm...

aynı şeyleri söyleceğim bende.. kesin geç döllenmedir.. bebişin sağlıklı olsun da önemli olan bu.
aradaki 1-2 haftayı kapatır onlar.... dert etme cnm....:teselli:

canımm inşallah allah tüm isteyenlere nasip eder bu muhteşem duyguyu.. mucizeyi...

annelik bu olsa gerekk...
canım dr yanlış ölçmüş en ufak bi ölçüm hatası haftayı nasıl da etkiliyor.. maşallah
bebeğin sağlıklı cnm takma kafana hem bebişini hem kendini üzme

neslicim bak demiş ay yanlış ölçtüm diye belkide o geri ölçüm yaptıığ bölgeyide yanlış ölçmüştür .ayrıntılı ultrasyona girmiştin sanirim sen bir sorun olsaydi çıkardi onda

Neslicimmmm niye byle yapıyosun ama hem kendini, hem bebişini hem bizi, hem bebişlerimizi üzüyosun bak düşün kaç kişi ediyo toplammm a.s. Lütfen içine de şüphe düşürme hiçbir problem olmayacağını düşün, kontrollerine düzenli git, bencede kesinlikle geç döllenme, ayrıca oglusun rahatına düşkünmüş uyuyomuşşş, yüzünü de görmenizi istememiş :teselli: sürpriz olsun diye maşallah

canım ben mutlu olduğuna eminim tabiki...................
ama kendisi için çok üzgün.............hem hastalığı hemde evlat sahibi olmaması...........
biliyorsun yaşı da çok genç değil 30 u aşkın...........çok ağır bi tedavi gördü...........
kemoterapi falan yumurtlama düzenini bozmuş olabilir...o herşeyin farkında...
kendimi onun yerine koyuyorumda çıldıracak gibi oluyorum inan ki.........
canım çok sıkılıyor...
inşallah allah nasip eder ona da bir evlatŞeniz

sağol canım kilosu 820 kilo normal değerler içinde ölçümleri haftasına göre biri hariç

haklısın hafif yanlış ölçmeler hatalı çıkabilirmiş
zaten kendi sonra düzeltti

annelik bu olsa gerekk...
canım dr yanlış ölçmüş en ufak bi ölçüm hatası haftayı nasıl da etkiliyor.. maşallah
bebeğin sağlıklı cnm takma kafana hem bebişini hem kendini üzme[/QUOTE]

sağol canım

Demettt ayrıca ben bu atletik vücudumla seni 2 metre sora yakalarım tımammı kaydirigubbakcemile3

kızımmmmmmmmmm ben var ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

koşmuyorum yuvarlanıyorum adetaaa yakalayamassın kiiiiiiiilülülülülülü:lepi::roflol:

canım benim belki söylemek kolay ama lütfen üzülme öykünü düşün...

bol bol dua et görümcen için üzülmenin kimseye faydası yok... senin duan ona tutar Allah ın izniyle..

Rabbim ona en kısa zamanda önce sağlığını sonrada hasretini çektiği evladı nasib eder inşallahhhh:Saruboceq:

neslicim boş yere üzüyorsun kendini o doktoru da bence hemen değiştir bi söylediği bi söylediğini tutmuyor:mymeka:
insan emin olmadan yok geri bilmem ne nee der mii
bence sen hiç takma ve içinin rahatlaması için başka bir doktora git...
bebeğin gayet iyi canım ama üzülerek ikinize de zarar veriyorsunŞeniz

canım çok haklısın eminim çok üzülüyordur...
ama bi çocuğu olsaydı ve tedavi gördüğü için ona yaklaşamasaydı daha kötü etkilenirdi bence.. yaş tabii ki önemli ama ilk önce kendi sağlığı... o sağlıklı olacakki sağlıklı nurtopu gibi bebişleri olsun....

stardustcum gözünaydın canım.minik tosbanın iyi olmasına çok sevindim canım.oh oh ne güzel.hepimizin her gittiğimizde hep böyle güzel haberler alallım inişallah

Stardust ayrıntılın çok iyi çıkmış gözün aydın canım

gunaydin

stardust gozun aydin canim.

huzun yili - simdiden allah kavustursun.

badem - insallah guzel haberler ver bize cumartesi!

teşekkürler teyzelerimiz , mutlu ettiniz siz de bizi sabah sabah iyi dileklerinizle :asigim: Şeniz :1hug:

beyaz melek kızın maşallah ne güzel pozlar vermiş

canımcım , Allah şimdiden sağlıcakla kavuştursun ve gözün aydın ...

star-dust ipeğumu ay ne güzel kutlarım sizi başbaaşa sohbete de doyum olmaz yani.
en güzelini yapmışsınız.
inşallah hep beraber de görüşürüz

evet canım , hakkaten keyifli oluyor kaydirigubbakcemile5
inşallah canım . mesela 2010 temmuzda bi buluşma yapsak bebişlerle , hava da güzel olur , aslında brunch gibi bi organizasyon yapılabilir .. süper olur hatta delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…