demek kı doktordan doktora degısıyor canım..rosem çoğu dr folbiol veriyor nedense.benim gittiklerimde elevitten hiç bahsetmediler
slm güzel anneler ve melekleri
sanırım herkesde mide bulantısı hat safhata
benimde dün hissettirdi ama kusacak kadar değil ara ara oluyor öğümek geliyor sonra geciyor fakat hiç bişey yiyemiyorum buda beni üzüyor dün bisküvi ve ayranla gecirdim günümü bugünde tostla gecireceğim sanırım yemek ten nefret ettim resmen ya
kıslar buarada dun gıttıgım doktor bana folbıol verdı.
oncekı doktorum elevıt vermıstı.bende elevıt kullandıgımı soyleyınce ıkısını bır arada ıcebılırsın dedı.
ıcınızde hem elevıt hem folbıol yada folıc plus kullanan varmı?
Arkadaşlar birşey merak ettim. Biriniz bebek gelişimine göre cinsiyeti doktorum tahmin edebiliyor demiş. Kızlar mı daha hızlı gelişiyor erkekler mi? Benim bebeğin boyutları sizinkilerden hep farklı çıkıyor. Merak ettim.
slm kızlar..8+4 üm bugün.bugüne kadar hiç mide bulantım ağrım sızım olmadı.bazen hamile olduğumu unutuyorum!aranızda benim gibi olan varmı?yoksa bende mi bi anormallik var?gerçi doktora sormuştum ,iyi işte daha ne istiyorsun demişti:)
canım ben micro ile hamile kaldım şu an ikizlerim olacak inş.Tedavinin başından itibaren doktorum bana elevit ve folbiolu birlikte verdi ve şu anda birlikte kullanıyorumkıslar buarada dun gıttıgım doktor bana folbıol verdı.
oncekı doktorum elevıt vermıstı.bende elevıt kullandıgımı soyleyınce ıkısını bır arada ıcebılırsın dedı.
ıcınızde hem elevıt hem folbıol yada folıc plus kullanan varmı?
Cnm bildiğim kadarıyla erkek bebekler daha hızlı gelişiyo
bebekten şiş değil ki progestan hormunun etkisiyle adet olmadığımız için hepimizin şiştir sanirim canım.[/QUO
Evet kesinlikle bebekten değil ama sanırım hepimizde bi şişlik var özellikle akşamları çok şişiyor benim sabah inmiş oluyo..
Öyle mi? Teşekkür ederim. Ben de hamileliği rahat geçenin oğlu olur diye duydum. Bakalım nelerimiz olacak?
Kızlar benim 10 haftam bitti karnımda bir değişiklik olmadı. Göbişi çıkan var mı?
Cnm sanırım seninle günü gününe hamileliklerimiz aynı benimde 10 hafta 1 günlük doğum 1 temmuz gözüküyo ama sezeryan olacağı için haziranın sonu olucak kısmetse. Bu arada karnım çıkmadı benim sadece akşam çıkıp sabah inen bi şişlik durumu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?