2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inşallah olur eyetkiner....
aldığı ışın ve kemoterapiden yumurtalıkları zarar görmüş olabilir muhtemelennn:çok üzgünüm:
zaten yaşı da 30 u aşkın..............
ama içimde bi his güzel şeyler olacak diyor...
en azından tüp bebekle şansı olur diye ümit ediyorummm bensenağlama

canım her gittiğimde çok hareketli oluyordu
öyle elini yüzüne kapaytmış uyuyor görmemştim
dr 30 dk baktı o zaman hep küçük dedi son 10 dk yanlış ölçmüşüm dedi
düşün canım 20 dk ona bakarken kendimi çok çaresiz hissettim
çok hareketsizdi bişey olacak dye mahvoldum

şimdi ben o hastanede doğum yapmak istemiyorum ve o dr gitmekte
eşimde dr iyi anlaştı maşallah
doğumu ben yaptıracağım diye söz verdi
tabi eşimin istediği şey

anlıyorum cnm.... allah yardımıcısı olsun.. çok zor...
allah en kısa zamanda onu ve sizi mutlu eder inşallahh.... :Saruboceq:

canım inşallah bize mutlu haberler verirsin
çok mutlu oldum

tünaydın güzel anneler..hepinizi iyisinizdir umarım..

melekçim görümcen için üzüldüm , inş en kısa sürede saglıgına kavusur.Sen kendini düşün biraz fazla etkilenme,başka şeler düşün biliosun bebişlerimiz de cok uzuluo canım..

bademcim hayırlı haberlerini bekliorus ama içimdeki hise güveniorum ben, :=)

E bu bebek uyumıcak mı neslicim, haksızlık etme lütfen kaydirigubbakcemile3 Bence cnm şaka bi yana doktorunla ilgili once eşinle konus ardından doktorunuzu degistirin, doktorlarda insan ama bole bi yanlıslık yapmaya hakkı yok, baska bi doktoru en azından deneyin gör bak eşinde hemen alısır :teselli:

Kısımmm demet seni bi yakalarım görürsün gününü o zaman, hadi o zaman gel kırlarda kosalım bakalım nolcak, kısayım atletikimmm çevikimmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Ayrıca bebişinin her bişeysi cok güzelmişşş bende özendimmmm ama bu kadarını yapmak için hayatta eşimi ikna edemem :a015: Güzel haberlerle gel bise doktordan, dualarımız seninle

Herkese tünaydınnn güzel bir hava,bugün güzel olsun inşallah.Bizim işlerimiz acayip yoğun formu takip ediyorum ama yazamadım bi türlü yoğunlaşmadan yazayım dedim.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben sırt ağrılarıyla uğraşıyorum .Başka sıkıntım yok çok şükür :1hug:

selammmmmmmmmmmmm çiçekçimmm evet pek katılmıyorsun sohpete canım.........
dikkat et kendine fazla yorma

Katılamıyorum şu izin günlerimi iple çekiyorum inan,eve alıcam bilgisayar bağlatıcam netimi,alıcam kahvemi ooohh bak o zaman sen bendeki çeneye :dance:.Geçmişe bakıyodum şimdi öykünü gördüm çok tatlı poz vermiş maşallah yüzü falan ne kadar net . Bende cumartesi gidicem inş. doktora oğluşumu çok özledim :asigim:

Benıde ya her an uyuyabılırım ıŞte yok bugÜn oturup duruyorum gecede uyuyamadım Şımdı evde olup kızımla keyıf yapmak vardı :)

benimdee uykum varrr sanırım bütün annişlerrimiz bugün tembellik yapmak istiyooo....

Kıslar ya benim sağ ve sol boşluğum çok ağrıyo ya hele oturduğumda resmen gerildiğini hissediyorum bu hafta hep oldu bu ağrılarım karın genişlediği için olurmuş ama çok fena sırtımada vuruyo hep ayakta kalsam ağrımıcak sanki ama o zamanda belim başlıyo :1no2:

gaydincim 27. hafta içindesin braxton kasılamalrı dedikleri doguma antrenman kasılmaları yapıyor rahim bu haftalarda.1 saatte 4 ten fazla kasılmalar olması halinde problem olur, o yuzden dert etme bu da normal..giderek doguma hazırlıyor vucutlarımız kendini..

Canım rahimde değil ama resmen göğüs altlarım ağrıyo sanki ordaki kaslarımı uzatmaya çalışıyolar bende normal diye biliyorum ama kötü bir ağrı bu ya acaba egzersizi felan yokmudur hafifletmek için :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…