2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kıslar buarada dun gıttıgım doktor bana folbıol verdı.
oncekı doktorum elevıt vermıstı.bende elevıt kullandıgımı soyleyınce ıkısını bır arada ıcebılırsın dedı.
ıcınızde hem elevıt hem folbıol yada folıc plus kullanan varmı?

slm güzel anneler ve melekleri
sanırım herkesde mide bulantısı hat safhata
benimde dün hissettirdi ama kusacak kadar değil ara ara oluyor öğümek geliyor sonra geciyor fakat hiç bişey yiyemiyorum buda beni üzüyor dün bisküvi ve ayranla gecirdim günümü bugünde tostla gecireceğim sanırım yemek ten nefret ettim resmen ya

slm canim
sen tost felan yiyebiliyorsan ne guzel. kusman da yokmus. ben ictigim suyu geri cikariyorum. durmadan yatiyorum hic bisey yapamiyorum. yemek bile yapmiyorum kac haftadir. yazik canim kocamda benim yuzumden zayifladi. onada kiyamiyorum ama elden hic bisey gelmiyor. ayaga kalktigim anda cikariyorum.

Merhaba Kızlar,
Yazdıklarınızı okudum bir bir. Dün çok güzel konular kaçırmışım, üzüldüm. Neyse daha çok vaktimiz var.
Milkshake hoşgeldin bu arada. Benim lekelenmem olduğu için 4+3 iken doktora gitmiştim. Karnımdan bakmasına rağmen ultrosonla keseyi görmüştü. Ama yaklaşık 1,5 litre su içip doktora gittim. Yani sıkışık gitmende fayda var. En kötü vajinal görünmesi gerekir. Bu arada beta hcg eğer 2-3 günde bir 2 katına çıkarsa dış gebelik olmaz bildiğim kadarıyla.

Arkadaşlar birşey merak ettim. Biriniz bebek gelişimine göre cinsiyeti doktorum tahmin edebiliyor demiş. Kızlar mı daha hızlı gelişiyor erkekler mi? Benim bebeğin boyutları sizinkilerden hep farklı çıkıyor. Merak ettim.

canım mrb. bana folic yazdılar içemedim midem kötü oluyor,doktora söyleyince hem elevit hem folbıol yazdı önce birini kullan rahatsız ederse diğerini kullan dedi.şimdilik folbıol içiyorum.

slm kızlar..8+4 üm bugün.bugüne kadar hiç mide bulantım ağrım sızım olmadı.bazen hamile olduğumu unutuyorum!aranızda benim gibi olan varmı?yoksa bende mi bi anormallik var?gerçi doktora sormuştum ,iyi işte daha ne istiyorsun demişti:)

selam canım, ohhh ne güzel, inşallah böyle devam eder, kimi insanın hiç bulantısı olmazmış, kimi 9 ay boyunca kusarmış, mide bulantın yok madem bebişi güzelce besle o zaman :icecream::icecream::icecream:

benimde bulantım olmuyor öyle aysegül ,ama kendimi hamile gibi hissediyorujm tabiki göğüslerimdeki acı ve karnımdaki şişlikten :))

allah hepimize rahat bi hamilelik dönemi nasip etsin arkadaşlar..ilsu cum benim de göğüslerim taş gibi ama ağrım yok allaha şükür.sen kaç haftalıksın?karnın hemen şişmiş.

canım ben micro ile hamile kaldım şu an ikizlerim olacak inş.Tedavinin başından itibaren doktorum bana elevit ve folbiolu birlikte verdi ve şu anda birlikte kullanıyorum

bebekten şiş değil ki progestan hormunun etkisiyle adet olmadığımız için hepimizin şiştir sanirim canım.

Öyle mi? Teşekkür ederim. Ben de hamileliği rahat geçenin oğlu olur diye duydum. Bakalım nelerimiz olacak?
Kızlar benim 10 haftam bitti karnımda bir değişiklik olmadı. Göbişi çıkan var mı?

Cnm sanırım seninle günü gününe hamileliklerimiz aynı benimde 10 hafta 1 günlük doğum 1 temmuz gözüküyo ama sezeryan olacağı için haziranın sonu olucak kısmetse. Bu arada karnım çıkmadı benim sadece akşam çıkıp sabah inen bi şişlik durumu var :)

Aynen benimki de sabahları kaybolan bir şişlik var. Arkadaşım 2.ayında eksi kıyafetlerini giyemez olmuştu. Beli kalınlaşmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…