2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:) teşekkürler deniz güneş hayırlısıyla inşallah tüm hamilelerle birlikte bizde kavuşalım kuzularımıza

GÜnaydın.
BÜtÜn mınık kuzulara ve gÜzel annelerıne......
Zuuzuzmmm maŞallah kızına.

Hadı bakalım gÖbek shov ıÇın sÖz veren anneler beklıyoruz sızlerı.
Babaylon sende taŞınma ıŞıne dıkakt et bu aylaraa Çok zor olur.senın kuzuna da maŞallah.
BÜtÜn kuzulara maŞalah.
GeÇmıŞı okuyayaım deıdm ama yetıŞemedım.sabaha sbah maŞalalh herkes burada olunca bu sbahaı bıle okuyamadım
atladıĞım anneler kusura bakmayın
hepınıze ÖpÜcÜkler

Günaydın kıslar maşallah herkes çok çok çok iyi süper hep böyle olun dün eşim bana moral verdi sorun değil 100lük yüksek çıkmaz yaptırırız farkı çok az nolucakki diye çok rahat yaklaştı bende sorun etmiyorum artık kitabımı alıcam elime kitap okurum katları gezerim gerçi yürümeyinde diyorlar ama napalım
Rendevumda vardı ctesi erkenden gidicez şeker yüklemesini yaptırıcaz sonrada muayneye giricez inş.
Zuzummmm bana şu organik ürünler aldığın mağazanın adını at şekerim birde tarifini bi zahmet
Fiyatlar nasıldı herşey varmı bakam

Herkese selamlar. Son zamanlarda sizi takip ediyorum ve bir selam vermek istedim. Hepinize merhabalar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim.

Teşekkür ederimmmm Swetcimmmmm :1hug:

Hayırlısı olsun Gaydıncımmm, yaptır kurtul en iyisi, gazete okursun bol bol, mp3 player götür yanında müzik dinlersinnnn :teselli: Ben sana özelden döktürcem simcikkkk cnmmmm Şeniz

zuzum kızçene maşallah bu arada tombik olcak bence seninkide yaw saniye yerlerinde durmuyolar ama neyseki ette tutuyolar bu kadar hareketliliğe garip ya :ecrin_bebek:

Farklı duruŞlardan ve yakın Çekımlerden aynı gÖbek bazen Çok bÜĞÜk bazen de kÜÇÜk Çıkıyor dımı kızlar...

melekkk son resminde nekadar da büyük diğerlerine göre masallah
düz olarak cekindiğin resimde hamiş gibi görünmüyosun

Melek maşallah kuşum ya kocaman oldu bak göbişin her geçen gün dahada büyüyoo emin ol
Bende yarın çeker koyarım bugün yoğunluk var biraz kalabalık burası yarın hallederiz canımcımhihoyyyt

Kuzu neden hayretler ıÇındesın kuzum..7.aya gırıyor artık kızım benımmmmmmmmm
bÜĞÜcek tabı gÖbÜŞÜmmmmmmmmm

Herkese selamlar. Son zamanlarda sizi takip ediyorum ve bir selam vermek istedim. Hepinize merhabalar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim.

Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rahat geçiriyormusun hamileliğini keyfini çıkarmaya bak çok güsel bir dönem canım:1hug:

Beyaz Melek, valla büyümüş iyice göbişşş....:asigim:
Zaten 6,aydan itibaren iyice büyüyor bu göbişler..:ecrin_bebek:

Ay benim ne işim var hamile topiğinde kızlar..-tatlicadiarzu-

canımm sağol bende çok iyiyimmm.. annenin ve kayınvalidenin yanında olması çok güzell yoksa düşünemiyorumm bilee delikafadulden tabii sağlıklı olsunlarr da sayılı gün çabuk geçer cnmm...

maşallahh zuzumm kuzuna... doğum tarihi de az çok belli artık ne güzell ben daha nerede doğum yapacağımı bilmiyorumm bi dr um bile yokk senağlama
bi de doğum yaklaştıkça korkmaya başladımm acaba sezeryan mı olsamm nee klava:

herkese günaydın

günaydınn canımm ne güzell bebişler büyüyorrr maşalllah kuzulara bu haftalardan sonra acaba ne şekillere girecek karnımızz kaydirigubbakcemile5

günaydın eyetkinercimmm nasılsın tatlım bebişkon nasılll

canımm iyiyimm melekcimm sen nasılsın kuzun nasıll ?

GÜnaydın kızlar
kİbele eksİk kaÇ sabahtır forumda banlanmıŞ sanırım

Eyetkiner, Hüreem, Babaylon günaydınlarr

günaydınlarrr hepinizee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…