2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben mahfoldum kusmaktam sabahtan beri kusuyorum... suratım sapsarı oldu 1 haftada...

canım geçmiş olsun, geçicek zaten biraz sabır gerekiyor, ben hiç kusmadım şimdiye kadar, ama kuru kuru öğürüyorum sabahları, midem yerinden kopucak sanıyorum kafamçokkarıştı

arkadaşlar kaç haftalıkken başaldı kusmalarınız.benim sadece midem bulanıyor oda bişeyler yiyince oluyor.ben 5+6 günlüğüm.

Benim 6. haftafa sigara ve tavukla başladı mide bulantım. Hala devam ediyor. 2 kez kustum sadece ama sürekli midem azımda. Nur ve Özlem çok kötü. İnşallah senin şikayetin olmaz. Herkesin midesi bulanmazmış.

saol cnm yapcak pek bişi yok ztn sabretcez sadece ama beni çok zorlamaya başladı bu kusmalar napcam bilmiom çalışırken çok zor oluo.....:1no2:

Ben hamile kaldığımdan beri raporluyum. Sürekli yatıyorum. kaydirigubbakcemile3 Valla çalışanlara şaşırıyorum. Sabah nazıl kalkıyorsunuz? Sonra arada insanın uykusu geliyor, içi geçiyor. Canlarımmm nasıl idere ediyorsunuz:çok üzgünüm:

walla bizim kendi dükkanımız olduğu için diğerlerine göre dha şanslıyım biraz gec geliorum çok kötü olurssam eve kaçıorum ama genelde dükkandaımm....problem yok yani....:CüvCüv:

Zaten 8 ay ücretli izin hakkım var. Yıllık izinlerim içeride birikmişti. 6 ay da ücretsiz izin alacağım. Bu arada 1,5 yaşına gelmiş olur. Eğer kendi işimi yaparsam babaannesine bırakacağım mecburen. Ama çok yoğun olmayacağım için bebeğe daha fazla vakit ayırabilirim. Mevcut işime devam edersem çok zor.....

slm kızlar doktordan geldim bebişimi gördüm çok iyiymiş allaha şükür hareket bile ediyordu doktor gösterdi allahıım ne güzel bişey ne büyük bi mucize size resmini ekleyecem şimdi karından olduğu için pek belli değil ama

Tebrikler Nur çok sevindim. Hadi mide bulantılarına değmiş.
Kızlar annemler misafirliğe geldiler. Ben çıkıyorum. Görüşürüz

bende bugün 6 haftalık oldum iki gündür mide bulantısı var ama üşütmeden mi yoksa bebekten mi ayırt edemiyorum birde midem yanıyor sürekli ben devlet memuruyum bayram arifesi olduğu için işler çok yoğun öyle arası eve geldiğimde yemek falan gözümde olmuyor hoop yatağa uyuya kalmışım bu gün :) bi panik işe gittim. neyse ki bir gün kaldı 9 gün tatil bizi bekliyor. bebeğimin kesesini daha önce görmüştük kalp atışı için cumartesi gideceğiz inş. bi sorun çıkmaz bende tedirginim bu konuda insanın elinde olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…