Eyetkiner, Hüreem, Babaylon günaydınlarr
MaŞallah babaylon prensesİn bÜĞÜmÜŞ..
Kendİnİ pek yorma canım dİkkat et
canım tramwaylar falan calışıyordu Allahtan öyle geldim.hoşgeldin ilsu erkencisin yine obama trafiği yokmuydu :)
sağolasın canım iyileştim çok şşükür kışta bitti gibi artık böyle grip falan olmayız snirimGunaydin ilsucum umarim daha iyisindir...
Saol bitanem, ortalarda yoksun sende kac zamandır senin yaramaz neler yapıyooo annesi hic haberimiz yokk vallaklava:
canim ben biraz yogunum bu aralar. istanbuldaki ofisimiz kapaniyor, ofis izmite tasiniyor. onlarla ugrasiyorum. ay sonuna kadar benden pek hayir yok. kuzucum iyi masallah, cumartesi gittik doktora, hersey yolundaydi 800gr olmus bizimki de kaydirigubbakcemile2
Aman dikkat et kendine babayloncum, senin bebişte benimki gibi topik valla kaydirigubbakcemile3
Ay ne güzel heyecanlar yaşıyorsunuz değil mi? 7 sene önce bu zamanlar ben de 5 aylık hamileydim kızlar, ogünler aklıma geldi birden..
hayırlısı ile alın bebişleri inşallah kucağınıza...
Teşekkür ederis deniz güneş, darısı başımıza insallahhhh a.s.
Kız Melekkk senin göbüşşş bi anda büyüdü valla, hayretler içerisindeyimmm delikafaduldendelikafadulden Masallah masallahhhh
GÜnaydın.
BÜtÜn mİnİk kuzulara ve gÜzel annelerİne......
Zuuzuzmmm maŞallah kızına.
Hadİ bakalım gÖbek shov İÇİn sÖz veren anneler beklİyoruz sİzlerİ.
Babaylon sende taŞınma İŞİne dİkakt et bu aylaraa Çok zor olur.senİn kuzuna da maŞallah.
BÜtÜn kuzulara maŞalah.
GeÇmİŞİ okuyayaım deİdm ama yetİŞemedİm.sabaha sbah maŞalalh herkes burada olunca bu sbahaı bİle okuyamadım
atladıĞım anneler kusura bakmayın
hepİnİze ÖpÜcÜkler
Günaydın kıslar maşallah herkes çok çok çok iyi süper hep böyle olun dün eşim bana moral verdi sorun değil 100lük yüksek çıkmaz yaptırırız farkı çok az nolucakki diye çok rahat yaklaştı bende sorun etmiyorum artık kitabımı alıcam elime kitap okurum katları gezerim gerçi yürümeyinde diyorlar ama napalım
Rendevumda vardı ctesi erkenden gidicez şeker yüklemesini yaptırıcaz sonrada muayneye giricez inş.
Zuzummmm bana şu organik ürünler aldığın mağazanın adını at şekerim birde tarifini bi zahmet
Fiyatlar nasıldı herşey varmı bakam
Herkese selamlar. Son zamanlarda sizi takip ediyorum ve bir selam vermek istedim. Hepinize merhabalar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim.
iyiyim ama hep evdeyim sırtım otururken bile ağrıyo bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum sayılı gün geçer nasıl olsa.
işim zor olacak kısa bi süre önce eltim doğum yaptı ve ortağımın eşi onları görünce bunların iki katını aşıycam diyorum içimden ama annem var kayınvalidem var onlar yanımda yalnız olmıycam ilk zamnaları atlatırsak alışırım heralde..
mobilya işinde çok zorlandım pembe alsam olmaz mavi alsam olmaz ayy çok zor verdim kararı büyüyen karyola olacak burda bebk mobilya mağazası yok bakabileceğim bi yer yok dolaşabilseydim ist. a gidip alıcaktım ama oda olmadı ..en iyisi yaptırmam olacak dedğin gibi..
sen nasılsın canım
Geçmişle ilgili yorumlarımı tamamladıgıma göre artık günaydın diyebilirimmmmm kaydirigubbakcemile3 Günaydın Türkiye'm, güzel temmuz anne adayları, onların mini mini güzel kızları vede yakısıklı delikanlıları hihoyyythihoyyyt Güzel bir salı günü, hava ve yollar kapalı olabilir ama her gecen gün bizi bir adım daha mutlu sona yaklaştırıyo... Yattım kalktım ki gercekten 20:30 da uyudugumu düşünürsek agır bi uykuya yattım, kaldı 3 tane yattım kalktımmmm delikafaduldendelikafadulden
Dün akşam bıdık kızımı gördüm, daha dogrusu bacak şovunu, ayak ve ellerini gördüm, kalbini dahi zor dinledim, kaçırıp durdu kendini, yüzünü hele o kadar ugrasmaya ragmen malesef goremedimmm senağlama Haftaya cuma tekrar gidicem umarım bu sefer boy boy resimlerini çekebilirimmmm :dance: 854 gr olmuş kızım, boyu da 32 cm. olmuş komacaaaannn bi kız olmus artıkkkk masallah
Dün akşam dogum tarihimde az cok netleşti, kalça yapım ve çatımın dar olmasından kaynaklı sezaryen olcaım kesinleşti, ben epidural istemedigimden full narkoz uyutulucam sanırımmmm :1shok: Tahmini dogum tarihim 15 temmuzdu, 2 hafta oncesinde dogurmus olcam insallah, yani tarihim temmuz basına kaydııı :lepi::lepi::lepi: Geri sayımımı güncellicem simdiii
herkese günaydın
benimde dün akşam oğlum çok hareketliydi.hiç durmadı yerim ben onu..bir de biryerlerini şişirip duruyor.sabah saat 6,30 gibide.göbeğimin üzerini şişirdi.neresi acaba tutuyorum orayı.biraz duruyor sonra gidiyor.çok tatlı çok canım benim ya
günaydın eyetkinercimmm nasılsın tatlım bebişkon nasılll
GÜnaydın kızlar
kİbele eksİk kaÇ sabahtır forumda banlanmıŞ sanırım
Eyetkiner, Hüreem, Babaylon günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?