2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende bu gün bişey duydum.bi arkadaş ta 8-9 haftalık hamile ve hemşire.....,,
dolayısıyla hergün hastanede ve bebişe bakıyor.doktor demişki maşallah çok erken hareketlendi kız bebekler ilk dönemde daha hareketli olur kız galiba demiş...,

rozem sennasılsın tatlım nasıl gidiyor
fena degılım canım bıraz dıs agrım var.antıbıyotık kullanımına basladım.doktorum kullanabılırsın demıstı.ınsallah bırsey olmaz.
buarada bende dun bebegımı gordum canım kalbıde atıyordu.cok sukur ALLAH ıma.
sen nasılsın?

evet teyzsi biz büyüdük baya darısı başınıza inş hareketlerini gördüm ya çok farklı hissediyorum kendimi

Benimde aynen canım 2.bebeğim ve 6 haftalık hamileyim ama şuan kalp atışları için erken bayramdan sonra 17-18-19 u gibi gidicem bende..Benimkinin bide kesesi düzgün değilmiş normali yuvarlak olmalıymış kese benimki ovalleşmiş keseye doğru düşük tedbiri için progestan verdi bakalım hayırlısı..

Filizcim benimde kesem yuvarlak değil oval gibi elips seklinde ama içinde bebekte var kalp atışı da .illa yusyuvarlak olmaz ki kese ...

aa canım yarın mı gideceksin
meleğin baya bir büymüş olur yarına artık ,resimini koyarsın buraya bizde bakarız

günaydın kızlar, nasılsınız? ben uykudan gözümü açamıyorum kızlar yaaa,,,, yarını iple çekiyorum öğlene kadar yatıcam diye.

bizde öyleyiz valla aşina çok uykum var....
Haftasonu daha doğrusu bi 10 gün rahatız bayram tatili 15 aralıkta iş başı var...
Biraz dinleneceğiz evde...

bizde öyleyiz valla aşina çok uykum var....
Haftasonu daha doğrusu bi 10 gün rahatız bayram tatili 15 aralıkta iş başı var...
Biraz dinleneceğiz evde...

şimdiden hiçbirşey yapmak istemiyorum, zorunlu bir iki yer dışında biryere de gitmek istemiyorum, bakalım eşimi ikna edebilir miyim? onun için çok önemlidir bayramlar.

tamam ilsucum koyarım.bayram öncesi bi gidelim kontrole...
Bayramı rahat geçiririz..

günaydın beyaz melek. yarın bende gidicem dr a.... pazartesi gitmiştim ama yarın başka bir dr a gidicem. bakalım o ne diyecek.umarım iyi şeyler der bayram öncesi....:nazar:

kızlar bu arada benim mide bulantım var ama 3 gündür artık yemek yiyebiliyorum.... tat alabiliyorum. umarım bebiş iyidir yaaaa.... çok korkuyorum 2 gündür kasık ağrısı var. sizde de var mı kızlar?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
o kadar çok uykum var ki çok zor kalktım walla. özel şirkette çalıştığım için bayram da da çalışıyorum sadece 1 gün iznim var
napcam ben yaa akşam 9 da uyukluyorum sabah kalkamıyorum walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…