2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ozlemcigim bende seninle ayni durumdayim. midesi bulanmayan arkadaslara cok imreniyorum. ins biran once gecerde sagligimiza kavusuruz. dua edelimde 9 ay surmesin. allahim ben naparim yoksa??

NUR cum, ne güzel , bebişler her geçen gün büyüyor demek ki, ben de ayın 17.sinde görücem inşallah, 9+1 olucam o zaman, hareket ediyor olur mu acaba?

NUR cum, ne güzel , bebişler her geçen gün büyüyor demek ki, ben de ayın 17.sinde görücem inşallah, 9+1 olucam o zaman, hareket ediyor olur mu acaba?

canım doktorum hareket ettiğini gösterdi ne büyük bi mucize inş sende görürsün

nur tebrikler canım çok güzel bi haber .gözlerim doldu bende keseyi gördüm kalp atışları için bayram sonumu beklesem ilk kaç haftalıkken kalp atışlarını duydun canım ya benim ikinci ama ilkini hiç hatırlamıyorum.bukadarda bilgili değildik.çokmu kurcalıyoruz .

canım ben 7+3ken duydum

Ayyy ne güzel, ben en son 8+3'de gördüm. Mısır patlağım öylece yatıyordu. Kol taslakları çıkmaya başlamıştı. Bu cumartesi inşallah hareket ettiğini göreceğim. Seninkinin kolları, bacakları çıkmış mı?

evet canım haftasına göre herşeyi tamam dedi Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

nur senin kocaman oldu maşallah
göbüşün belli mi baya
3-4 hafta sonra iyi bir ultrasonda bebişim cinsiyetini bile öğrenebilirsin
sağlıkla gelsin meleklerimiz...,
bende cumartesi gideceğim...,
ne kadar sık gidiyorum doktora dimi ya....
valla içinizde en çok doktora giden benim galiba
oktorum bıkmaz inşallah benden

beyaz melek merhaba canım.
doktora sık gıtmek ıyıde ultrasona sık gırmenın pekte ıyı olmadıgını duydum.
bıraz aralıklı gıtsen daha ıyı olur canım.

buarada nurcum masallah bebısıne.
demek artık hareket etmeye basladı..Şeniz
tebrık ederım canım..
erken hareketlendıgıne gore erkek sankı senın bebıs..Şeniz

Son düzenleme:
valla rozemcim ya ağrım oldukça doktorum gel bakalım diyor.heralde zararlı olsa söyledi diye tahnin ediyorum ama cumartesi gidince sorarım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…