canım çok haklısın eminim çok üzülüyordur...
ama bi çocuğu olsaydı ve tedavi gördüğü için ona yaklaşamasaydı daha kötü etkilenirdi bence.. yaş tabii ki önemli ama ilk önce kendi sağlığı... o sağlıklı olacakki sağlıklı nurtopu gibi bebişleri olsun....
Neslicimmmm niye byle yapıyosun ama hem kendini, hem bebişini hem bizi, hem bebişlerimizi üzüyosun bak düşün kaç kişi ediyo toplammm a.s. Lütfen içine de şüphe düşürme hiçbir problem olmayacağını düşün, kontrollerine düzenli git, bencede kesinlikle geç döllenme, ayrıca oglusun rahatına düşkünmüş uyuyomuşşş, yüzünü de görmenizi istememiş :teselli: sürpriz olsun diye maşallah
inşallah olur eyetkiner....
aldığı ışın ve kemoterapiden yumurtalıkları zarar görmüş olabilir muhtemelennn:çok üzgünüm:
zaten yaşı da 30 u aşkın..............
ama içimde bi his güzel şeyler olacak diyor...
en azından tüp bebekle şansı olur diye ümit ediyorummm bensenağlama
Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
canım her gittiğimde çok hareketli oluyordu
öyle elini yüzüne kapaytmış uyuyor görmemştim
dr 30 dk baktı o zaman hep küçük dedi son 10 dk yanlış ölçmüşüm dedi
düşün canım 20 dk ona bakarken kendimi çok çaresiz hissettim
çok hareketsizdi bişey olacak dye mahvoldum
şimdi ben o hastanede doğum yapmak istemiyorum ve o dr gitmekte
eşimde dr iyi anlaştı maşallah
doğumu ben yaptıracağım diye söz verdi
tabi eşimin istediği şey
kızlarrrr kızımın karyolasıyla dolabını ekledimmm vee yorumlarınızı bekliyorum teyzoşlarıııııııŞeniz
2009 Temmuz anne adaylar:) hadi bebislerimize aldigimiz cicileri paylasalim... - Sayfa 86 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dolabının kapaklarının içine pembe perdesi dikiliyor daha o eksik
diğer cicilerini yetiştiremedim doktordan gelince eklerim dua edin benim için görüşmek üzereeeeeeeeeeŞeniz:teytey:
selammmmmmmmmmmmm çiçekçimmm evet pek katılmıyorsun sohpete canım.........
dikkat et kendine fazla yorma
gaydincim 27. hafta içindesin braxton kasılamalrı dedikleri doguma antrenman kasılmaları yapıyor rahim bu haftalarda.1 saatte 4 ten fazla kasılmalar olması halinde problem olur, o yuzden dert etme bu da normal..giderek doguma hazırlıyor vucutlarımız kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?