2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beyaz Melek, valla büyümüş iyice göbişşş....:asigim:
Zaten 6,aydan itibaren iyice büyüyor bu göbişler..:ecrin_bebek:

Ay benim ne işim var hamile topiğinde kızlar..-tatlicadiarzu-

yoksa yeniden hamilelik duyguların depreşti canım yeni bir bebiş istiyor olmayasın :1hug:

melekkk son resminde nekadar da büyük diğerlerine göre masallah
düz olarak cekindiğin resimde hamiş gibi görünmüyosun

evet işte bende onu diyorumm ya çekimden çekime çoooooook farkediyor göbüşler...........
önden pek belli değil
yandan bazen daha büğük bazen normal çıkıyo............
Kıyafette çok değiştiriyor....
Görenler pek büğük değill ayına göre küçük göbeğin diyorlar...

Benım kızım pek hareketlı deĞıl 2 gÜndÜr canımı sıkıyor arada brıaz vuruyor.bıraz kımıŞdıyor acaba sorun mu var.
Kafam takıldı.
Allahım korusun yavru kuŞumu..
Bır de sankı kasılıyor gıbı sert bır aĞrı oluyor arada.ama hayrola ınŞallah

Beyaz Melek, valla büyümüş iyice göbişşş....:asigim:
Zaten 6,aydan itibaren iyice büyüyor bu göbişler..:ecrin_bebek:

Ay benim ne işim var hamile topiğinde kızlar..-tatlicadiarzu-

Şeniz SAĞOL BİTANEM BÜĞÜDÜ KIZIM 7.AYINA MERDİVEN DAYADI DOĞURCAM YAKINDA..............
GEL TABİ ARADA ZİYARETİMİZE YAKINDA SENDE KATILIRSIN BU TOPİKLERE NE DERSİN
ÖYKÜYE Bİ KARDEŞ GELSİN..

melekcimm maşallahh göbüşünee

swethome cnm merak etme kuzun iyidirr arada sakinleşiyorlarr nıormaldir cnm merak etmee

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....
bugün işyeri sakin gibi inşallah daha çok takip edecem sizi

Kesinlikle hamilelik duyguların yeniden depreşmesi, eski günlere dönüşşşş deniz güneşşş hihoyyyt

Melekcimmm şaşırdım bi anda bu kadar büyümesine şaşırdım maşallah, ufacıktı göbişiin, simdi tam hamile göbegiii oldu, süper bisi ama buuu :CüvCüv:

Eyetkinercimmm teşekkür ederim cnmmm a.s. Sende insallah en kısa sürede doktor bulursun cnmmm, ama dogum tarihin az cok belli seninde zaten... Üstelik inan elimde olsa normal dogum yapardım ben cok isterdim ama olmuyo iste :1no2:

sweathome rahat ol canımcım hareket etmesi yeterli az yada çok fark etmez yorgundur uykudadır yada iç tarafta hareket ediyosa çok hissedemezsin sen takip etmeye çalış hareket ediyorsa gün içinde tamamdır canım gönlünü ferah tut:1hug:

eyetkiner canımcım gönlünü ferah tut gidişata göre karar verirsiniz umarım herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın ben çok istiyorum normal olsun Allah nasip ederse inş. normal istiyorum sende istiyosan ve sorun yoksa çatında felan kesinlikle normalden yana kullan şansını canımcım:1hug:

Swetcimmm bişeyi yoktur merak etme, uyuyodur annesi, belki günlerce tekmelemekten yoruldu artıkkkk şirine kaydirigubbakcemile3 Cok evham yaptıysan git doktoruna cnm bi gorsunnn sende gör rahatla, görmeden geçmiyo boyle huylarrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....
bugün işyeri sakin gibi inşallah daha çok takip edecem sizi

Günaydın Sibelcimmm

Oh maŞallah
bır vurud kı kızım Şıkayet ettı dıye galıba
allahım ben bu tekemelerı tokatları sevıyorummmmmmmmmmm
Çok ŞÜkÜr
gaydın bak nasılda sna selam gÖnderıyor

GÜnaydın kıslarrrr

ıstanbul da detaylıya gıren arkadaŞlar hangı hastanede gırdınız yardımcı olur musunuz hastaneyle problem yaŞadım Şımdı de bulamıyorum

GÜnaydın kıslarrrr

İstanbul da detaylıya gİren arkadaŞlar hangİ hastanede gİrdİnİz yardımcı olur musunuz hastaneyle problem yaŞadım Şİmdİ de bulamıyorum

Günaydınnn Jasminnn hihoyyyt Ben dogum yapıcaım hastanede, Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde girdim cnm detaylıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…