İlsucummm, stardustcımmm cok teşekkür ederim kıslarr, bu ayda olurmus ani tansiyon değişimleri, sizlerde cok dikkat edin, ani hareketler yapmayın benim gibi, bir küçücük pandacık gibi ordan oraya atarsam kendimi olcaı bu olur, hala heidi gibi geziyorum orada lalalalaa diye hoplaya zıplaya, karnım guluk guluk ediyo kaydirigubbakcemile3
Selsincimmmm bence mide yanması ooo bahsi gecenn, mide sıkıstıgı icin artık iyiden iyiye :bbo:
arkadaşlar günaydın hepinize
bendeki tansiyon değişikliğini söyliiim mi sana tatlım .. dün gereksiz bir şeye çok sinirlendim , öyle böyle değil .. sonra naapıyorsun sen tansiyonun fırlayacak , zaten hep yüksek tansiyonla geziyorsun dedim ve merak edip evdeki elektronik aletle ölçtüm 15-7,5 çıktı :1shok: 1-2 saat sonra 13e düştü , akşam kontrolümüz vardı 11-e 7ydi nihayet :Saruboceq:
kontrol demişken ondan bahsetmemişimmmmmmmmmmmm delikafadulden
oğluşumun maymunluğu üzerindeydi , yüzünü göstermedi , bi ara eliyle yüzünü sevdi , profilden gördük , sonra küçük tosbaaam kapattı koluyla yüzünü , hepten göremedik kaydirigubbakcemile3
protein ağırlıklı beslenecekmişim , haftada yarım kilo kıymayı/et sadece ben yiyecekmişim.. günde 1 yumurta ( o zaten fixti kahvaltımda ) .. sütü yarım lt içiyordum , iyi dedi ..
27 cm-560 gr olmuş paşacan
bendeki tansiyon değişikliğini söyliiim mi sana tatlım .. dün gereksiz bir şeye çok sinirlendim , öyle böyle değil .. sonra naapıyorsun sen tansiyonun fırlayacak , zaten hep yüksek tansiyonla geziyorsun dedim ve merak edip evdeki elektronik aletle ölçtüm 15-7,5 çıktı :1shok: 1-2 saat sonra 13e düştü , akşam kontrolümüz vardı 11-e 7ydi nihayet :Saruboceq:
kontrol demişken ondan bahsetmemişimmmmmmmmmmmm delikafadulden
oğluşumun maymunluğu üzerindeydi , yüzünü göstermedi , bi ara eliyle yüzünü sevdi , profilden gördük , sonra küçük tosbaaam kapattı koluyla yüzünü , hepten göremedik kaydirigubbakcemile3
protein ağırlıklı beslenecekmişim , haftada yarım kilo kıymayı/et sadece ben yiyecekmişim.. günde 1 yumurta ( o zaten fixti kahvaltımda ) .. sütü yarım lt içiyordum , iyi dedi ..
27 cm-560 gr olmuş paşacan
yok canım mide yanması değil.derim yanıyor.sanki içeriden birşey yırtılıyor gibi oluyor
selsin çok geçmiş olsun.İkimizin doğum tarihi aynı zamana geliyor herhalde benimki 8 temmuz seninki yaklaşık hangi tarih
Benim normalde tansiyonum düşüktür, 7 ye 5 gezerim hep, gebelikte 11-8 e cıktı orda tutundu ama dün küçük 5 e kadar düştü, bende de düşüyo yükselmiyo... Allah korusun stardust cım sinir felan yapma sen yahu o zamannn sükunettt :1shok:
Masallah oglusuna cnm, komacan olmus paşannnn yarım kilo kıymayı gecmişşş, o da utangac demekki :sm_cool: Benimki de inatla yüzünü göstermiyooo delikafadulden Offf yumurta süt kolayda kıyma hic cekici gelmediii böööö ben zaten etten tiksindim napcemmm simcikkk :1shok:
Allah allah bilemedim cnm yaa cok gecmis olsun, doktoruna sordunmu anlattınmı şikayetinii?
sağol zuzucu benim....
resimleri beğenmene sevindim tatlım...
inşallah eşim ben ve öykünün gülen resimlerini koymak nasip olur sağlıkla
göbüşe gelince............valla ben de anlayamadım büğük mü küçük mü.......................
görenler baanaa çooooooooook küçük diyor doktorumda öyle dedi...
hafif göbekli kadınlar gibiymişim başla hiçbiryerim değişmemiş............
bana bazen büğük gibi geliyor bazen de küçük..............
anlamadım gittii
canım benimkide normal doğum 9 temmuz.ama benim sezeryan olucak.1 hafta 10 gün önce alınıcak herhalde.doktor kesin bir tarih vermedi ama.senin bebeğin cinsiyeti ne
GÜnaydın tombİŞlerr :)
günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
oyun oynadı yani sizinle.maşallah canım.kaç haftalık oldu şimdi aras bebeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?